Ankara üniversitesi tıp fakültesinde normal doğum yapanlar

Ya ben ilk başta atatürk eğitim araştırmaya gidiyodum orda bana burda yeni dogan yoğun bakımı yok bisey olduğunda başka yere sevk ediyrz dediler öyle olunca bir iki defa farklı yere özele gittim ama doktrlardn pek memnun kalmadım devletten farkı yoktu o yüzden sonraki kntrllern çoğunda zubeyde hanıma gittim aslında orayı dusunuyodum ama anlatılanları duyunca Net ten yorumlara bakınca biraz korkmaya basladim

Hanımlar ben de Tıp Fakültesi önerisini çok aldım, istiyorum da ama hocalar dolu, gebe polikliniğinden randevu alamıyorum internetten. Çalıştığım için zırt pırt izin alamıyorum oraya kadar gidip eli boş dönmek istemiyorum. Öğretim üyelerinde değil de gebe polikliniğinde muayenelerini olup doğum yapanlar bizi bi aydınlatsa keşke.

Fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun. Ankara üni. Yok fakültesinin dogum ücretleri hakkında bilginiz var midir? Prof. Girince nekadar ücret aliyor. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilirse cok memnun olurum

konuyu canlandıracağım mecburen. Van'da yaşıyorum ama doğum için ankaraya geleceğim 32.haftadan sonra. acaba üniversiteye gitsem kabul ederler mi? rutin kontroller için. çünkü doğumu henüz karar vermedim ama özelde yapmayı düşünüyorum. burası annemlere yakın ve henüz hangi özel hastane ya da doktora gideceğime karar veremedim. belki de ankara üniversitesinde devam ederim. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…