- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
Sincan meydanda kan verme noktasında yeterince ilgi yokmuş
Ne oluyor böyle giden hepimizin canı
Ülkeyi birbirine düşürüyorlar insanlar, insanlığını bile kaybetti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sincan meydanda kan verme noktasında yeterince ilgi yokmuş
Ne oluyor böyle giden hepimizin canı
Ama yani bazen cenemizi tutamıyoruz canım ya.olmuyor.
Ben oralıyım Can'ım telefonla sordum kesin yıgılma vardır diye ama duyarsızmışız ne deyimhdp mitingi diye lanse edilince böyle oluyor demek ki.oysa ki çok çeşitli topluluklar vardı orada.
keşke kuzum ya ama elimizden gelen tek şey kinamak, lanet yağdırmakvalla kadesa şuraya yazsam destan yazıcam biliyorsun bir kaç önceki topiği bir kelime alınıp neler oldu...
ama ne yazarsak yazalım şuan ölenler var haftasonu hava güzel yürüyüşe çıkanlar garda bir yere gidicek olanlar haftasonu dersaneye giden çocuklar bir dünya masum ölüler varken ne yazsak boş
haklı olarak yazsakta yazılanı değil anlamka istenileni anlıyacaklar.
hep aynı şeyler aynı laflar ama allahım lanet etsin şu terörü destekleyenleri ve bunu yapanları.
keşke orda olsakta yardım etsek.
sadece yaralılar kötü değildir yaralı deniyorda kimbilir kimler sakat kalıcak.
Ülkede savaş yok mu pessKafam karma karışık. Birincisi benim ülkemde savaş yok ki neden barış mitingi yapılsın? Yok polis güvenlik önlemi almamış falan ama görüntülere bakıyorum polis ve zırhlı araçlara saldırıyordu ordaki insanlar. İktidar sorumlu diyorlar ama o kadar insanı oraya toplayan iktidar mı?
offf offf Allahım sabır versin ailelere.şuan bi gazeteci, insan parçalarına basmadan yürümek için uğraştım diyor, bi çok foto çekmiş ama yayınlanacak şeyler değil diyor
KatılıyorumKafam karma karışık. Birincisi benim ülkemde savaş yok ki neden barış mitingi yapılsın? Yok polis güvenlik önlemi almamış falan ama görüntülere bakıyorum polis ve zırhlı araçlara saldırıyordu ordaki insanlar. İktidar sorumlu diyorlar ama o kadar insanı oraya toplayan iktidar mı?
bence çok fazla.Gordugum resimlerden 30 dn fazla ölü olabilir.
Sebep olanlarin Allah layigini versin