- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.355
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ifade etmişsin gerçekten de tüm kınama eylemleri yapıldı sırada takdir-i ilahi deyip geçmek var.beklenilen bu.kadesa
Alinabilen tek guvenlik onlemi yayin yasagi.Elestirmekten baska bir sey bilmiyorsunuz deniyor da baskente askeri arac patlatiliyor havai fisek degil.Bunu mu idrak edemiyorlar anlamadim.
Napalim profili resmini siyah yapmak yeterli mi ?Elestiri olcutlerine uyuyormu ? Hayir yani birlik olunup mecliste de "bizi boyle yildiramayacaksiniz,teroru lanetliyoruz"laf salatalari da yapilmis.Meclisin misyonu da tamamlandi.Oturalim oyleyse yerimizde ve artik sehre inen teroru seyreyleyelim.
Oh ne güzel ekmeğine yağ bal sürfaceden güvenlikle alakalı bildirim geldi.artık çiplerle dolaşacaığız belliki.geceden beri perişan oldum yeter artık.referanduma gidilirse evet diyeceğim.alsında başkanlığı ölümleri durdursun yeter artık.
ne olacak biliyormusun işte korku imparatorluğu kazanacak ..Sahi bide referandum teklifi vardı demi,hadi gidelim bakalım sandık başına çıkacak olan sonuç nasılsa belli değilmi hanımlar..
Koskoca bir oyunun içindeyiz abla zaten temmuzdan beri yaşananlar başkanlık için değil mi
Yazık onca masum öldü.
olan ölenlere oluyor zaten. bir sigara konusu patlatılır,bir başkanlık bir referandum. hoop unuttuk. taki diğer canlı bombaya kadar
ne olacak biliyormusun işte korku imparatorluğu kazanacak ..
şuan bile gözlerim puslu okuyorum yazılanları.artık kimse ölmesin yeter.bu adam başkanlığı almadıkça ölümler bitmeyecek.bir arkadaşımla o bizim babamız dedi diye birbirimize girdik.hiç mi onurunuz haysiyetiniz gururnuz yok anlamıyorum.kadro vereceğim dedi oy verdiniz kadro yok.asgarfi ücrete zam yatım dedi herşeyi iki katına çıkardı.daha birçok şey.resmen enayi yerine koyuluyoruz kedinin fareyle oynandığı gibi oynanıyor bizimnle ama halen daha başganımız ne yapsın diyiliyor.sebeb olanların allah belasını versin.Oh ne güzel ekmeğine yağ bal sür
Kesinlikle buİstenilen bu değilmi..
şuan bile gözlerim puslu okuyorum yazılanları.artık kimse ölmesin yeter.bu adam başkanlığı almadıkça ölümler bitmeyecek.bir arkadaşımla o bizim babamız dedi diye birbirimize girdik.hiç mi onurunuz haysiyetiniz gururnuz yok anlamıyorum.kadro vereceğim dedi oy verdiniz kadro yok.asgarfi ücrete zam yatım dedi herşeyi iki katına çıkardı.daha birçok şey.resmen enayi yerine koyuluyoruz kedinin fareyle oynandığı gibi oynanıyor bizimnle ama halen daha başganımız ne yapsın diyiliyor.sebeb olanların allah belasını versin.
Kesinlikle bu
Milletin doğru haber alma özgürlüğünü elinden alarak narkozlamaya devam
Destekleyene
fırsat verene
Engel olmayana
Fayda umana
Lanet olsun.
şuan bile gözlerim puslu okuyorum yazılanları.artık kimse ölmesin yeter.bu adam başkanlığı almadıkça ölümler bitmeyecek.bir arkadaşımla o bizim babamız dedi diye birbirimize girdik.hiç mi onurunuz haysiyetiniz gururnuz yok anlamıyorum.kadro vereceğim dedi oy verdiniz kadro yok.asgarfi ücrete zam yatım dedi herşeyi iki katına çıkardı.daha birçok şey.resmen enayi yerine koyuluyoruz kedinin fareyle oynandığı gibi oynanıyor bizimnle ama halen daha başganımız ne yapsın diyiliyor.sebeb olanların allah belasını versin.
Engelleniyor işte ablamHaber alma özgürlüğü nasıl engellenir bu ülkede..
Narkoz az geliyor dahada vermeye devam..
Allaha emenet yaşıyoruz bu ülkede.rabbim şu yanan yüreğimizle ettiğimiz duaları kabul eder inşallah.rabbimin mucizelerinden sual olunmaz.Atatürkü yeni bedende dünyaya getirsin artıkDini kullanarak milletin duygularıni suistimal ediyorlar ve bizim masum vatandaş narkoz yemiş gibi her dediğine ever deyip geçiyor. Onun istediği de bu yıldırma politikası ama istediği olmayacak onca akan kan boşuna olmamali
Engelleniyor işte ablam
Onları eleştiren bir haber yap hemen atıyorlar içeri
Baksana ankara patlamasına yayın yasağı hemen geldi
Neden?
Sebep ?
Bizim doğru bilgi almamızı neden engelliyorlar?
Tahammül yok eleştirilmek yok daha ne olsun..
Belkide kılıfına göre herşey ..