- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Daha geçen gün koyulan capslerden neden bu kadar rahatsızlık duymadın ben de onu anlamadım.
Son derece gerçekçi aslında.
Hala diyorum bu gözü kapalı oy verenler sormuyor mu bu vekillerin çocukları neden hiç Doğu'ya gitmiyor diye?
Mesela Bilal'i hiç sorgulamıyor musunuz bu yaşında nasıl o servet, o iş??
Oy verin AKP halleder gereğini.
Çocukları da bir ara bursla okumuştu demi bunun da kılıfı vardır.
Arabanda imzası da olmalıGardımı aldım bekliyorum:))
Yani diyorsunki, faturayı her şekilde Atatürk e çıkarırım..
Sanırım senin okuduğun değilde duyduğun tarih başka..
Neyse bana alakaya limon demişsinde..
Sen gerçeğin içine z.çıp batırmışsın..
Sanki o günleri bilakis görmüş yaşamış gibi üslubun..
Bak biz gerçi gördüklerimizi günümüzdekileri yazıyoruz duyduklarımızdan ziyade ama anlaşılmıyor,(!) gerçek inkar ediliyor..
Yani senin gerçek tarihi inkar etmen doğaldır..
Yeter ki eskisi de olsa saray eşrafına dokunulmasın.. Ama sağol bak, enver paşayı hatırlattın.. O zamanki tarihin tekerrürü gibi şimdi olaylar..
Yani saraylı eşrafı bir halt eder, faturasını halk yada gariban öder..
Neyse tartışmaya girmiyim senle.. Genelde karşındakini bilmediklerinle delirtiyorsun..
Tarih tarafsızdır..
Aus, sendeki bu AKP savunma askini hayretle izlemeye devam ediyorum. Bu islami cok bilen AKPnin orada cuma gunleri halkin namaz kildigindan haberi yok muymus ki "Aaa.. burada namaz kiliniyormus, haftaya bu afisi kaldiralim bari" diyecek?Bana sorsalarmis.. Ben soylerdim onlara, yapmayin, bu isin muslumanlikta yeri yok diye..
Topu topu 10 tane Ankaya guvenip mi savas acacagiz Suriyeye? sevinilecek bir tarafi yok bu isin. Savas aci demektir, elalemin 40 yillik lideri icin de sehit olmaya degmez. Once kendi basimizin belalarini temizleyebilseydik daha iyi olmaz miydi? Bunca yildir bilindigi halde Kandilde bir ise yaramayan Anka Suriyede harikalar mi yaratacak?
evet gayet açık.belliki siz yanlışlarıda süzgeçten geçirebiliyorsunuz.ama her lafını ayet inmiş gibi kabullenen kesim var.onlar beni ilgilendirmez diyeceksiniz.ama ülke sağduyusunu kaybetmek istemiyorsa öncelikle ülkenin başındaki adam sağduyulu olacak.ananıda al git demiyecek.bizlerinde tartıştığı konu aslında bu.üç maymunu oynayarak toprakları peşkek çekenlere karşı birleşelim ama bazı kesim başganımız ne derse o diyerek ülkenin elden gitmesine göz yumuyor.amacımız onları bilinçlendirmekBen Erdoğanın basın danışmanı değilim .
Kendi sağ duyumdan bahsediyorum .
Onun zaman zaman yaptığı sağ duyu , empati yoksunu konuşmalardan da rahatsız oluyorum .
Açık mı ?
Sen ve ErdoğanistSadece ilerlemeden bahsediyorum . Uzun uzun yazmaycağım , dilersen Savunma Bakanlığı sitesinden son yıllarda T.Msavunma araçlarımızı , bu müsteşarlıkta atılan gelişmeleri takip edebilirsin .
Sen o mesajında aşağıladın ben de gerçekleri saptırmaman adına , son yıllarda F16 lardan çok yol aldığımızı ve bundan gurur duyulması gerektiğini yazdım .
Diğer meseleyi anlamayacaksın , anlaşıldı .
En büyük düşmanı; hani şu ordularını denize döktüğü düşmanı, yunan Başkomutanı Trikopis. Hiçbir zorlama olmadan, hiçbir baskı olmadan her Cumhuriyet Bayramı Atina’daki Türk Büyükelçiliğine gidiyor Trikopis, ATATÜRK’ün resminin önüne geçiyor ve saygı duruşunda bulunuyor. Böyle bir büyük saygıyı en büyük düşmanında uyandırabilen bir Mustafa Kemal.Asmak değilde,indirildi yok ben indirmedim, kim indirdi, Atatürk posteri indirilemez, indirirseniz indiririz tarzı polemikler.. Atatürke put demiyoruz haşa, putlaştırılıyor diyoruz, bir heykelin önünde dakikalarca beklemek mesela bence biraz abartı,gibi...
Ülke içinde yaşanan her olay siyaset penceresinden eleştirilebilir bence de .
Bugün bir deprem yaşansa devletin deprem yönetmeliklerini , bir kadın tecavüze uğrasa mevcut konuda ki yasa eksiklerini ve ihmallerini konuşabileceğimiz gibi .
Kaldı ki bu bir terör saldırısı , elbette politik ilerleyiş , devletin terör politası , varsa istihbarat zaafiyeti konuşulmalıdır .
Lakin konuşurken , sosyal medya galeyanı ile çoşmak kimseye bir şey kazandırmaz .
Şimdi kulislerde dönüyor , vay efendim o parmak izi ; ölenlerin kimliği dna incelenmesi ile bulunan bir patlama da nasıl tespit edilmiş ???
Hmmm , mantıklı . Kesin bilgi hemen yayalım .
Bende bunu okudum . Araştırınca (olay yeri kriminal inceleme , parmak izi araştırma vs .)
Bir patlamada max. sıcaklık bir saat sonunda 927 C dereceye ulaşmışken dahi , parmak izi yağının sıcaktan, sıcağı söndürmekte kullanılan su ve basınçtan etkilenmediğini ve kimlik tespitinin rahatlıkla yapılabildiği bilgisine ulaştım .Ulaştım dediysem 10 dk mı almadı .
Neyse , ne diyordum ; elbette sorgulayalım .
Ama gerek bu örnekteki gibi asılsız bilgiler gerek olmayan fotolar paylaşıldığında bi zahmet "bilgiyi yaymadan" önce araştıralım .
Hassas günler yaşıyoruz . Daha da hassaslaşsın ve nefret büyüsün diye uğraşan düşmanları , tabii aynı safta isek ; amaca ulaştırmamak adına .
evet sence de ilginç değil mi aus?
ima etmekle yetiniliyor çünkü konuşanların başına neler geldiğini çocuklar bile biliyor.en yakın örnek can dündar adam hapiste ve terörist olmakla suçlanacak neredeyse.
bence bu imaları yapanlar değil,bu imaları yapmak zorunda bırakanlar hatta bu imalara fırsat verenler insanların aklında artık bu soru işaratlerini oluşturanlar utanmalı ve suçlanmalı.
ben desem ki evet başkanlık için kaos ortamı oluşturulmaya çalışılıyor desem ne yapacaksınız büyük bir rahatlama ile tamam birileri yazdı itiraf etti hurra koşun mu diyeceksiniz nedir bu çaba?
ya kimse kimseyi yemesin daha geçenlerde devleti eleştiriyorsunuz suçluyorsunuz dend ditye birileri gelip bundan sonra devlete laf edeni suçlayanı eleştireni direkt şikayet edeceğim dedi.
tehdit etti. sonrada kalmış yok üstü kapalı yazıyorsunuz. öyle bir dönemdeyiz ki ne desek şikayet ,devlete toz kondurmuyorlar. bir lf et anında bitiyorlar tehditle ve maalesefki kadesanın dediği gibi devlete erdoğana laf etti diye millet mahkemelerle crbelleşiyor hapse giriyor gelde açıkça yaz bakayım düşünceni. . muz cumhuriyetlerine döndük
İyi de o zaman bu tür sosyal medyada fikir paylaşmak mecburiyeti de yok .
Düşünsene burası bir forum . Fikir teatisi yapılan yer .
Eee ben bu imalara yorum yazınca , ben öyle demedim ki !! Çünkü ima sadece .
Yani kısır bir bilgi alışverişine dönüyor olay .
Açıkça konuşmak isterim Devleti terör yapmakla suçlayanların doneleri ne ?
Ha korkuları ceza ise , özelden de yazabilirler .
Yoksa kimseyi itiraf ettirip hurra derdim yok .
Şahsen yok yani.
Sadece bu kadar komplo teorisine çanak tutulan mesajlar sinirimi bozuyor . Ardından yorum yazınca , eeee ben devlet mi yaptı dedim ? Sıkıcı .
aradaki farkı bilmeyene ne anlatsan boş. okumuyorlar çünküben anladım seni aus.çok iyi anladım.ve yineliyorum suçlanan ve eleştiriler devlet değil hükümet.
aradaki farkı bilmeyene ne anlatsan boş. okumuyorlar çünkü
Güzeeellll mesaj alınmışya kimse kimseyi yemesin daha geçenlerde devleti eleştiriyorsunuz suçluyorsunuz diye birileri gelip bundan sonra devlete laf edeni suçlayanı eleştireni direkt şikayet edeceğim dedi.
baştakilerden görüyor tabi. copy paste olayı
tehdit etti.
sonrada kalkmış yok üstü kapalı yazıyorsunuz.
öyle bir dönemdeyiz ki ne desek şikayet ,
devlete toz kondurmuyorlar. bir laf et anında bitiyorlar tehditle...
ve maalesefki kadesanın dediği gibi devlete erdoğana laf etti diye millet mahkemelerle cebelleşiyor hapse giriyor..
gelde açıkça yaz bakayım düşünceni. .
muz cumhuriyetlerine döndük vesselam..
kötü kapakk yaptınOlmadığını nerden biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?