Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Hangi gün koyulan capsler? Her saniye her konuyu konulara yazılan her mesajı gordugumu mu saniyorsunuz acaba? sizin eliniz boş herhalde beni takip edecek kadar hem de

Yok yaaa sen olayı iyice yanlış anlamışsın. Faturayı kimseye çıkardıgım yok. Dedigim şu;

Eger bu sürekli olarak AKP'yi herrrr konuda kötüleyenler Atatürk zamanında yaşasaydı aynısını Atatürk için de yapacaklardı.

Şimdi anlatabildim mi?

Sadece ilerlemeden bahsediyorum . Uzun uzun yazmaycağım , dilersen Savunma Bakanlığı sitesinden son yıllarda T.M savunma araçlarımızı , bu müsteşarlıkta atılan gelişmeleri takip edebilirsin .

Sen o mesajında aşağıladın ben de gerçekleri saptırmaman adına , son yıllarda F16 lardan çok yol aldığımızı ve bundan gurur duyulması gerektiğini yazdım .

Diğer meseleyi anlamayacaksın , anlaşıldı .

exmadon ben AKP savunuyormuşum ne dersin arkadaşım , acaba forumda bu kadar kin ve nefreti görünce bende çizgimden çıkıp , Erdoğancı mı oluyorum ne ? Öyleyse dürt beni

Bazılarımız askeri savunma araç ve silahlarımızı bilmiyor galiba hani ithal harici olanları, %100 yerli ve ihracatı yapılan araçlarımız.

Ben Erdoğanın basın danışmanı değilim .

Kendi sağ duyumdan bahsediyorum .

Onun zaman zaman yaptığı sağ duyu , empati yoksunu konuşmalardan da rahatsız oluyorum .

Açık mı ?
evet gayet açık.belliki siz yanlışlarıda süzgeçten geçirebiliyorsunuz.ama her lafını ayet inmiş gibi kabullenen kesim var.onlar beni ilgilendirmez diyeceksiniz.ama ülke sağduyusunu kaybetmek istemiyorsa öncelikle ülkenin başındaki adam sağduyulu olacak.ananıda al git demiyecek.bizlerinde tartıştığı konu aslında bu.üç maymunu oynayarak toprakları peşkek çekenlere karşı birleşelim ama bazı kesim başganımız ne derse o diyerek ülkenin elden gitmesine göz yumuyor.amacımız onları bilinçlendirmek

Sen ve Erdoğanist
İnsan neyse karşındakini de öyle görür Aus'um. Yanlışın doğrusunu söylemek, onlara göre savunmak oluyor. Salla gitsin, ciddiye alınacak tipler değil.

evet sence de ilginç değil mi aus?

ima etmekle yetiniliyor çünkü konuşanların başına neler geldiğini çocuklar bile biliyor.en yakın örnek can dündar adam hapiste ve terörist olmakla suçlanacak neredeyse.

bence bu imaları yapanlar değil,bu imaları yapmak zorunda bırakanlar hatta bu imalara fırsat verenler insanların aklında artık bu soru işaratlerini oluşturanlar utanmalı ve suçlanmalı.

ben desem ki evet başkanlık için kaos ortamı oluşturulmaya çalışılıyor desem ne yapacaksınız büyük bir rahatlama ile tamam birileri yazdı itiraf etti hurra koşun mu diyeceksiniz nedir bu çaba?

bu arada devlet ve hükümet kavramları farklı şeyler.ben devleti değil hükümeti eleştiriyorum.

En büyük düşmanı; hani şu ordularını denize döktüğü düşmanı, yunan Başkomutanı Trikopis. Hiçbir zorlama olmadan, hiçbir baskı olmadan her Cumhuriyet Bayramı Atina’daki Türk Büyükelçiliğine gidiyor Trikopis, ATATÜRK’ün resminin önüne geçiyor ve saygı duruşunda bulunuyor. Böyle bir büyük saygıyı en büyük düşmanında uyandırabilen bir Mustafa Kemal.
http://www.teias.gov.tr/eBulten/makaleler/2009/BİZE ANLATILMAYAN ATATÜRK/sayfam1.html

Dusmaninda bile bu saygiyi uyandirabilmis, 152 ulkenin OY BIRLIGI ile 100 yilin lideri secilmis, hakkinda bugun bile dunyanin gelmis gecmis en buyuk lideri tartismasi yapilan ve Turk milletinin icinden cikmis, gurur duydugumuz bir Turk liderini senede 1 dakika saygi durusu ile anmak sana zor geliyorsa o senin problemin.

Son düzenleme:

Onlar zaten çok bildikleri için arastirmalarina gerek yok. Biz cahil oldugumuz için araştıran taraf da biz olmalıyız tabii

ya kimse kimseyi yemesin daha geçenlerde devleti eleştiriyorsunuz suçluyorsunuz diye birileri gelip bundan sonra devlete laf edeni suçlayanı eleştireni direkt şikayet edeceğim dedi.
baştakilerden görüyor tabi. copy paste olayı
tehdit etti.
sonrada kalkmış yok üstü kapalı yazıyorsunuz.
öyle bir dönemdeyiz ki ne desek şikayet ,
devlete toz kondurmuyorlar. bir laf et anında bitiyorlar tehditle...

ve maalesefki kadesanın dediği gibi devlete erdoğana laf etti diye millet mahkemelerle cebelleşiyor hapse giriyor..
gelde açıkça yaz bakayım düşünceni. .
muz cumhuriyetlerine döndük vesselam..

İyi de o zaman bu tür sosyal medyada fikir paylaşmak mecburiyeti de yok .
Düşünsene burası bir forum . Fikir teatisi yapılan yer .
Eee ben bu imalara yorum yazınca , ben öyle demedim ki !! Çünkü ima sadece .
Yani kısır bir bilgi alışverişine dönüyor olay .
Açıkça konuşmak isterim Devleti terör yapmakla suçlayanların doneleri ne ?
Ha korkuları ceza ise , özelden de yazabilirler .
Yoksa kimseyi itiraf ettirip hurra derdim yok .
Şahsen yok yani.
Sadece bu kadar komplo teorisine çanak tutulan mesajlar sinirimi bozuyor . Ardından yorum yazınca , eeee ben devlet mi yaptı dedim ? Sıkıcı .

dedim ya ben kara murat olayım diyeyim ki he öyle sizin yazdığınız gibi dedim ne olacak? nasıl bir çabadır bu ya.

burada eleştirilen hükümet,eleştirilen hükümete yakın tv kanallarının o gece ki saçma yayınları eleştirilen bakanlar,milletvekilleri,partilerin hepsi..

ama algılanan erdoğana ne dediniz söleeyin bakalım hatta devlete terörist diyor bunlar yaygarası.ilginç vallahi ilginç.

uzun zamandır siyasette bu denli gerilmemiştim.

ben anladım seni aus.çok iyi anladım.ve yineliyorum suçlanan ve eleştiriler devlet değil hükümet.

Güzeeellll mesaj alınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…