Gene aynı açıklamalar başladı misliyle karşılık verilecektir,sabrımızı zorlamasınlar..
Koskoca ülkenin başkentinde terör saldırısı oluyor,güya terör bitti diyorlar yersen tabi..
Bir kere de farklı bir açıklama yapsalar gözlerim yaşaracak. Aman sabrımızı zorlamasınlar! Çok merak ediyorum bu sabrın sonu nerede?!
Farklı bir açıklama yaptıkları yokki hep aynı sözler..
Söylenecek çok şey var da neyse.
Dedim ya ben indirdim teröristleri dağdan şehire..Aynı şeyleri düşünüyoruz,ölenler için çok üzüldüm.Eskiden terör sadece dağda idi,kimin düşman olduğu anlaşılıyordu.Ama şmdi sokağa da indi,sokakta binlerce kişi var,kimin iyi niyetli ,kimin kötü niyetli olduğunu kim bilebilir.Umarım bu işle parmağı olan kim varsa cezasını çeker.
şaşırdıkmı. hayır.Ankara saldırısını düzenleyen teröristin kimliği belli oldu
Ankara'da gerçekleştirilen saldırının ardından olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.
Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.
Sabah gazetesi
Ankara saldırısını düzenleyen teröristin kimliği belli oldu
Ankara'da gerçekleştirilen saldırının ardından olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Saldırıyı düzenleyen teröristin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öğrenildi.
Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı. Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye'ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.
Sabah gazetesi
insanlar ölüyor tek derdimiz başkanlık anayasa. tırı vırı tırı vırı. tek derdmiz oysa can güvenliğimiz olmalıydıda. işte.
Koskoca bir oyunun içindeyiz abla zaten temmuzdan beri yaşananlar başkanlık için değil mi3 gün sonra gene başlanır başkanlık diye..
olan ölenlere oluyor zaten. bir sigara konusu patlatılır,bir başkanlık bir referandum. hoop unuttuk. taki diğer canlı bombaya kadar3 gün sonra gene başlanır başkanlık diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?