Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Atatürk beni zinhar rahatsız etmiyor ama 100 yıldır Atatürk üzerinden siyaset yapılması rahatsız ediyor. Zor da gelmiyor ayrıca mantıksız geliyor, ayrıca Atatürkle bende gurur duyuyorum hemşerim aynı zamanda :)

Ben daha önce bir konuda ' putlari yik idealleri yaşat' dedigim için Atatürk düşmanı ilan edildim ki konunun Atatürk'le uzaktan yakından ilgisi yoktu... aman dikkat et sen de taslamasinlar seni şimdi

Alistik canimcim.. Nerdeyse butun AKPlilere mantiksiz geliyor zaten.. Sen tek degilsin.. Tayyip'in laflarini tekrarlayip duruyorlar burada, alistik..

Güzeeellll mesaj alınmış

apranxx
Biz hükümetin yanlışlarını söylerken şikayetle tehdit ediyorlar..
Çünkü işlerine gelmiyor hazmediyorlar..
Yapılan icraatlarda herşeye nerdeyse evet diyorlar..
Yere göğe koyamıyorlar,hiç mi görülmüyor yapılan yanlışlar hatalar..

Bazılarımız askeri savunma araç ve silahlarımızı bilmiyor galiba hani ithal harici olanları, %100 yerli ve ihracatı yapılan araçlarımız.
Çok enteresan bir yaklaşım tam da siyasetçilerimiz gibi.
Dediğin savunma sanayisi ülke savaş alanına döndükten sonra, istihbarat yeteri kadar iş göremeyip Ankara'nın göbeğinde patlamala olduktan sonra, Doğu'nun halini bilmem anlatmaya gerek var mı? Gün geçiyor mu bir vatan evladı ölmesin. Bir kaç şalvarlının dağlarda attığı ciritlerin hakkından gelemedikten sonra bu show neden şimdi?

Ataürk üzerinden 14 yıldır siyaset yapan hükümettir..
Onun kurduğu Cumhuriyet değerlerini yıkanda gene onlardır..
Bizler sadece değerlerimize sahip çıkıyoruz burada..

O bahsettiğin kişi benim ve eleştireni demedim katil devlet diyeni şikayet edeceğim dedim. Ve yapacağım da bunu... eleştirmek başka, devlete katil demek bambaşka.

Ben onu yazdığım kişi neden yazdığımı çok iyi anladı da cevap yazmak yemedi. O yüzden çocukça kapak yapmaya çalışırken dibe çökmeyin rica edeceğim.

Ben onu yazdığım kişi neden yazdığımı çok iyi anladı da cevap yazmak yemedi. O yüzden çocukça kapak yapmaya çalışırken dibe çökmeyin rica edeceğim.
Çocukça kapak derken sen yetişkin tarzda konuşuyorsun yani ben çocukça kalıyorum öyle mi?
Sen baya dolusun anlaşılan. Baya da taşmış bilgilerin o yüzden böyle..
Anladım ben seni..
Sen de buradakileri anla da boş yere aşık atma bence seviyene uygun yer bul

Ben daha önce bir konuda ' putlari yik idealleri yaşat' dedigim için Atatürk düşmanı ilan edildim ki konunun Atatürk'le uzaktan yakından ilgisi yoktu... aman dikkat et sen de taslamasinlar seni şimdi

Benim taşlanmadıgım konu mu var sanki. Alıştım ben. Zevk de alıyorum.

Anladım çoook zoruna gitti. Ama çok sevindim. Mesajım yerine gitmiş.

O bahsettiğin kişi benim ve eleştireni demedim katil devlet diyeni şikayet edeceğim dedim. Ve yapacağım da bunu... eleştirmek başka, devlete katil demek bambaşka.
sen ne dediğini çok iyi biliyorsun. yap yap... senin yüzünden ban yedim. bir dahada yemek istemiyorum.. git nereye edersen et..o arkadaşıda et onu savundum diye benide et..
seçimden sonra faşizan hareketler artı nnedeni belli. ama unutmayın karşınızda yüzde 51 var sizin. boru değil.
burada devlete her lafeden terörist olarak suçlandı tehdit edildi. ben dahil .
ama herşeyin bir sonu var.
devran dönecek mutlaka. şu an keyfini çıkarın bu dönemin. ama her yapılanın hesabı zamanı gelince sorulaccak herkesden

Sakin. Bak ben sinirleniyor muyum

Devran dönünce onlar da döner oky'cim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…