bazı karşıt yorumları okuyorum,öyle mantıklı yazıyorlarki onunla karşılıklı yazışmak istiyorum.bazen yetersiz kaldığımı hissediyorum cvb vermek için, susuyorum bilen bi arkadaş cevaplasın diye.seni yorumunu iki kez okudum ne demek istemiş diye ne anladım nede yazacak cevap bulabildim.biraz birikim yap öyle gel konuya yorum yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/oyun-bolumu.54/ git şurada oyna
Açık sözlü olmak başka suç işlemek başka. :)Yürek yiyen arkadaşlardan birisi dolandırmadan,yok parmak izi bulunmuş,yok kimse neden üstlenmemiş,yok çok açıktaa neyyse demeden
Erdoğan başkanlık için kendi patlattı diyebilecek mi acaba çok merak ediyorum
Sözde açıksözlüler,yersen
Özellikle " insan gücüne güvenerek Suriyeye kara harekati yapma " cümlesi cok etkiledi beniSaraylim .
Insan gücü, nereye kadar yeter bu zamanda ? Iran azimsanmayacak kadar güclü bir ülke, Rusyayi söylemeye gerek yok.
Ben diplomatik, isini bilen, herkesle iyi gecninen ama ayni anda ülkesinin cikarlarini en derinine kadar düsünen, savunan ve bunun icin savasan bir devlet istiyorum.
biri şu ilk cümleyi bana tercüme edermi insanlık adına.:)Yürek yiyen arkadaşlardan birisi dolandırmadan,yok parmak izi bulunmuş,yok kimse neden üstlenmemiş,yok çok açıktaa neyyse demeden
Joker anlamayanlar varmış anlat bacımAçık sözlü olmak başka suç işlemek başka. :)
Yürek yiyen arkadaşlardan birisi dolandırmadan,yok parmak izi bulunmuş,yok kimse neden üstlenmemiş,yok çok açıktaa neyyse demeden
biri şu ilk cümleyi bana tercüme edermi insanlık adına.:)
sen çok zeki sanıyorsun kendini değil mi ama yemezlerYürek yiyen arkadaşlardan birisi dolandırmadan,yok parmak izi bulunmuş,yok kimse neden üstlenmemiş,yok çok açıktaa neyyse demeden
Açılın ben geldimbiri şu ilk cümleyi bana tercüme edermi insanlık adına.:)
Harika tesekkürler, kaynak verebilirmisin ? bende okumak istiyorum.Bir patlamada max. sıcaklık bir saat sonunda 927 C dereceye ulaşmışken dahi , parmak izi yağının sıcaktan, sıcağı söndürmekte kullanılan su ve basınçtan etkilenmediğini ve kimlik tespitinin rahatlıkla yapılabildiği bilgisine ulaştım .Ulaştım dediysem 10 dk mı almadı .
Insan baskasinin destegi ile bir yere gelmez gelemez, insan kendi basari, beceri ve yetenekleriyle bir yere gelir. Diyelimki BOP ile vaatler verildi, sen agasin, sen kralsin, senide kral yapacagiz dese bile bir ülke, bunu nicin yapsinki ?
Yani hic kimse cikari olmadan kimseye yardim etmez politika böyledir.
Amerika simdiye kadar kime faydasi olduda ülkeme olacak ?
Evet, Atatürk bizim yüzümüzü, Almanyaya, Fransaya yani kisacasi Avrupa`ya cevirmisti, ama ne yazikki o attigi adimlarin izinden gidemedik.
Ben simdiki hükümeti sucladigim kadar, daha öncekileride sucluyorum. Bizi bu hale getirenler asil daha önceki hükümetler, cünkü laikligine, vatanina sahip cikamadilar. Bana dokunmayan yilan bin yasasin düsüncesiyle yasadilar ama gercekten ülkeleri icin hic bir sey yapmadilar. Eger yapsalardi, simdi hala Atamizin bize emanet ettigi bir vatanda yasiyor olacaktik.
Ülke içinde yaşanan her olay siyaset penceresinden eleştirilebilir bence de .
Bugün bir deprem yaşansa devletin deprem yönetmeliklerini , bir kadın tecavüze uğrasa mevcut konuda ki yasa eksiklerini ve ihmallerini konuşabileceğimiz gibi .
Kaldı ki bu bir terör saldırısı , elbette politik ilerleyiş , devletin terör politası , varsa istihbarat zaafiyeti konuşulmalıdır .
Lakin konuşurken , sosyal medya galeyanı ile çoşmak kimseye bir şey kazandırmaz .
Şimdi kulislerde dönüyor , vay efendim o parmak izi ; ölenlerin kimliği dna incelenmesi ile bulunan bir patlama da nasıl tespit edilmiş ???
Hmmm , mantıklı . Kesin bilgi hemen yayalım .
Bende bunu okudum . Araştırınca (olay yeri kriminal inceleme , parmak izi araştırma vs .)
Bir patlamada max. sıcaklık bir saat sonunda 927 C dereceye ulaşmışken dahi , parmak izi yağının sıcaktan, sıcağı söndürmekte kullanılan su ve basınçtan etkilenmediğini ve kimlik tespitinin rahatlıkla yapılabildiği bilgisine ulaştım .Ulaştım dediysem 10 dk mı almadı .
Neyse , ne diyordum ; elbette sorgulayalım .
Ama gerek bu örnekteki gibi asılsız bilgiler gerek olmayan fotolar paylaşıldığında bi zahmet "bilgiyi yaymadan" önce araştıralım .
Hassas günler yaşıyoruz . Daha da hassaslaşsın ve nefret büyüsün diye uğraşan düşmanları , tabii aynı safta isek ; amaca ulaştırmamak adına .
Açılın ben geldimşimdi şöyle oluyor okudum okudum okudum ama kusura bakma oky
Senin engin bilgilerini okuyunca bende anladım abla aşırı anemik olduğumdan kan beynime gitmiyorBen anladım azcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?