• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ama yani bazen cenemizi tutamıyoruz canım ya.olmuyor.

valla kadesa şuraya yazsam destan yazıcam biliyorsun bir kaç önceki topiği bir kelime alınıp neler oldu...
ama ne yazarsak yazalım şuan ölenler var haftasonu hava güzel yürüyüşe çıkanlar garda bir yere gidicek olanlar haftasonu dersaneye giden çocuklar bir dünya masum ölüler varken ne yazsak boş

haklı olarak yazsakta yazılanı değil anlamka istenileni anlıyacaklar.

hep aynı şeyler aynı laflar ama allahım lanet etsin şu terörü destekleyenleri ve bunu yapanları.

keşke orda olsakta yardım etsek.

sadece yaralılar kötü değildir yaralı deniyorda kimbilir kimler sakat kalıcak.

valla kadesa şuraya yazsam destan yazıcam biliyorsun bir kaç önceki topiği bir kelime alınıp neler oldu...
ama ne yazarsak yazalım şuan ölenler var haftasonu hava güzel yürüyüşe çıkanlar garda bir yere gidicek olanlar haftasonu dersaneye giden çocuklar bir dünya masum ölüler varken ne yazsak boş

haklı olarak yazsakta yazılanı değil anlamka istenileni anlıyacaklar.

hep aynı şeyler aynı laflar ama allahım lanet etsin şu terörü destekleyenleri ve bunu yapanları.

keşke orda olsakta yardım etsek.

sadece yaralılar kötü değildir yaralı deniyorda kimbilir kimler sakat kalıcak.
keşke kuzum ya ama elimizden gelen tek şey kinamak, lanet yağdırmak

inanmıyorum, bugün interneti yasaklamıştım kendime yemek molasında bi bakayım dedim
bu resmen vahşet! Allah'ın cezaları, insanlar sokakta yürüyemez hale geldi.
Allah rahmet eylesin başka ne denirki.
Ankarada olan arkadaşımla görüştüm tüm hasteneler kan alımı yapıyormuş, müsait olanlar giderse bi faydası olabilir.
böyle bi acıda bile birleşemiyorsak, daha fazla yorum yapmanın anlamı yok.

Bu forum birbirinin derdini sabahlara kadar b.d.v de mesaj yazmak suretiyle paylaşan kadınlar gördü.Biliyomuyduk teselli ettiğimiz kişinin ideolojisini.Evet karşıt görüşlerde olabiliriz.Nete girebildiğimize bu topikte iki kelam yazabildiğimize göre hepimiz belli bir eğitim görmüş insanlarız.En önemlisi bence genel olarak ( aksi düşünenler vardır) üyeler vatanımızın birliğini beraberliğini refahını düşünüyor.O zaman birbirimizi yemiyelim neolur .Valla ben bu siyasetin konuşulmasının bu denli serbest olmasından dolayı üzülmeye başladım artık .

Memleketim yangın yerine döndü yine... En korkunç olan da, bunu da unutacak olmamız. Kanıksamaya başlıyoruz; ateş düştüğü yeri yakmaya devam ediyor. Üzülüyoruz; elimizden başka bir şey yapmak da gelmiyor. Her geçen gün daha da sıkışıyor yüreğimiz, ne zaman bitecek? Herkesin kendince bir fikri var; ama öyle bir noktadayız ki, üzülmenin yanı sıra birbirimize laf yetiştirme gayreti içindeyiz. Bırakalım bugün bunları; sadece üzülelim, içimiz yansın, yakın olanlarımız yardıma koşsun.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Çok zor, çok...

Kardeşimle konuştum şimdi onların hastaneye gelmeye başlamış yaralılar doktor arkadaşları ameliyatlara girmişler.

durum çok fena.

şuan bi gazeteci, insan parçalarına basmadan yürümek için uğraştım diyor, bi çok foto çekmiş ama yayınlanacak şeyler değil diyor

kim hangi sebeple yaptiysa yapsin. Allah onlarin kokunu kurutsun.
dunya nasil bir yer oldu?
bombayi icat edenin de allah belasini versin

Böyle bulanık bir zamanda topluluklardan uzak olamak gerek, aklımada hep geldi bir gün bir bomba patlayacaklar diye olan masun vatadaşa oldu, acaba yakalandı mı? Başkentin kalbinde , olacak şey değil , pek sıkı aranma yapılmamış demek ki

Kafam karma karışık. Birincisi benim ülkemde savaş yok ki neden barış mitingi yapılsın? Yok polis güvenlik önlemi almamış falan ama görüntülere bakıyorum polis ve zırhlı araçlara saldırıyordu ordaki insanlar. İktidar sorumlu diyorlar ama o kadar insanı oraya toplayan iktidar mı?

Kafam karma karışık. Birincisi benim ülkemde savaş yok ki neden barış mitingi yapılsın? Yok polis güvenlik önlemi almamış falan ama görüntülere bakıyorum polis ve zırhlı araçlara saldırıyordu ordaki insanlar. İktidar sorumlu diyorlar ama o kadar insanı oraya toplayan iktidar mı?
Ülkede savaş yok mu pess

Katılıyorum :KK9::KK9:

Back