- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
yav yapmayın.Kafam karma karışık. Birincisi benim ülkemde savaş yok ki neden barış mitingi yapılsın? Yok polis güvenlik önlemi almamış falan ama görüntülere bakıyorum polis ve zırhlı araçlara saldırıyordu ordaki insanlar. İktidar sorumlu diyorlar ama o kadar insanı oraya toplayan iktidar mı?
Malesef ablabence çok fazla.
Canım savaş var madem ki o kadar insanın mitingte ne işi var. Miting bir özgürlük simgesi değil midir?Ülkede savaş yok mu pess
bir iyi olmus haketmisler yapanin ceddine rahmet demediginiz kalmis.Kafam karma karışık. Birincisi benim ülkemde savaş yok ki neden barış mitingi yapılsın? Yok polis güvenlik önlemi almamış falan ama görüntülere bakıyorum polis ve zırhlı araçlara saldırıyordu ordaki insanlar. İktidar sorumlu diyorlar ama o kadar insanı oraya toplayan iktidar mı?
Bu açıklamayı görmedim. 8 dk önce Türk Tabipler Birliği kana ihtiyaç olduğunu twitterdan duyurdu. İlginç bir durum.kızılaydan haber var: kan bağışı yapmayın yeterli sayıda var diyor
Bu açıklamayı görmedim. 8 dk önce Türk Tabipler Birliği kana ihtiyaç olduğunu twitterdan duyurdu. İlginç bir durum.
Aman Allahım.şuan bi gazeteci, insan parçalarına basmadan yürümek için uğraştım diyor, bi çok foto çekmiş ama yayınlanacak şeyler değil diyor
bu ülke pkkya savaşmıyormı 30 senedir. ne yapıyoruz hepimiz peki.Canım savaş var madem ki o kadar insanın mitingte ne işi var. Miting bir özgürlük simgesi değil midir?
Çok az kaldı400'e kaç kaldı !!
amaç zaten delilleri yok etmek değil mi??Suruc ta nasil polis arama yapmadiysa ve olumlerin sorunlusuysa buradada polis yine onlem almayarak bu kadar cana kiydi. Aklim almiyor bomba patlayan, olay yeri inceleme gelmeden deliller toplanmadan olu ve yaralilarin oldugu yerde panzer nasil tazyikli su sikabilir? Mantiga sigmiyor... Allah rahmet eylesin.
Canım sen önce terör ve savaş ayrımını öğrenbu ülke pkkya savaşmıyormı 30 senedir. ne yapıyoruz hepimiz peki.
. oyunmu oynuyoruz sanıyorsunuz. tabiki savaş var. insanlarda bu kan dursun barış olsun diye miting düzenlemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?