Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara Yenimahalle için çok acil temizlikçi kadın arıyorum
Kızlar evim küçük 2+1 , çocuk da yok tüm gün işteyiz pek batmıyor ama benim temizliğe hiç vaktim yok. Haftada 1 yarım gün, ara sıra tam gün düzenli gelecek kadın arıyorum, var mı önereceğiniz birisi?
Kızlar evim küçük 2+1 , çocuk da yok tüm gün işteyiz pek batmıyor ama benim temizliğe hiç vaktim yok. Haftada 1 yarım gün, ara sıra tam gün düzenli gelecek kadın arıyorum, var mı önereceğiniz birisi?
komşu akraba iş arkadaşı bakkal market yok mu sorabilecek biri, bir uygulamadan bulmaktansa referanslı tanıdık birinin yönlendirmesi daha güvenilir sanki