- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Senin engin bilgilerini okuyunca bende anladım abla aşırı anemik olduğumdan kan beynime gitmiyor![]()
Anladığım o kadardı gerisi varsa tamamlayın lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin engin bilgilerini okuyunca bende anladım abla aşırı anemik olduğumdan kan beynime gitmiyor![]()
sen çok zeki sanıyorsun kendini değil mi ama yemezler
Atatürke tapınmıyorum diye Atatürk düşmanı oluyorum. Ne ilgisi var, Atatürk çok kötü bir dönemde,o günün şartlarında tabiki çok önemli bir şey başarmıştır, ama sonradan gelenler veya bazı yapılanlar eleştirilemez mi, şöyle olsaydı daha iyi olurdu diye fikir beyan edilemez mi? Bugün erdoğanist dedikleri ve erdoğan'ın her yaptığını doğru bulan insanlardan farkı ne bu düşüncenin? Diyeceler ki Atatürkle Erdoğanı mı kıyaslıyorsun hayır kıyaslamıyorum ama yapılan şey aynı. Hatta belki Erdoğanı çok yücelten kesim daha okumamış, duygusal davranan sırf dini açıdan destekleyen bir kesim ama diğer tarafta kendini aydın diye tanımlayan bir grup var, sorgulamaya ve değişikliğe açık olması gereken,toplumu yönlendirmesi gereken bir kesim,ama onlar halkı cahil deyip küçümsüyor sadece. Atatürk'ün 100 yıl önce yaptıklarını bugün lafla savunmayla Atatürkçü olunmaz. Bugün Atatürk ve inkılapları dışında ellerinde hiçbirşey yok. Bende ülkenin çağı yakalamasından yanayım, yüzümüzün daha batıya dönük olması taraftarıyım. Cumhuriyeti elbette destekliyorum ama siyasi partiler it dalaşı yapmaktan uzlaşıp ülke yönetmeye fırsat bulamıyor, tek parti olunca da diğer kesimler temsil edilemiyor, buna bir çözüm bulunsun, tıkanıklıklar açılsın adı ister cumhuriyet olsun ister başkanlık benim için farketmez ama ne zaman karşıt görüşlü biriyle tartışmaya çalışsam sanki karşısında bir günah keçisi varmış gibi bence içerik olarak aynı kapıya çıkan biraz da agresif,iğneli ve alaycı olarak birsürü cümle sıralıyor, sonuç? Sonuç yok...Agzına saglık. Atatürk'ü putlaştıranlar demokrasiden bahseder bir de. Halbuki kendileri de zerre kadar demokrat falan degiller. Aksine azınlıgın yönetimini istiyorlar. Az oya sahip CHP ülkeyi yönetsin istiyorlar komedi! CHP kendi içinde bile demokrat degil, hatta diger partiler de degil. Bari seçmeni demokrat olsaydı madem bu iddialardalar...
Bence bu insanlar kendi içlerindeki çelişkiyi görmeli ve demokrat oldukları iddiasından vazgeçmelidir.
Beynimizin ayarlarıyla oynamaya gerek yok padişahımız ne derse oadamın listede adı var muhtemelen, parmak izinden şak diye bulunduğuna göre.. ama yakalamak için kendini patlatması gerektiğini söylemişti yönetim.. off yoruldum kadiş ya..
Harika tesekkürler, kaynak verebilirmisin ? bende okumak istiyorum.
Yani anladigim kadariyla, eriyip kül olmadigi sürece parmak izleri alinabiliyor. Cok güzel o zaman bulunmasida an meselesi demek.
Bilgi yaymiyoruz ausum merak edip soruyoruz :) dusmanlarin amacina ulasmasi konusuna ise katilmiyorum.. sokakta her sirt cantaliya, sakalliya, kapaliya, farkli irka supheli bakiliyor artik.. yasadigimiz yerde herhangi bir bombanin patlamayacaginin garantisi var mi?
Olsun ama yakalamislar bak aferin.. Ya yakalamasalardi ne olacakti? Intihar saldiricisi zombilerle dolacakti ulke..adamın listede adı var muhtemelen, parmak izinden şak diye bulunduğuna göre.. ama yakalamak için kendini patlatması gerektiğini söylemişti yönetim.. off yoruldum kadiş ya..
haa .sağol. tercüman gerekiyor işte bazılarının yazılarına. öpüldünüz sarışınımSarışınım ama anladığım şu okycim..
Atıp tutuyoruz karalıyoruz ya birisini ondan yani.
Cesareti olan çıkacak evet o bombayı kendisi patlatmış diyecek.
Birde parmak izi hemen nasıl bulunmuş..
adamın listede adı var muhtemelen, parmak izinden şak diye bulunduğuna göre.. ama yakalamak için kendini patlatması gerektiğini söylemişti yönetim.. off yoruldum kadiş ya..
haa .sağol. tercüman gerekiyor işte bazılarının yazılarına. öpüldünüz sarışınım
Ülkeye giriş yapınca biometrik kimlik verilmiş,parmak izide alınmış.
Herhalde parmak kopmuş patlamada oradan ulaşıldı kimliğine.
Şöyle bir bilgi var gazetede..
Neccar’ın, Sultanahmet’te 12 Ocak’taki canlı bomba eylemini yapan Suriyeli terörist, IŞİD’li Nabil Fadlı gibi Türkiye’ye girişte kayıt altına alındığı, parmak izi ve kimlik bilgilerinin tespiti sonrasında kendisine biyometrik kimlik verildiği bildirildi. Suriye’deki Kürt bölgesi Rojava’ya bağlı Amuda doğumlu olan 24 yaşındaki Neccar’ın, Türkiye’ye geldikten sonra da birçok kez Suriye’ye gittiği, belli süreler kaldıktan sonra tekrar döndüğü öğrenildi.
Yaa bak biz de Ataturke tapiniyoruz. Ayni boyle dinini cok iyi bilen AKPliler gibi tam kibleye gelecek sekilde Ataturkun posterini asip karsisinda secdeye variyoruz:Atatürke tapınmıyorum diye Atatürk düşmanı oluyorum. Ne ilgisi var, Atatürk çok kötü bir dönemde,o günün şartlarında tabiki çok önemli bir şey başarmıştır, ama sonradan gelenler veya bazı yapılanlar eleştirilemez mi, şöyle olsaydı daha iyi olurdu diye fikir beyan edilemez mi? Bugün erdoğanist dedikleri ve erdoğan'ın her yaptığını doğru bulan insanlardan farkı ne bu düşüncenin? Diyeceler ki Atatürkle Erdoğanı mı kıyaslıyorsun hayır kıyaslamıyorum ama yapılan şey aynı. Hatta belki Erdoğanı çok yücelten kesim daha okumamış, duygusal davranan sırf dini açıdan destekleyen bir kesim ama diğer tarafta kendini aydın diye tanımlayan bir grup var, sorgulamaya ve değişikliğe açık olması gereken,toplumu yönlendirmesi gereken bir kesim,ama onlar halkı cahil deyip küçümsüyor sadece. Atatürk'ün 100 yıl önce yaptıklarını bugün lafla savunmayla Atatürkçü olunmaz. Bugün Atatürk ve inkılapları dışında ellerinde hiçbirşey yok. Bende ülkenin çağı yakalamasından yanayım, yüzümüzün daha batıya dönük olması taraftarıyım. Cumhuriyeti elbette destekliyorum ama siyasi partiler it dalaşı yapmaktan uzlaşıp ülke yönetmeye fırsat bulamıyor, tek parti olunca da diğer kesimler temsil edilemiyor, buna bir çözüm bulunsun, tıkanıklıklar açılsın adı ister cumhuriyet olsun ister başkanlık benim için farketmez ama ne zaman karşıt görüşlü biriyle tartışmaya çalışsam sanki karşısında bir günah keçisi varmış gibi bence içerik olarak aynı kapıya çıkan biraz da agresif,iğneli ve alaycı olarak birsürü cümle sıralıyor, sonuç? Sonuç yok...
Kimse böyle bir iddiada bulunmadıki...
Hiç laf kondurmuyorsun sende..
Merve, oku!Cin olmadan adam çarpılmaz. Bugün ABD ile kanka gibi takılıp ABD'ye kazık atılmayacagı ne malum? Türkiye'nin kendi projeleri olmadıgı ne malum?
Atatürk zamanı demişsin... Almanlarla işbirligi yapılmadı mı, hem de Sarıkamış'ta ölenlerin sebebi de onlar. Ama iş birligi yapılmış, buna da laf et o zaman? Ama etmezsin tabi... Ya da nebileyim, Atatürk'ün hilafeti kurtaracagım lafıyla çıkması, dini duygularla halk destegini yanına alması... Bunları niye eleştirmiyorsun, madem öyle bunları da eleştir.
Bak mesela bana göre Atatürk hilafeti kurtaracagım deyip dini duyguları kullanması gayet de mecburi bir olaydı, kessssinlikle eleştirmem. Yoksa halktan destek alamazdı, biz de savaşı kaybeder giderdik. Çünkü cin olmadan adam çarpılmaz, ya da nebileyim köprüyü geçene kadar falan filan... rte'nin bu gibi planları olmadıgı ne malum?
Yaa bak biz de Ataturke tapiniyoruz. Ayni boyle dinini cok iyi bilen AKPliler gibi tam kibleye gelecek sekilde Ataturkun posterini asip karsisinda secdeye variyoruz:
![]()
![]()
Yaa bak biz de Ataturke tapiniyoruz. Ayni boyle dinini cok iyi bilen AKPliler gibi tam kibleye gelecek sekilde Ataturkun posterini asip karsisinda secdeye variyoruz:
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesele sağcılık solculuk değil,mesele teröre karşı hep beraber karşı durabilmektir.Yürek yiyen arkadaşlardan birisi dolandırmadan,yok parmak izi bulunmuş,yok kimse neden üstlenmemiş,yok çok açıktaa neyyse demeden
Erdoğan başkanlık için kendi patlattı diyebilecek mi acaba çok merak ediyorum
Sözde açıksözlüler,yersen![]()
ayy ben bu fotoları yeni gördüm.ne kadar çirkin.sahte müslüman bunlar.Yaa bak biz de Ataturke tapiniyoruz. Ayni boyle dinini cok iyi bilen AKPliler gibi tam kibleye gelecek sekilde Ataturkun posterini asip karsisinda secdeye variyoruz:
![]()
![]()