Ankara tüp bebek

Prof dr göğşen mehmet önalani tavsiye ederim. Paranızı sağda solda çarçur etmeyin. Zaten ozellikle hanımlar için cok yıpratıcı bir süreç doktorun mizacı bilgisi titiz çalışması kesinlikle görüşmeden karar vermeyin. Ankara piyasasasina gore fiyatları cook uygun. Ozellikle buyuk hastanelerde yaptırmak daha iyi herhangi bir sorun çıktığında hastaneye yatis baska bolum tedavisi gerektiğinde ortada kalmak oradan oraya gitmek zor ve riskli oluyor

Ben de Göğşen beyde tedavi gördüm. Çok şükür RABBİM nasip etti. Hamilelikte 5 ayımız da bitti yarıyı geçtik çok şükür. Hastane de doktor da çok iyi. Fiyat da yarı yarıya fark etmişti gerçekten. Doğumu da aynı yerde yapacaz inşallah RABBİM isteyenlere nasip etsin...

Nasil bir tedavi uyguladi bilgi verirmisiniz?

ben de 5. tüp bebeğimi berfu demir ile devam edeceğim diper 4 tüp bebeğim devlette idi son ikisi kimyasal oldu 2 ay sonra tedavim başlayacak vitamin verdi embriyoları genetiğe yollamaya da karar verdik kimyasal gebeliklerim olduğu için ve yaş da önemli 38 yaşındayım 10 senedir bebek istiyoruz 2 sene önce gitmiştim berfu hocaya kilo vermeden sana tedavi yapamam demişti tam 119 kilo gelmiştim o zaman şimdi ise 76 kilo ile yanına gittim

Merhaba bende ankaradayım ve tüp bebek tedavisi düşünüyorum nasıl bi süreç ağrılımı ilaçların etkisi ne bana anlatırmısınız

Merhaba bende ankaradayım ve tüp bebek tedavisi düşünüyorum nasıl bi süreç ağrılımı ilaçların etkisi ne bana anlatırmısınız
öncesinde yumurta büyütme için iğne kullanılıyor birkaç çeşit sonra yumurta çatlatmaya iğne vuruluyor ertesi gün yumurta toplamak için uyutuluyorsun canım öyle toplanıyor yumurtalar vitamin falan da verir öncesinde bana balık yağı verdi
sonrasında rahim dinlendirme yapılıyor yumurta toplanıldığı gün eşinden de sperm alınıyor..
sonrasında yumurtaların döllenmesi süreci başlıyor
rahim dinlendirme olduktan sonra transfer kısa bir işlem uyutulmadan yapılır çok az çağrı oluyor sonrasında dinlendiriyorlar yarım saat bir saat sonrasında 12 gün sonra test günü

Tamamen mi uyutuluyoruz yumurta toplanırken

Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Biraz geç olmuş doktor buldunuzmu bilmiyorum ama bulamadiysaniz Tolga Ecemiş onerimdir.

Etlik zübeyde hanım kadın doğum tüp bebek merkezin de tedavi oldum. Çok şükür sonucum olumlu oldu. Hastanedeki hocalarım Serdar dilbaz,Runa hocam çok iyiler çokça ilgililer. Tedavi sürecimde hiç zorluk çekmedim. Hep yardımcı oldular. Hastaneye girince hastaneye değilde sevdiğiniz yere gidiyor gibi mutlu oluyorsunuz. Hem hocalarımız hem orada çalışanlar çok ilgililer. Orada hiç yalnız degilsiniz. Merak ettiklerinizi güler yüzle cevaplıyorlar. Muayene odasında anlatılanları dışarıda sizi bekleyen hemşire oluyor o tekrar size anlatıyor o sebeble doğrumu anladım yalnış mi anladım derdi olmuyor.Ben çok memnun kaldım. İyi ki diyorum.

Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Merhaba şu an bende tüp bebek sürecindeyim Ankara ‘da Hakan turan ile tedavimi sürdüyorum şimdiye kadar gittiğim 6.doktorumdu ve gözü kapalı herkese öneririm Başka doktorumun tavsiyesi ve ablamın doktoru olmasından dolayı tercihim Hakan hocaydı opu işlemi oldum şimdi embriyo ilerlemesini takip ediyoruz. Ticari boyutu aşmış ,bilgisi ve tecrübesi ile elinden geleni yaptığına emin olduğum bir hoca . Ön görüşme yapmanızı öneririm bu yoldan hepimiz geçiyoruz bizi anlayan empati kurabilen doktorlara çok ihtiyacımız var Dilerim hakkınızda hayırlısı olsun

Gerek kalmadı tesekkür ederiz

kaçıncı tüp bebek denemenizdi acaba ?kaç yumurta toplandı kaç tanesi kaldı..başkent de tek embriyomkaldı temmuzda transfer için şırnaktan ankaraya geleceğiz olumsuz olursa ne yaparız diye düşünüyorum.
ne kadara mal oldu tedaviacaba

nerde hangi hastanede bu doktor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…