Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben etlikte oturuyorum dilerseniz görüşelim temizlik icintam gün kaça gelirsiniz acaba sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ve bu yüzden temizlikçi almak istiyorum süpürme,silme,toz alma,banyo,tuvalet temizliği, mutfak temizliği(fırın,tezgah üstü vb.) ,cam silme, buzdolabı ve mutfak dolapları ve ütü. yaptırmak istediğim temizlik bunlar . kaç saatte biter acaba bu temizlik . daha sonra 15 te bir yarım gün sadece silme süpürme ve toz alma için almak istiyorum ben keçiörende oturuyorum
Özelden tel yazamisinizArkadaslar Merhaba
Var mı buralarda hala birileri bilmem ama bende temizliğe gelcek birini arıyorum hamileyim bu yüzden çok yapamıyorum
Iyi birini bulursam düzenli olarak 3 haftaya bir almak isterim ev kolejde küçük 3 oda. Güvenilir ve arkasından temizlik yaptirmayacak birilerini arıyorum varsa bildiginiz lütfen yazın
Merhaba bu konuda görüşmek isterim
mesaj bölümünden yazabilirsiniz.Merhabalar ben de ankara çankaya da (birlikte) oturuyorum. Temizlik icin aylik kadin ariyorum. Belli odalari camlari silecek birini. Varsa eger ozelden yazabilirsiniz.
Bulabildiniz mi birini acaba ben de Birlik te oturuyorum çünkü.Merhaba, annem birlik mahallesinde ben de Yıldız da oturuyorum. Annem için haftada 2 benim içinse 15 günde bir veya haftada 1 yardımdıcı olacak birine ihtiyacımız var. Titiz ve düzenli, bize yardımcı olabilecek biri varsa iletişime geçerse sevinirm.
merhabalar bu postunuz güncel mi veya tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?merhaba bende ankarada oturuyorum uzun zaman uygun bir yardımcı bulmakta zorlandığım için birilerine faydam dokunur diye buraya yazıyorum son gelen yardımcımdan çok memnun kaldım 27 yaşında genç bir bayan eli çabuk ve çok titiz yaptığı her işi detaylı ve güzel yaptı akşama kadar tüm işlerini bitirip küçük bir halım vardı biraz lekelenmişti gitmeden onuda silip gitti kendisine sordum numarasını yazmamda bir sakınca görmedi iyi bir yardımcı arayanlar için numarasını bırakıyorum ismi derya : 0541 299 1880
merhaba, bulabildiniz mi?Ankara birlik mahallesinde düzenli olarak haftada 3 gün temizlik, yemek yapma vb rutin işler için titiz, özenli, tercihen sigara kullanmayan ve çok mühim olmadıkça telefonla meşgul olmayan yardımcı bayan arıyoruz.
merhabalar, hala hala temizliğe gidiyor musunuz?Evde yemek yapıp satıyorum .içli köfte, mantı ,yapark ve lahana sarma,püf böreği ,el açması suboregi vb gibi, sipariş vereblirsiniz
merhaba hala kendisinden destek aliyorum ama suan virus sebebi ile almiyorum yardimci numarasi guncel ararsaniz yardimci olacaktirmerhabalar bu postunuz güncel mi veya tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?