Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Ataturke kim tapiyor soylesin Allahaskina yapmiyorum diyenlerde yapiyormus Ataturkun uc tane magneti buzdolabimin ustunde bu tapinma sayilirmi acaba..pofffff valla pofffff
benimde çalışma masamda var resmi.2 yaşındaki yeğenim dede dede diyip hopluyor.acaba tapmış oluyormu

Olsun . Benimde içim acıyor . Ama power tuşuna basıp klavye karşısına geçmişsem , buradan sağa sola laf yazacak kıvama gelmişsem , azıcık sağ duyulu hareket edecek bilince varmışım demektir .

Çok ta itiraz edilecek bir şey yazmıyorum aslında ; mesela şu parmak izi olayını yazdım . Olay yeri incelemede patlamanın parmak izine etkisi olmadığını . Bunun aksi yazıldığında o olay şöyleymiş diyebilelim ya da az önceki nebiden kalma F16 cı Saraylımın paylaştığı fotolar gibi , aslından çarpıtılmış hangi fotoyu görüyorsak ; yazıp çoşmadan önce araştıralım . Böylece bize zerk edilen bilgi kirliğinden bu şartlarda mümkün olduğunca sıyrılmış oluruz .

Ataturke kim tapiyor soylesin Allahaskina yapmiyorum diyenlerde yapiyormus Ataturkun uc tane magneti buzdolabimin ustunde bu tapinma sayilirmi acaba..pofffff valla pofffff

Kolumda imzalı dövmesi,balkonumda bayrağı,çerceve içinde resmi var ..
Bendemi tapınıyorum acaba..

Yani diyorsunki, faturayı her şekilde Atatürk e çıkarırım..
Sanırım senin okuduğun değilde duyduğun tarih başka..
Neyse bana alakaya limon demişsinde..
Sen gerçeğin içine z.çıp batırmışsın..
Sanki o günleri bilakis görmüş yaşamış gibi üslubun..
Bak biz gerçi gördüklerimizi günümüzdekileri yazıyoruz duyduklarımızdan ziyade ama anlaşılmıyor,(!) gerçek inkar ediliyor..
Yani senin gerçek tarihi inkar etmen doğaldır..
Yeter ki eskisi de olsa saray eşrafına dokunulmasın.. Ama sağol bak, enver paşayı hatırlattın.. O zamanki tarihin tekerrürü gibi şimdi olaylar..
Yani saraylı eşrafı bir halt eder, faturasını halk yada gariban öder..
Neyse tartışmaya girmiyim senle.. Genelde karşındakini bilmediklerinle delirtiyorsun..
Tarih tarafsızdır..

Ataturk posterini ofisine asmak tapinmak anlamina mi geliyor sizin lugatinizda? Yerlere dusurulmus milli degerlerimiz icin de savas veriyoruz bugunlerde ayrica.. Ayyas diyenlerin, put diyenlerin sayisinda artis olunca..
Asmak değilde,indirildi yok ben indirmedim, kim indirdi, Atatürk posteri indirilemez, indirirseniz indiririz tarzı polemikler.. Atatürke put demiyoruz haşa, putlaştırılıyor diyoruz, bir heykelin önünde dakikalarca beklemek mesela bence biraz abartı,gibi...

ne güzel sağduyulu davranmaya çalışıyorsunuzda ben bişey hatırladım.gezi olaylarında % 50 yi sokaklara dökerim demişti rte.

Kolumda imzalı dövmesi,balkonumda bayrağı,çerceve içinde resmi var ..
Bendemi tapınıyorum acaba..

Tapmak nedir yahu ?

Neden Atatürk'e ya da Erdoğan'a tapıldığından dem vurulur sürekli ? . Çünkü her ikisi içinde , sana canım feda diyenler vardır .

Erdoğan fotosunu asan , imzasını stiker yapan , bayraklarını evinde sallandıran , mitinglerinde çoşan , yaptığı tüm icraatleri beğenen , benimseyen , ülke menfaatine gören ; dozu abartıp ona tek laf ettirmeyen kişiler için kullanılıyor değil mi bu Erdoğanist , Erdoğan'a tapıyor ifadesi ?

Yani ya bu yukarıdakiler tapmak olmamalı(!) ya Atatürk'e de bu minvalde tapanlar olduğu da kabul edilmeli . Birine evet , birine hayır olmuyor . Çünkü eylemler aynı , özne farklı sadece .

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.
28 can gitti üstüne 8 tane daha canımız koptu hayattan. Cephesiz bir savaşın içindeyiz. Şeref yoksunu düşmanlarımız en hain planlarıyla saldırıyor. Allah güvenlik güçlerinin, askerlerimizin yardımcısı olsun.
Bu durumun sorumlularının ve bu durumdan nemalananların da Allah bin türlü belasını versin.

ne güzel sağduyulu davranmaya çalışıyorsunuzda ben bişey hatırladım.gezi olaylarında % 50 yi sokaklara dökerim demişti rte.

Ben Erdoğanın basın danışmanı değilim .

Kendi sağ duyumdan bahsediyorum .

Onun zaman zaman yaptığı sağ duyu , empati yoksunu konuşmalardan da rahatsız oluyorum .

Açık mı ?

Aus, sendeki bu AKP savunma askini hayretle izlemeye devam ediyorum. Bu islami cok bilen AKPnin orada cuma gunleri halkin namaz kildigindan haberi yok muymus ki "Aaa.. burada namaz kiliniyormus, haftaya bu afisi kaldiralim bari" diyecek? Bana sorsalarmis.. Ben soylerdim onlara, yapmayin, bu isin muslumanlikta yeri yok diye..

Topu topu 10 tane Ankaya guvenip mi savas acacagiz Suriyeye? sevinilecek bir tarafi yok bu isin. Savas aci demektir, elalemin 40 yillik lideri icin de sehit olmaya degmez. Once kendi basimizin belalarini temizleyebilseydik daha iyi olmaz miydi? Bunca yildir bilindigi halde Kandilde bir ise yaramayan Anka Suriyede harikalar mi yaratacak?

Tapmak işin latifesi aus,kim kime tapabilirki zaten..
Atatürk'e sevgi ve saygı duyarım,minnet duyarım bu ülkeyi bize bağışladığı için.
Erdoğan'a aşırı sevenler yokmu hiç,gördük kıl mıl olayım diyen vatandaşıda..

Saraylım o afiş bariz şekilde kaldırılmadı,cami imamı bunu nasıl bilemez değilmi..
Benim rahmetli anneannem resim çercevesi bile olsa önünda asla namaz kılmazdı ..

Kıyas yaptıgım Atatürk degil, Atatürkçü geçinenenlerin hali tavrı, onları sarsmak için yazıyorum... Yoksa Atatürk ile rte yi kıyas etmem, ikisi farklı zamanlarda yaşamış liderler ve Atatürk rte ye göre çok çok daha zor zahmet bir dönemde önderlik edip ülkeyi kurtarmış.

Ama açıkçası Atatürk'ün düşüncelerine şu ana kadar en yakın siyasi lider rte aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…