• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ne farkeder. ha terör ha savaş. bizden insanlar ölüyorormu evet.
bizim insanlarımız savaşıyormu evet.
yapılan terörle savaş değilmi. evet.
bu durumda terör olmasın barışalım savaşmayalım için yapılan mitingin adının barış olması neden seni rahatsız ediyor
Ne demek ha terör ha savaş? Terör olmasın savaşmayalım diye miting yapanlar kim? Koskoca miting alanında bir tane Türk bayrağı yoksa ve benim polisime, ülkeme ait zırhlı aracıma saldırıyorsa bu "barıs"mitingini düzenleyenler ve siz hala terörle savası bir tutuyorsanız size verecek bir cevabım yok. Allah ıslah etsin!

Yeni bomba olabilir" anonsu
1444471462671.jpg

• Gündem
  • 10.10.2015

Garın bulunduğu bölgede meydana gelen patlama sonrası, alanda yeni bomba ihtimaline ilişkin anonslar yapıldı

Garın bulunduğu bölgede meydana gelen patlama sonrası, alanda yeni bomba ihtimaline ilişkin anonslar yapıldı.

Bomba, "Emek, Barış Demokrasi" mitingine katılmak üzere Başkent'e gelenlerin toplanma yeri olan gar önünde patladı. Garın önünde buluşanlar, Sıhhiye Köprüsü altındaki arama-kontrol noktasından geçip mitinge katılacaklardı.

Patlamanın yaşandığı alanda, 3'üncü ve 4'üncü bomba ihtimaline karşı güvenlik güçleri sürekli anonslarla vatandaşları uyarıyor. Alanda bulunan bazı siyasi parti araçları üzerinden, düzenin sağlanması ve yaralılara kan verilmesi için anonslar yapılıyor. Bölgeye sevk edilen cenaze araçlarıyla hayatını kaybedenlerin cenazeleri, adli tıpa götürülüyor. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.

Garın içinde gazete bayiliği yapan Ramazan Arı, patlama anını AA muhabirine anlattı. Arı, birinci bombadan sonra ikinci bombanın 2-3 saniye sonra patladığını ve garın camlarının kırıldığını söyledi.

Garda bulunan lokantada aşçı olan Sezgin Kaya da patlamanın peş peşe gerçekleştiğini, gar ile Ankara Spor Salonu'nun ortasında bulunan alanda patlamanın gerçekleştiğini düşündüğünü kaydetti. Patlama sonrası hemen içeriye kaçtıklarını anlatan Kaya, "İçeriye kaçtık, bazı yaralılar bize doğru geldi. Onlara su verdik, yardım etmeye çalıştık. Patlamanın olduğu bölgeyle aramızda 40 metre var" dedi.

Bazı siyasi partilerden milletvekilerinin olay yerine geldiği, olay yerinde bombanın tesirini artırmak için kullanılan demir bilyelerin bulunduğu görüldü.

Öte yandan TCDD Genel Müdürlüğü, yaşanan olay nedeniyle Ankara'dan kalkacak seferlerde gecikmelerin yaşanacağını yolculara mesaj yoluyla bildirdi.

Ne demek ha terör ha savaş? Terör olmasın savaşmayalım diye miting yapanlar kim? Koskoca miting alanında bir tane Türk bayrağı yoksa ve benim polisime, ülkeme ait zırhlı aracıma saldırıyorsa bu "barıs"mitingini düzenleyenler ve siz hala terörle savası bir tutuyorsanız size verecek bir cevabım yok. Allah ıslah etsin!
Türk bayrağı yok diye ölmeyimi hakediyorlar anlamadım? Allah seni ve senin gibi düşünenleri ıslah etsin kalbinize biraz merhamet versin.

hadi diyelim bu olayi pkk yapti. yav kardesim 13 yildir benmi iktidardaydim. 3 ay oncesine kadar hani hersey cok guzeldi.
tabi buna da cevap hazir bizi kandiedilar. ergenekon kumpasi kurdular bizi kandirdilar, paralelciler bizi kandirdilar, pkk bizi kandirdi. kandirilmamak mi daha kotu yoksa kandirilmak mi anlamadim

Bugunku olayi Diyarbakırda sehit edilen polisle yürek rahatlatanlara bi gercegi söylemeden edemeyecegim..
Hani o sehit polisimiz var ya 17 25 aralik operasyonlarinda vardi diye Diyarbakıra sürüldü..
Kahraman polis birden hain oldu paralelci oldu dimi gözunüzde simdi..
Sehidin bile AKP yandaşı, KAHRAMAN bu ülkede..
Insnmiyorum gercek mi bu. Sehit polis 2 gun once paralelci diye gönderilen polis mi.. onun kanı kimin elinde şimdi. Ne için sürüldü bu polis. Off..

Orası tren garının önü ve hızlı trenin de ana istasyonu arkadaşlar(.Bilmeyenler için ) yani yolcusu olan karşılamaya gelen uğurlamaya gelen oradan geçerek dersanelere giden oradan geçerek işine gücüne giden garda çalışan bisürü insan var.Kurunun yanında yaş da yanar .Ölen ve yaralananların hepsi pkk lı ya da yandaşı olması imkansız.
Geztapo sabahtan beri anlatmaya çalıştığım bu. Bilip bilmeden ağzı olan car car konuşuyor. Ora Ankara'nın geliş gidiş yolu dersane yolu gezme yolu alışveriş yolu. Miting var gitmeyin mi denmeliydi. Mitinge katılan da ölen de geçen de herkes PKK LI DEĞİL!
ayıp verdiğiniz görsel 2014 yılından
pes!

http://www.ensonhaber.com/vanda-kizilay-araclarini-yaktilar-2014-10-07.html

Van'da Kızılay araçlarını yaktılar
IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto eden göstericiler Van’da Kızılay’a ait 2 kan toplama aracını ateşe verdi.
07.10.2014 - 17:55
Eki Görüntüle 1652965

açın linki bakın verdiğiniz görsel en altta.
pes.
insanlar salak değil.
Google Görsel arama diye bir şey icat edildi.
size de tavsiye ederim.
İyiki varsın canım benm.iyiki çıkardın meydana. Şu olay aldı gitti yürüdü. Ambulans beklerken kan aracı mi yollayacaklar meydana. Hiç bişey demiyorum ben ya. iyiki cenaze aracı paylasmamislar

Back