Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

• IŞİD'in Türkçe dergisinin son sayısında TSK tehdit edilmişti
IŞİD, Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin son sayısında TSK'yi hedef almıştı.

IŞİD'in Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin 5. sayısında TSK'yi hedef alan bir yazı yayımlanmıştı. Yazıda "Türk ordusu NATO'yla beraber müslümanları katletmektedir" denirken, "tağuta (put, şeytan) küfretmek imanın ilk hükmüdür. Tağuta küfredilmeden iman sahih olmaz." denerek TSK ile mücadeleye çağrılmıştı.

bence önemli olan kimin saldırdığı değil kimlerin önlem almayıp uyuduğudur sonuçta terör eylemleri hep olan şeyler ders çıkartmıyoruz ama hoş olan halka oluyor kimin umurunda
mısırda fln olsaydı bu olaylar başgan dört parmağıyla desteklerdi

ahanda kabak gibi tehdit neden önlem yok
millet vekili fln geçercek olursa şehirden hayat duruyor ama

Arkadaşlar diyarbakırda da bir patlama olmuş art arda 2 kere.Daha ayrıntılar yok.Sözlükte gördüm

Hükümete çamur atabilme fırsatını kollayanların,avuçlarını sıvazlayarak "bomba patlamış,vah tüh" diyebilmeleri ne çirkin...heryerde aynılar malesef...
Ölenlere Allah rahmet eylesin

Yakın zamana kadar Kuvvet Komutanlıklarına danışmanlık veren bir şirkette çalışıyordum, sonra şehir değiştirdim. Patlamadan sonra Kızılay'da olduğunu bildiğim kardeşimi mi arayayım, arkadaşlarımı mı, ne yapacağımı şaşırdım. Bildiğiniz Whatsapp üzerinden yoklama alındı "X Abi'ye ulaştık mı?", "Y'nin telefonu kapalı, ulaşalım arkadaşlar" diye. Kızılay'da izdiham olmuş Güvenpark'ta, Karanfil'de; mahşer yeri gibi, insanlar nereye kaçacağını şaşırmış. Sonra "siyisit yipmiyin, hikimiti siçlimiyin".

Babamı mı suçlayayım?

Diyecek o kadar çok şey var ki aslında. Üzüntüm,üzüntümüz yazmaya bile elvermiyor.Güzel ülkemin başkentinde 28 tane cana göz göre göre kıydılar. 28 ocağa ateş düştü. Bizler bu üzücü olaydan bu kadar etkilenirken üzülürken ailelerini düşünemiyorum bile. Rabbim bu terör illetine ve bu illete destek veren herkese Ya Kahhar ismiyle kahretsin. Rabbim ailelerine sabır versin güzel ülkeme huzur ve sükunet içinde yaşamayı nasip etsin.

Hükümete çamur atabilme fırsatını kollayanların,avuçlarını sıvazlayarak "bomba patlamış,vah tüh" diyebilmeleri ne çirkin...heryerde aynılar malesef...
Ölenlere Allah rahmet eylesin
çirkin olan bu konuda bile hala akp propagandasi yapip onu savunmak,gerçi bu çirkinlik bazı şeylerin yanında hiç kalır.

su durumda kimi suclayacagim amcami mi?

Ne acı, ortada bir patlama ve ölenler var, ama yayın yasağı yaparlar..
Hatırlıyormusunuz çok yakın zaman önce önce yurt genelinde elektrikler kesildi, sonra savcı rehin alınmış o arada ve öldürülmüş.. Ardından 1 gün yayın yasağı oldu konu ile alakalı..
Günlerce bu olay üzerinden siyaset yaptı Akp, hatta cenaze evinde miting yapmaya kalktılar..
Millet yine oy verdi..
Ben bu hükümetin acıdan beslendiğini düşünüyorum..
Şimdide bu yayın yasağı..
Merak ediyorum, neyi yasaklıyorlar..
Acaba dedim ölü sayısı netleşincemi kalkacak, sonuçta o bölge meclisede yakın diye..
Nedir bu bizden saklanan böyle olaylarda..

Bu gün şu örtülü ödenek konusundan ve bu yaşanan korkunç olaydan sonra iyice emin oldumki..
Bu ülkede istihbarat sadece Cumhurbaşkanını korumak için çalışıyor..
Vatandaş ölmüş, katledilmiş.. Hiç önemi yok..
Koyarlar yasakları, yaparlar 2 algı çevirecek olayı..
Unutturulur bunlarda.. Ama unutmak isteyenler unutur..

Son düzenleme:
İçim yandı daha öncekilerde olduğu gibi bu ateş bitmeyecekmi?? Benim vatanıma ne oldu biz bunları hak edecek ne yaptık,Allah ım sen o insanlara sabır ver bunları yapanları telef et,içimden çok şey söylemek geliyor ama konuşsam ne çare sussam ne çare....
Çaresizim,isyanlardayım...........

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin bunu yapanlar sebep olanlar ve buna göz yumanlar yaşattıkları acıların bin katını yaşayarak ölsünler.Dün burda forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum bir avukat bayan ve eşi savcı istifa edip daha insanca yaşayacakları Avustralyaya gitmeyi düşündüklerini yazmışlar şaşırmıştım ne güzel meslekleri var ne olursa olsun bu ülkede kaybolan adaleti hukuku demokrasiyi sağlamak için emek vermeleri gerektiğini düşünmüştüm ama bugün bakıyorum da bu ülkede yaşamak mucize olmuş ne güvenlik ne adalet ne hukuk kalmış.Bence özgürce yaşayabilcekleri sadece insan oldukları için değer verilen hukukun herkes için aynı olduğu bir yer varsa gitmeleri iyi olur malesef ben bu ülkenin artık daha iyiye gideceğini düşünmüyorum.

Ağaçta kalan kedi yavrusu için üzülmek istiyorum
Ölenlere öldürülenlere değil
Gelecek için duyduğum kuşkularımın artık bitmesini istiyorum
Son dakika haberlerinde aynı manzaranın artmasını değil
Komşuya girmenin giripte gövde göstermenin bedeli yarın sabah hayata başlayamayacak olanlar ..
Hiçbir şey değişmeyecek biliyorum
Değişimi umut etmem dışında. .

"Hükümetin iki amacı vardır: Biri milletin korunması, ikincisi milletin refahını sağlamaktır. Bu iki şeyi sağlayan hükümet iyi, sağlamayan kötüdür." - Mustafa Kemal Atatürk (1923, Adana)
- Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, Atatürk Araştırma Merkezi, C. II, s.125

Burda yzılanların yüzde 80 ni aynı fikirde...

Peki ben merak ediyorum bu başkanı başkan yapan kim bu cumhurbaşkanını cumhur yapan kim?

Olan masum gencecik insanlara oluyor ankarada üst üste patlamalar ben inanıyorumki türkü kürdü ankaraya ağlıyordur bu durumda..

Peki ya memleketleri başlarına yıkılan doğu halkı için kimse ağlıyormu cenazesini sokağa çıkma yasağı olduğu ve çürümemesi için buzdolabında tutan anne için kimse ağlıyormu?

Ben buraya yazıyorum bi insan olarak ağlıyorum ne türk olarak nede kürt olarak ne geldiyse başımıza bu türklük ve kürtlük atışmalarından geldi

Türk kürde dedi kürtsün isan değilsin kürtçe konuşma yasak dedi kürtçe şarkı söyleme oda yasak dedi yeri geldi eziyet çektirdiler yeri geldi işkence yaptılar ahmet kayayı bi kürtçe kaset çılaracak diye çatal bıçak yağmuruna tuttlar ülkesinden sürdüler saysam daha neler neler var...

sonra bir melaike başkan çıktı çözüm süreci dedi oldu kürtçe rahat konuşuldu türk kürt kardeş oldu hepimizi inandırdı vay be belal olsun adama dedik pat seçim geldi sandık başına umduğu şeyi alamayınca çözümmüş mözümmüş çöpe gitti vay efendim sizmisiniz bana oy vermeyen ben memleketlerinizi başınıza yıktırayımda görün dedi gördük..

Aklah sonumuzu hayır etsin diyelim arkadaşlar bu yazdıklarım eleştiri yağmuruna tutulacak ama hiç birine cevap yazmayacam ben vurda türkü kötülemiyorum yaşadığım olayları yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…