- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Yoo Çerkez Ethem bütün gücüyle savaştı vatanı için, sonradan vatan haini oldu allahu alem bilemem, ya da kazım Karabekir sonradan Atatürke suikast suçuyla yargılandı. Demek vatanını düşünen insanlar da bazı noktalarda ayrışabilir.Kurtulus savasinda vatan hainleri kacti, savasmadi zaten.
Ha işte onu diyorum. Hepimizin aynı şeye aynı oranda üzülmesi mümkün değil. Mesela ben teröristleri Nasıl görüyorsam bazıları devletin askerini öyle görüyor. Biz çok dağılmışız artık, yeniden aynı şeye üzüleceğimi günler çok uzak geliyor.
çok sıkıldım sizden inanınki sizin benden daha iyi bir vadandaş olduğunuzu kim kanıtlayabilir sizin gibi vergi verip bu ülkede hizmet veriyorum bu ülkede benimde polisim askerim doktorum öğretmenim var tek farkım sizin gibi düşünmemek gidin istediğiniz yerde kininizi kusun bana bulaşmayınHa anladım ama bazıları fena üzüldü :
Benden sıkılman yazmayacagım anlamına gelmiyor :)çok sıkıldım sizden inanınki sizin benden daha iyi bir vadandaş olduğunuzu kim kanıtlayabilir sizin gibi vergi verip bu ülkede hizmet veriyorum bu ülkede benimde polisim askerim doktorum öğretmenim var tek farkım sizin gibi düşünmemek gidin istediğiniz yerde kininizi kusun bana bulaşmayın
Çok ayıp, yanlış ve üzücü. Bukadar hoşgörüsüz olmamalı insanlar.bana göre de fakat farklılıklara saygı göstermek vardır ya kesinlikle şuan farklı olan iyi niyetli bile olsa kabullenilmiyor
Konya’da ‘saygı duruşu’: Ankara’da hayatını kaybedenler yuhalanıp ıslıklandı
13/10/2015 22:49
PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook14k
Türkiye ile İzlanda arasında Konya’da oynanan 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri maçı öncesinde Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşunda tribünlerden ıslık ve yuhalama sesleri yükseldi.
Yaklaşık 42 bin kişilik stadın tamamının dolduğu maçtan önce Ankara’da resmi rakamlara göre 97 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı nedeniyle saygı duruşu yapıldı. Ancak bu sırada tribünlerden önce homurdanma, ardından yuhalama ve ıslık sesleri yükselmeye başladı.
Bazı taraftarların tepkisi üzerine ıslık ve yuhalamanın şiddeti daha da arttı. Saygı duruşunun sonuna doğru tribünlerden bu kez de, ‘Ya Allah Bismillah Allahuekber’ ve ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’sloganları atıldı.
bu hoşgörüsüzlük değilki. adamlar ölenlere saygı duruşunu yuhlamışlar. ölenlere saygı duruşunda bulunulmasını istemiyorlar hoşgörüsüzlük bunun yanında tertemiz kalırÇok ayıp, yanlış ve üzücü. Bukadar hoşgörüsüz olmamalı insanlar.
Pardon o %50 nin "aptal" olduğunu unutmuşum.%50 hangi motivasyonla AKP'ye veriyor o halde?
Kibarca yazmak istedim, insanlık dışı. Ama orada insanlar değil, o insanlara yüklenen anlam birazda rahatsız etmiş olabilir. Her ne olursa olsun ölenler düşman askeri bile olsa saygı gösterilmeli.bu hoşgörüsüzlük değilki. adamlar ölenlere saygı duruşunu yuhlamışlar. ölenlere saygı duruşunda bulunulmasını istemiyorlar hoşgörüsüzlük bunun yanında tertemiz kalır
kibarlığı hakediyorlarmı bunlar sizce. insan bile olmazlar benim gözümdeKibarca yazmak istedim, insanlık dışı. Ama orada insanlar değil, o insanlara yüklenen anlam birazda rahatsız etmiş olabilir. Her ne olursa olsun ölenler düşman askeri bile olsa saygı gösterilmeli.
Ha işte onu diyorum. Hepimizin aynı şeye aynı oranda üzülmesi mümkün değil. Mesela ben teröristleri Nasıl görüyorsam bazıları devletin askerini öyle görüyor. Biz çok dağılmışız artık, yeniden aynı şeye üzüleceğimi günler çok uzak geliyor.
Kibarca yazmak istedim, insanlık dışı. Ama orada insanlar değil, o insanlara yüklenen anlam birazda rahatsız etmiş olabilir. Her ne olursa olsun ölenler düşman askeri bile olsa saygı gösterilmeli.
oyy kıyamam sana:)oky ne paylaştın burada ben göremiyorum yine.
Atatürke lafım yok kendisini sever saygı duyarım. Ama türkiyede Atatürk'ün izinden gittiğini söyleyip,Aydın geçinen,burnundan kıl aldırmayıp karşıdakini küçümseyen, suçlayan, cahil gören,düşüncelerini önemsemeyen, bir kesim insanın cahil diye suçladığı insanlardan daha cahilce davrandığını görüyorum ve benim dayanamadığım nokta bu.yoksa hayattaki herşey bana göre sorgulanıp tartışılabilir ve hiçbir insan ve sistem mükemmel değildir,olamaz.
Öylemi şeker kız sendemi türk kürt ayrumındandsın köprü aapmışmışlar okul yapmışmışlar pekiya şimdi ne yapıyorlar yıkmak içinmi yaptılar onları??zaten burada Türk irkini kötüleyemezsin yok öyle bir dünya. Kürt halkı hiç bir zaman mağdur olmadı bir tarafi magduru oynamayı tercih etti.onlarin işlerine geldi çünkü. doğuda okullar, hastaneler, yollar, köprüler ve bir çok şey bir karadenizin bir iç anadolunun bir çok ilinden daha iyi durumda.senin burada hiç değinmedigin bir olgu var bilmem farkında misin biz ona pkk diyoruz. Yıllardır Kürt halkını da sömüren bir örgüt.
ve Ahmet Kaya kürtçe şarkı için bunları yaşamadi.sanırım almanya da bir konserde sözde pkk bayrağı ve kürdistan haritası önünde ellerini güya barış işareti yapip tc askeri tc askeri diye böğürdugu için yaşadı. o dönemi hatırlayanlar bunları çok iyi biliyor. su konuda gelip de ezilmiş Kürt halkı demogojisi yapmayın.
şut ve gol değil akp li değilim haha :)Öylemi şeker kız sendemi türk kürt ayrumındandsın köprü aapmışmışlar okul yapmışmışlar pekiya şimdi ne yapıyorlar yıkmak içinmi yaptılar onları??
Bana masal anlatma ben 5 yaşında bir çocukken üzerimden geçen mermilerin hesabını verebilecekmisin bana hadi bekliyorum nasıl bi ruh hali içine düçtüğümü biliyırmusun ozaman...
bu yanlızca yaşadıklarımdanbi örnek....
Sıcak yatağında beni eleştirmek çok kolay sanırım..
Evet ben tüekleri eleştirmem çünkü her türk senin gibi değildir herşeyi yazamıyorum banlanıyorum niye çünkü ben kürdüm...
Gelellim ahmet kayaya madem suçluydu sevgili. Liderimiz onu aklamak için neden okadar uğraştı?
Onuda cevaplayayım kür kardeşlerini tavlıyprdu böyle bişey yaparsa söz konusu Ahmet Kaya olursa hwrkes ona oy verecekti verdide?
Burda benimle atışacağına önce arkasında durduğun partiyi düşün.
Ben hiç bi partiye destek vermigprum artık hepsi aynı b...k..
Üzerinize alındınız sanki. Yok benim savunduğum şey başkanlık sistemi değil,isimlere takılmıyorum mevcut sistemdeki tıkanıklıklar giderilsin istiyorum.ayrıca tahammülsüzlük demeyelim. Bana, düşüncelerime tahammülsüzlük gösterildiğinde dayanamıyorum sadece.Bu yuzden mi baskanlıgı savunuyorsunuz :) Tahammul edemediginiz kesim yuzunden :)
Üzerinize alındınız sanki. Yok benim savunduğum şey başkanlık sistemi değil,isimlere takılmıyorum mevcut sistemdeki tıkanıklıklar giderilsin istiyorum.ayrıca tahammülsüzlük demeyelim. Bana, düşüncelerime tahammülsüzlük gösterildiğinde dayanamıyorum sadece.
Ben akplisim demedim sen nasıl anladıysan...şut ve gol değil akp li değilim haha :)
demogoji yapms şeker kız yemiyoruz artık bunları
Dünden beri okuyorum yazılanları, izninizle müdahil olmak isterim. Öncelikle yazdıklarınızda samimi olduğunuzdan eminim. Yazdıklarınızı aklı selim ve vicdanlı bulurum, siyasi olarak aynı pencereden bakmasak da.Üzerinize alındınız sanki. Yok benim savunduğum şey başkanlık sistemi değil,isimlere takılmıyorum mevcut sistemdeki tıkanıklıklar giderilsin istiyorum.ayrıca tahammülsüzlük demeyelim. Bana, düşüncelerime tahammülsüzlük gösterildiğinde dayanamıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?