• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

kadesa kadesa

Alinabilen tek guvenlik onlemi yayin yasagi.Elestirmekten baska bir sey bilmiyorsunuz deniyor da baskente askeri arac patlatiliyor havai fisek degil.Bunu mu idrak edemiyorlar anlamadim.
Napalim profili resmini siyah yapmak yeterli mi ?Elestiri olcutlerine uyuyormu ? Hayir yani birlik olunup mecliste de "bizi boyle yildiramayacaksiniz,teroru lanetliyoruz"laf salatalari da yapilmis.Meclisin misyonu da tamamlandi.Oturalim oyleyse yerimizde ve artik sehre inen teroru seyreyleyelim.

Ölen bizim kanımızdan canımızdan biri olmadığı sürece böyle rahat konuşmaya devam edeceğiz. Bu hainleri bu ülkenin içine alanlar bunun sorumlusudur. Aman bizde konuşmayalım ya hain oluruz ya paralelci aman aman. Yazıklar olsun valla. Ülke ateş altında burda hala savunma halkası oluşturuyorsunuz. Ama ne diyorum biliyor musunuz? Sizde o çok sevdiginiz cumhurunuzla birlikte haşr olun! Artık cennet mi, cehennem mi onu Rabbim bilir.
Rabbim vatanımızı milletimizi korusun.

Gene aynı açıklamalar başladı misliyle karşılık verilecektir,sabrımızı zorlamasınlar..
Koskoca ülkenin başkentinde terör saldırısı oluyor,güya terör bitti diyorlar yersen tabi..

Bir kere de farklı bir açıklama yapsalar gözlerim yaşaracak. Aman sabrımızı zorlamasınlar! Çok merak ediyorum bu sabrın sonu nerede?!

yahu yayın yasağı geliyor..
birimiz çıkıp gık demiyoruz.. vatandaş olarak bilgi sahibi olmamız gerekmiyormu.. bilgi alma edinme hakkımız elimizden alınıyor..
haberler bitti herkes dizisini izlemeye koyuldu..
ee zaten sosyal medya da yavaşladı.. biz kimiz biz neyiz ya..

herkes istediği partiye oy verebilir elbelte. ama çıkıp neden? ben sana oyumu neden verdim, bunları yaşatılması için mi verdim? diyebilmeli insan..
arama listesinde adı olan biri neden yakalanmıyor..
suruçta ankarada bunları yaşamışken neden bir daha fırsat verdin oy verdiğim parti demez mi insan..

Aynı şeyleri düşünüyoruz,ölenler için çok üzüldüm.Eskiden terör sadece dağda idi,kimin düşman olduğu anlaşılıyordu.Ama şmdi sokağa da indi,sokakta binlerce kişi var,kimin iyi niyetli ,kimin kötü niyetli olduğunu kim bilebilir.Umarım bu işle parmağı olan kim varsa cezasını çeker.
Dedim ya ben indirdim teröristleri dağdan şehire..
13 yıldır ülkeyi yönetenler değil ben çevirdim sınırlarımızı kevgire . Hiç soruşturmadan aldım ülkeye 3 milyon Suriyeli yi, hiç aklıma gelmedi içlerinde İşid liler, PKK lılar olacağı...

anlamıyorum arkadaş. o savunduğun kişilerin eline düşsen seni mahvederlerdi.
kızlı erkekli lafınıda hatırlamıyor musun sen.
senin yaşam şekin ve yaşını bilseler seni o savunduğun hükümet topa tutardı önce.
bu ne yaman çelişkidir yarabbi diyorum:KK14:.
ve ekliyorum,

hükümet sorumlu tabii,yoksa yine sorumlu olarak zimbabweli adamı mı tutalım , o tam anlamıyla görevini yerine getiremedi diye.
genelkurmayın dibinde meclise 200 metre ötede bombalar patlıyor,
hu huu duyormusunuz beni. bir gün o bomba dolu araba meclisede saldırırdı. bunlar kendilerini koruyamıyorlar. bırakın. güvenlik açığı var işte,bu olay 8 kere yaşandı.
hadi bir olmadı hadi 2 olmadı 3 4 5 6 ..
eee beni korumaktan acizsen hatta kendini bile koruyamıyorsan, nne işin var oralarda demeyeceksem zimbabvweliyimi suçlamalıyım.onamı demeliyim..

Son düzenleme:
Ankara saldırısını düzenleyen teröristin kimliği belli oldu

Ankara'da gerçekleştirilen saldırının ardından olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.
Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.
Sabah gazetesi

Ankara'da gerçekleştirilen saldırının ardından olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.
Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.
Sabah gazetesi
şaşırdıkmı. hayır.

Sabah gazetesi

Sonunda bulunmuş teröristin kim olduğu,tek başına olmadığı kesin diğer suçlularda bulunsun artık

Back