• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Türk kürde dedi kürtsün isan değilsin kürtçe konuşma yasak dedi kürtçe şarkı söyleme oda yasak dedi yeri geldi eziyet çektirdiler yeri geldi işkence yaptılar ahmet kayayı bi kürtçe kaset çılaracak diye çatal bıçak yağmuruna tuttlar ülkesinden sürdüler saysam daha neler neler var...

sonra bir melaike başkan çıktı çözüm süreci dedi oldu kürtçe rahat konuşuldu türk kürt kardeş oldu hepimizi inandırdı vay be belal olsun adama dedik pat seçim geldi sandık başına umduğu şeyi alamayınca çözümmüş mözümmüş çöpe gitti vay efendim sizmisiniz bana oy vermeyen ben memleketlerinizi başınıza yıktırayımda görün dedi gördük..

Aklah sonumuzu hayır etsin diyelim arkadaşlar bu yazdıklarım eleştiri yağmuruna tutulacak ama hiç birine cevap yazmayacam ben vurda türkü kötülemiyorum yaşadığım olayları yazdım

Öyle bir yazmışsınız ki terör örgütü hiçbir şey yapmamis devlet gereksiz yere üstlerine saldirmis sanki. Sanki uykusunda iki polisi şehit eden babamdi...

Humanizm sosuna bandirilmis bir 'katil TC.'ci daha...

Hükümete çamur atabilme fırsatını kollayanların,avuçlarını sıvazlayarak "bomba patlamış,vah tüh" diyebilmeleri ne çirkin...heryerde aynılar malesef...
Ölenlere Allah rahmet eylesin :(
Ya apranax gercrkten bu yazdiklarinda samimimisin emin olamadim. Hani konusu acildiginda 80 ler boyleydi 90 lar soyleydi diyerek gecmis hukumetlere camur atmiyormusun sanki. Bi de o gunleremi donmek istiyorsunuz rahat batiyor gibi cumleler kullan miyor musun? Simdi soruyorum sana o gunlerden ne farki var bu gunun? Ben sokaga cikmaya korkuyorum eminim sende korkuyorsun.? Bu ulkede guvenligi kimin saglamasi gerekiyor bir de bana? Ulkecek camura batmisiz sen hala hukumete camur gelmesin mantigindasin. İnsanlar ölüyor bilmem farkinda misin? Hepimizi sabun yapmalarimi lazim hesap sormamiz icin?

Ya apranax gercrkten bu yazdiklarinda samimimisin emin olamadim. Hani konusu acildiginda 80 ler boyleydi 90 lar soyleydi diyerek gecmis hukumetlere camur atmiyormusun sanki. Bi de o gunleremi donmek istiyorsunuz rahat batiyor gibi cumleler kullan miyor musun? Simdi soruyorum sana o gunlerden ne farki var bu gunun? Ben sokaga cikmaya korkuyorum eminim sende korkuyorsun.? Bu ulkede guvenligi kimin saglamasi gerekiyor bir de bana? Ulkecek camura batmisiz sen hala hukumete camur gelmesin mantigindasin. İnsanlar ölüyor bilmem farkinda misin? Hepimizi sabun yapmalarimi lazim hesap sormamiz icin?
İnan ki samimiyetine güvendiğin için cevaplıyorum...alaycı tavırla eleştirmediğin için....
Evet korkuyorum...gidişat hiç iyi değil...dün bi komutanla tanıştım..eşiyle ankaradan taziyeye gelmişler şehide...9.şehidim derken koca adam ağladı...bilmem ki adam hangi partiden..ama onunla bir ben de ağladım...dualarımız sizinle diyebildim sadece...bi eksiklikler var orası kesin...ankaranın göbeğinde patlama güvenlik eksikliği....ama durum burda öyle vahim olmaya başladı ki,erdoğanı yerelim de nasıl olursa olsun moduna geçildi...sadece bu olay konuşulması gerekirken 3. 5. Sayfalarda başlıyorlar yok sarayı yok gemisi yok oğlu...bu karşıdaki insanın sabrını zorluyor ve otomatik savunma yaptırıyor...
Daha önceki patlama gibi bakın görürsünüz altından bu çıkacak şu çıkacak gibi sayfalarca yazıldı...sonra başka bişey çıkınca noldu diyoruz? Ee sarayı var amaya dönüyor iş...iki taraf için de yıpratıcı gerisi...
Gelelim güvenlik açığına...şimdi ben bombaları taksam orama burama,giysem çarşafı ( rahat kamufle için kulllanıyorlar yanlış anlaşılmasın) yolda kim beni durdurur? Gitsem şehrin en kalabalık yerine patlatsam bombayı...al sana vahşet..e şimdi bundan erdoğan mı suçlu? Biz bunları akıl ediyorsak, o suikastçiler kimbilir neleri hesaplıyorlar...herkese ayrı ayrı çip takamazsın ki...adam aylar önce almıştır emri, kimseyle iletişime geçmeden uygulamıştır...haa emeği keçen kim varsa Allah kahretsin, layığını bulsun...erdoğanın eksiği varsa Allah ona da soracak hesabını...ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum sadece...sevenleri kadar düşmanları da çok...nasıl bu kadar emin olabiliyorlar, şaşırıyorum...belki istihbarat sağlam değil...insan yaşadığı eşe kefil olamıyor...yani bak yine diyorum eğer hatası eksiği varsa Rabbim ona da sorsun...ama bunlar demiyor ki adamın suçu eksiği olmayabilir...

İnan ki samimiyetine güvendiğin için cevaplıyorum...alaycı tavırla eleştirmediğin için....
Evet korkuyorum...gidişat hiç iyi değil...dün bi komutanla tanıştım..eşiyle ankaradan taziyeye gelmişler şehide...9.şehidim derken koca adam ağladı...bilmem ki adam hangi partiden..ama onunla bir ben de ağladım...dualarımız sizinle diyebildim sadece...bi eksiklikler var orası kesin...ankaranın göbeğinde patlama güvenlik eksikliği....ama durum burda öyle vahim olmaya başladı ki,erdoğanı yerelim de nasıl olursa olsun moduna geçildi...sadece bu olay konuşulması gerekirken 3. 5. Sayfalarda başlıyorlar yok sarayı yok gemisi yok oğlu...bu karşıdaki insanın sabrını zorluyor ve otomatik savunma yaptırıyor...
Daha önceki patlama gibi bakın görürsünüz altından bu çıkacak şu çıkacak gibi sayfalarca yazıldı...sonra başka bişey çıkınca noldu diyoruz? Ee sarayı var amaya dönüyor iş...iki taraf için de yıpratıcı gerisi...
Gelelim güvenlik açığına...şimdi ben bombaları taksam orama burama,giysem çarşafı ( rahat kamufle için kulllanıyorlar yanlış anlaşılmasın) yolda kim beni durdurur? Gitsem şehrin en kalabalık yerine patlatsam bombayı...al sana vahşet..e şimdi bundan erdoğan mı suçlu? Biz bunları akıl ediyorsak, o suikastçiler kimbilir neleri hesaplıyorlar...herkese ayrı ayrı çip takamazsın ki...adam aylar önce almıştır emri, kimseyle iletişime geçmeden uygulamıştır...haa emeği keçen kim varsa Allah kahretsin, layığını bulsun...erdoğanın eksiği varsa Allah ona da soracak hesabını...ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum sadece...sevenleri kadar düşmanları da çok...nasıl bu kadar emin olabiliyorlar, şaşırıyorum...belki istihbarat sağlam değil...insan yaşadığı eşe kefil olamıyor...yani bak yine diyorum eğer hatası eksiği varsa Rabbim ona da sorsun...ama bunlar demiyor ki adamın suçu eksiği olmayabilir...
Aynı şeyleri düşünüyoruz,ölenler için çok üzüldüm.Eskiden terör sadece dağda idi,kimin düşman olduğu anlaşılıyordu.Ama şmdi sokağa da indi,sokakta binlerce kişi var,kimin iyi niyetli ,kimin kötü niyetli olduğunu kim bilebilir.Umarım bu işle parmağı olan kim varsa cezasını çeker.

Hanımefendi gerçekten şaşırtıyorsunuz beni; hiç kimseyle iletişime geçmeden terör eylemi yapıldığını mı düşünüyorsunuz? Adam bombayı kendi yapacak, aracı kendi temin edecek, araca bombayı kendi yerleştirecek, bu arada gidip keşif yapacak ve dün de saldırıyı gerçekleştirecek? Sizce bu gerçekçi mi?

İstihbarat dediğimiz şey tüm bu kanalların arasındaki gizli kulaktır. Böyle bir eylemin istihbaratı alınmadıysa devletin icracısı konumundaki hükümet suçlanacak elbette, ya kim suçlanacak? Erdoğan'ın kendisinin Hz. Ömer'den alıntıladığı "Fırat kenarında oğlak zayi olsa hesabı Ömer'den sorulur" sözünü hatırlayın. Ülkede tırmanan kadına şiddet olayları da, KPSS de, terör de hükümetin sorumluluğudur. "Biz sadece ekonomi filan, diğerleri kader" değil yani.

İcracı olmak zordur; "İyiliğimi görün ama yanlışımı söylemeyin" diyemezsiniz.

Yazıklar olsun. Bu insanların ölümünde suçlu her kim varsa,ama söylemiyle ama yaptıklarıyla,ama başka şekilde,Rabbim bildiği gibi yapsın. Ülkenin içine ettiniz,kaç kişiyi öldürdünüz,kaç bebeği babasız bıraktınız,yatacak yeriniz yok.
Türkiye Türkiye olalı böyle korku,böyle baskı görmedi. Değil konuşmak,haber dahi alamıyoruz. Yazıklar olsun.
Öte yandan bir kesim var ki,alenen bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantalitesinde,en çok onlar korkutuyor beni. Dünya yansa ,benim haber almak için giremediğim o sosyal paylaşım sitesine girip hala mutlu mesut paylaşımını yapabiliyor.
Ne zaman bu kadar şuursuz olduk,ne zaman bu kadar umursamaz,adam sendeci olduk,şoklardan şok beğeniyorum.
Biz birlik olamayız bunu bir kez daha anladım. Öyle bir hale geldik ki ya siyah ya beyaz diyoruz,griyi kaybettik arada. Kutuplaştık.
Böylesi hassas bir konuda bile taraftar olduk. Birşeyleri koruma derdine düştük,alınganlıktan alınganlik beğendik.
Biz ne zaman böyle olduk.

Esim de orada calisan bir Ustegmen,
Dun arabayla beraber gidip gelmistik, o yuzden servis kullanmadi.
Bir yandan sukrediyorum bir yandan hicap duyuyorum dusunduklerimden
Benim esimin basina gelmedi ama 28 kisinin esi su an sehit mertebesinde
Gittiler, artik yoklar. Teselli edecek soz bulamiyorum.
Basim agriyor aglamaktan, esimi bugun de arabayla gonderdim, cok korkuyorum.

Allah
Allah yardımcınız olsun , böyle düşünmekte bir nebze hakkınız var lütfen biraz sakinleşin hamilesiniz..

İcracı olmak zordur; "İyiliğimi görün ama yanlışımı söylemeyin" diyemezsiniz.
Kesinlikle demiyorum ve yüzde yüz katılıyorum...iyiliği GÖRÜN yanlışı söyleyin :KK9:
Önceki sözlerin tartışılır...
Daha önce bi programda izlemiştim ama ismini hatırlamam mümkün değil...yıllar oldu...atıyorum bu suikastı gerçekleştiren 10 kişi...yapan işleten taşıyan vs...adamları aylar öncesinden dış dünyadan izole ediyorlar...sürekli bir beyin yıkama ve gaz verme...sadece icraate ve talimata odaklandırılıyorlar....ve bu insanların neredeyse tamamı örgütün tepesinden isimler tarafından seçiliyor... hepsi teker teker araştırılıyor...yani araya kulak girme gibi bi şans yok...hepsi kinli hepsi yeminli...kanım donarak izlemiştim...
Ben diyorum ki böyle de OLABİLİR....ama eğer bişeylere göz yumuluyorsa Allah hepsini kahretsin...babamın oğlu değil hiçkimse...ama böyle OLMAYADABİLİR...benim isyanım 2.seçeneği değerlendirmeye bile almayı tenezzül etmeyenlere...

İlk mesajlardan beri kınayacaklarına , çözüm arayışı
yapacaklarına tartışacaklarına hemen 'anca baksınlar ' sanki devlet kendi insanını bilerek katlettiriyor ..

Ayıp size ayıp sizin SÖZCÜ zihniyetinize ..

Elbette eleştirin ama bu kadar yıllık Devlete'de hainlik yapıyormuşcasına laf etmek ne kadar doğru ?

Ne kadar akıllı bilemiyorum ..

Uzun uzun yazmakla bilgi sahibi olduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz ama gerçekler ve doğruları yıkanmış kafalarınıza aktaramıyorsunuz..

Rabbim muhafaza etsin eşlerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi .. Fırtınanın ardından gelen güzelliği göstersin :( gerçekten diyecek söz bulamıyorum. Benim de kuzenim polis, Cizre'de vazifelendirildi. Annesine söylemediler üzülmesin diye.. Daha 22 yaşında :(
Rabbim muhafaza et onları, vatanımızdan kötü niyetlileri çıkar, gerçek kardeşliği, barışı, uhuvveti yaşat bize
Ahmeti Mehmet'e kırdırma Rabbim ...

Allah yardımcınız olsun...bu gece çok korkunç rüyalar gördüm hala etkisineyim :(
Dünkü komutanı unutamıyorum....bütün askerimiz polisimiz halkımız Allaha emanet

Türk kürde dedi kürtsün isan değilsin kürtçe konuşma yasak dedi kürtçe şarkı söyleme oda yasak dedi yeri geldi eziyet çektirdiler yeri geldi işkence yaptılar ahmet kayayı bi kürtçe kaset çılaracak diye çatal bıçak yağmuruna tuttlar ülkesinden sürdüler saysam daha neler neler var...

sonra bir melaike başkan çıktı çözüm süreci dedi oldu kürtçe rahat konuşuldu türk kürt kardeş oldu hepimizi inandırdı vay be belal olsun adama dedik pat seçim geldi sandık başına umduğu şeyi alamayınca çözümmüş mözümmüş çöpe gitti vay efendim sizmisiniz bana oy vermeyen ben memleketlerinizi başınıza yıktırayımda görün dedi gördük..

Aklah sonumuzu hayır etsin diyelim arkadaşlar bu yazdıklarım eleştiri yağmuruna tutulacak ama hiç birine cevap yazmayacam ben vurda türkü kötülemiyorum yaşadığım olayları yazdım
zaten burada Türk irkini kötüleyemezsin yok öyle bir dünya. Kürt halkı hiç bir zaman mağdur olmadı bir tarafi magduru oynamayı tercih etti.onlarin işlerine geldi çünkü. doğuda okullar, hastaneler, yollar, köprüler ve bir çok şey bir karadenizin bir iç anadolunun bir çok ilinden daha iyi durumda.senin burada hiç değinmedigin bir olgu var bilmem farkında misin biz ona pkk diyoruz. Yıllardır Kürt halkını da sömüren bir örgüt.

ve Ahmet Kaya kürtçe şarkı için bunları yaşamadi.sanırım almanya da bir konserde sözde pkk bayrağı ve kürdistan haritası önünde ellerini güya barış işareti yapip tc askeri tc askeri diye böğürdugu için yaşadı. o dönemi hatırlayanlar bunları çok iyi biliyor. su konuda gelip de ezilmiş Kürt halkı demogojisi yapmayın.

Şu günde birlik olamıyoruz Allah bizi kahretsin .. Devlet karşıtı olanlar sokağa dökülür x parti için dökülür ama terörü her koldan lanetliyoruz gelin bugünlük de olsa birlik olalım diyemiyoruz ..

Sonumuz çok kötü çok 3.cü dünya savaşı zaten Orta doğudan çıkacak yazmışlar zamanında Allah sonumuzu hayr etsin :KK43:

Aynı zamanda facebook ve instagrama da girilmiyor
Uğraştıkları şeylere bakın

İNSAN ÖLÜYOR İNSAN
Kaç ocağa ateş düştü kaç ana baba evlatsız
Kaç kişi eşsiz kaç evlat babasız kaldı

Yazık çok yazık
Yoo ben girebiliyordum face ye dun akşam saat 2 ye kadar ordaydım annemle konusuyordum .s

Eşim Güneydoğu'da sınırda ben Ankara'dayim ülkenin baskentinde inanin bana ben eşim için endişelendigimden daha cok adam başkentte yasayan ailesi için endişeleniyor sürekli arıyor dışarı çıkmayın deyip duruyor.

Burada bu olayı kinayip hükümeti suçlayan insanlar su bu parti propagandasi yapmadan olay üstüne konuşuyor. yani mhp gelse bu olmazdı ah chp nerdesin ya da hdp bilmem ne demiyor. Hükümet guvenlik zaafiyeti içinde kaçıncı olay bu ama tek derdimiz hala başkanlık deniliyor. .Ancak hükümeti cici göstermeye çalışanlar siz ne yapıyorsunuz? amaç ne, neyin çabası bu? ailede bir cocugun basina bir sey gelse ilk eleştirilecek kişi babadir neden çocuğunu koruyamadi denilir değil mi?bizde bunu yapıyoruz da size ne oluyor?

bu olay olurken mit iç işleri ve dış işleri bakanlıkların uyurken bizden beklediğiniz nedir çok üzüldüm deyip geçelim mi? en azından bir iki laf etmeyelim mu? nedir beklenilen? birlik beraberlik demek susmak konuşmamak değildir hep birlikte doğruları haykirmaktir.

Şimdi feys bildirimi geldi ankara da yaşayan kuzenim güvenlik içinde mi ne olduğunu bildirmiş böyle bir uygulama yapmışlar. nasıl bir çılgınlığa doğru gidiyoruz acaba? şu olanlara inanamıyorum artık.

Back