-
- Konu Sahibi Withcrennn
Ben de ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum. Karar verebildiniz mi siz?Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Bahçeci tüp bebek merkezi Yusuf Aytaç tohmayı önerebilirimAnkarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Bahceci berfu hocayla muayenem vardı bugün kendisiyle devam edeceğimBen de ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum. Karar verebildiniz mi siz?
Bende berfu hocadayım bakalımBahçeci tüp bebek merkezi Yusuf Aytaç tohmayı önerebilirim
Ben de Göğşen beyde tedavi gördüm. Çok şükür RABBİM nasip etti. Hamilelikte 5 ayımız da bitti yarıyı geçtik çok şükür. Hastane de doktor da çok iyi. Fiyat da yarı yarıya fark etmişti gerçekten. Doğumu da aynı yerde yapacaz inşallah RABBİM isteyenlere nasip etsin...Arakadaşlar Başkent üniversitesi Prof. Göğşen Önalan kesinlikle öneririm babacan anlayışlı bir doktor. Ben çok memnun kaldım ikizlerim var şuan 1 yaşında başından sonuna kadar çok ilgili bir doktordur. Ve piyasa fiyatından da okdukça uyguna geliyor. Hem özel de yaptırılıyor rapor çıkarsa devlette karşılıyor.
Yasiniz kac acabaBaşkent Üniversitesinden Göğşen bey var. Ben orda yaptım. Çok şükür ilk seferde oldu.
Nasil bir tedavi uyguladi bilgi verirmisiniz?LBen de Göğşen beyde tedavi gördüm. Çok şükür RABBİM nasip etti. Hamilelikte 5 ayımız da bitti yarıyı geçtik çok şükür. Hastane de doktor da çok iyi. Fiyat da yarı yarıya fark etmişti gerçekten. Doğumu da aynı yerde yapacaz inşallah RABBİM isteyenlere nasip etsin...
öncesinde yumurta büyütme için iğne kullanılıyor birkaç çeşit sonra yumurta çatlatmaya iğne vuruluyor ertesi gün yumurta toplamak için uyutuluyorsun canım öyle toplanıyor yumurtalar vitamin falan da verir öncesinde bana balık yağı verdiMerhaba bende ankaradayım ve tüp bebek tedavisi düşünüyorum nasıl bi süreç ağrılımı ilaçların etkisi ne bana anlatırmısınız
Tamamen mi uyutuluyoruz yumurta toplanırkenöncesinde yumurta büyütme için iğne kullanılıyor birkaç çeşit sonra yumurta çatlatmaya iğne vuruluyor ertesi gün yumurta toplamak için uyutuluyorsun canım öyle toplanıyor yumurtalar vitamin falan da verir öncesinde bana balık yağı verdi
sonrasında rahim dinlendirme yapılıyor yumurta toplanıldığı gün eşinden de sperm alınıyor..
sonrasında yumurtaların döllenmesi süreci başlıyor
rahim dinlendirme olduktan sonra transfer kısa bir işlem uyutulmadan yapılır çok az çağrı oluyor sonrasında dinlendiriyorlar yarım saat bir saat sonrasında 12 gün sonra test günü
Biraz geç olmuş doktor buldunuzmu bilmiyorum ama bulamadiysaniz Tolga Ecemiş onerimdir.Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Merhaba şu an bende tüp bebek sürecindeyim Ankara ‘da Hakan turan ile tedavimi sürdüyorum şimdiye kadar gittiğim 6.doktorumdu ve gözü kapalı herkese öneririmAnkarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Gerek kalmadı tesekkür ederizMerhaba şu an bende tüp bebek sürecindeyim Ankara ‘da Hakan turan ile tedavimi sürdüyorum şimdiye kadar gittiğim 6.doktorumdu ve gözü kapalı herkese öneririmBaşka doktorumun tavsiyesi ve ablamın doktoru olmasından dolayı tercihim Hakan hocaydı opu işlemi oldum şimdi embriyo ilerlemesini takip ediyoruz. Ticari boyutu aşmış ,bilgisi ve tecrübesi ile elinden geleni yaptığına emin olduğum bir hoca . Ön görüşme yapmanızı öneririm bu yoldan hepimiz geçiyoruz bizi anlayan empati kurabilen doktorlara çok ihtiyacımız var Dilerim hakkınızda hayırlısı olsun
Tarihi fark etmemişim kusura bakmayınGerek kalmadı tesekkür ederiz
kaçıncı tüp bebek denemenizdi acaba ?kaç yumurta toplandı kaç tanesi kaldı..başkent de tek embriyomkaldı temmuzda transfer için şırnaktan ankaraya geleceğiz olumsuz olursa ne yaparız diye düşünüyorum.Etlik zübeyde hanım kadın doğum tüp bebek merkezin de tedavi oldum. Çok şükür sonucum olumlu oldu. Hastanedeki hocalarım Serdar dilbaz,Runa hocam çok iyiler çokça ilgililer. Tedavi sürecimde hiç zorluk çekmedim. Hep yardımcı oldular. Hastaneye girince hastaneye değilde sevdiğiniz yere gidiyor gibi mutlu oluyorsunuz. Hem hocalarımız hem orada çalışanlar çok ilgililer. Orada hiç yalnız degilsiniz. Merak ettiklerinizi güler yüzle cevaplıyorlar. Muayene odasında anlatılanları dışarıda sizi bekleyen hemşire oluyor o tekrar size anlatıyor o sebeble doğrumu anladım yalnış mi anladım derdi olmuyor.Ben çok memnun kaldım. İyi ki diyorum.
nerde hangi hastanede bu doktor acabaMerhaba şu an bende tüp bebek sürecindeyim Ankara ‘da Hakan turan ile tedavimi sürdüyorum şimdiye kadar gittiğim 6.doktorumdu ve gözü kapalı herkese öneririmBaşka doktorumun tavsiyesi ve ablamın doktoru olmasından dolayı tercihim Hakan hocaydı opu işlemi oldum şimdi embriyo ilerlemesini takip ediyoruz. Ticari boyutu aşmış ,bilgisi ve tecrübesi ile elinden geleni yaptığına emin olduğum bir hoca . Ön görüşme yapmanızı öneririm bu yoldan hepimiz geçiyoruz bizi anlayan empati kurabilen doktorlara çok ihtiyacımız var Dilerim hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba Hakan hocanın kendi kliniği var Ankara ‘da iran caddesinde laboratuvar olarak da gen-art ile çalışıyornerde hangi hastanede bu doktor acaba