- 24 Haziran 2018
- 144
- 103
- 34
-
- Konu Sahibi Withcrennn
Üzüldüm sizin için benim doktorlarımız ulaş hoca ve Mustafa hocaydi ilk transferdede bundada Bi sorun yaşamadım sorduğum herseye cevap aldım bazen ultrason anında çok uzun konuşamıyoruz ama daha sonrasında odaya çıkıp aklınızda bisey varsa konusabiliyorsunuz evet yani ozeldeki gibi muamele olmuyor ama ben şu açıdan düşünüyorum ozeller gerçekten para tuzağı dolandirildigimi hissedip geçileceğini zaten devlet bana bu hakkı veriyor hakkımı kullanayım olmazsa mecbur özele giderim diye düşündüm ayrıca sizin durumunuzda olan bir arkadaş vardı yumurtalar gelişmedi ilk ay ikinci ay tekrar yüksek dozda yumurta buldular hamile kaldı oğlu oldu umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız umudunuzu yitirmeyin amh dusukte olsa umut her zaman var psikoloji çok önemli stres yaptığınız an olanlarında içi bosaliyor insallah bebeğinizi kucağınıza alirsiniz
25 nisanda berfu demir ve kubilay vicdan ile görüşmem olacak. Berfu demiri burada çok çok çok fazla gördüm okudum .Mehtap hocayla bende görüştüm dediğiniz gibi klinik oldukları için içimde şüphe oluştu ve burada adını hiç görmedim. Gerçekten bir yere karar verip baslamak da zor kısmıTabi benim durumuma zamanla yarışıyorsun denildi. O yüzden zaman kaybetmeden düşünüyorum. Nisan ayında iğneler kullandığım için diğer ayı beklemem gerekiyor.hemen başlanamazmış. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama Gata da sonuç alanları biliyorum. Tavsiyeler üzerine gitmiştim zaten. Ama benim takip edilmem takviyeler kullanmam lazımmış . Yeni öğreniyorum malesef(
ankaradaysanız tüp bebek merkezleriyle Öngörüşme yapın bence . Ben şuanda dolaşıyorum. Yanında rahat olabileceğim , benimle gerçekten ilgilenebilecek( ticari değil hasta olarak ) doktor merkez bakıyorum. Mehtap Polat ,Selen Ecemiş çok ilgilendiler sağolsunlar. Ama özel klinik oldukları için başka laboratuvar kullanacaklar . Ondan biraz şüphelerim var . Bahçeciye gittim rahat hissetmedim kendimi . Başkent üniversitesinde Göğşan hocaya çok iyi dediler . Onada öngörüşmeye gideceğim yarın.
gerçekten süreç zaten yıpratıcı bir de maddi yönden düşünmek zorunda kalıyoruz malesefBu arada tüp bebek ilaçları inanılmaz zamlanmış gonalf iğne en son geçen hafta zamla birlikte 4.400 oldu ben dondurulmuş embriyo transferi oldum bide ilaç kullanılmadı transfer öncesi doğal yolla yapalım dediler transfer sonrasına alınan ilaçlarla 7 bini buldu Rabbım yardımcımız olsun gerçekten her aşaması çok zor
Malesef çok çok pahalı benim 20 bin oldu . Rapor um toplama işlemi sonrasında tedavi birimine yakın çıkıyormuş. Mecbur kendimiz almak zorunda kaldık . Tedavide yarım kalınca rapor çıkarmayalım 3 halkın var boşa gitmesin dedi hemşireBu arada tüp bebek ilaçları inanılmaz zamlanmış gonalf iğne en son geçen hafta zamla birlikte 4.400 oldu ben dondurulmuş embriyo transferi oldum bide ilaç kullanılmadı transfer öncesi doğal yolla yapalım dediler transfer sonrasına alınan ilaçlarla 7 bini buldu Rabbım yardımcımız olsun gerçekten her aşaması çok zor
Karar verebildiniz mi merkezene kadar zormuş yanında rahat hissedebileceğim güvenebileceğim bir doktor bulmak( Berfu demir ile öngörüşme yaptım bende. mehtap polata da muaneye gittim. çok ilgilendi kendisi sağolsun. tek tek herşeyi süreci anlattı . hoşuma gitti. Sizin tüp bebek yaptırmanızın sebebi neydi. benim amh 0.01 çok düşük malesef yumurta oluşmuyor . bu yüzden zamanla yarışıyorum. (
Başkent Üniversitesinden Göğşen bey var. Ben orda yaptım. Çok şükür ilk seferde oldu.Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Merhaba neden bende hulusi hocaya gitmeyi dusunuyordumBurada ki yorumlara bakarak yüksek ihtimalle berfu demiri tercih edeceğim. Normalde doktorum Hulusi bülent zeyneloğlu ama kendisini tercih etmeyeceğim tüp bebek sürecinde
Aaa çok sevindim adınıza sağ salim kavusursunuz yavrunuza insallahDaha once yazmistim 10 nisanda gatada transferim olmustu Çok şükür denememiz olumlu sonuçlandı bugün kesemizi gördükkontrole gittigim özel doktor hem dondurulmuş embriyo olması hemde doktorların naturel transfer karar vermelerini çok doğru buldu başarı sansini yukselttiginden bahsetti burayada yazmak istedim sizlere fikir olsun umarım herkes bebeğine kavuşur birde gatada transfer sonrasi ilaç protokolü yoğun yani kalp atışına kadar belli takviyeler ilk 3 ay progesteron kullanılması zorunlu garantici davraniyorlar
Hulusi hoca gerçekten çok bilgili bize ne dediyse aynısı çıktı. Fakat ben merkez mi klinik mi konusunda kararsız kaldım o yüzden merkez tercih edeceğimMerhaba neden bende hulusi hocaya gitmeyi dusunuyordum
Peki baska yerde yumurtalarin toplaniyor olmasi yumurta takibi yapilamaz gibi bi dusunceniz mi mevcutHulusi hoca gerçekten çok bilgili bize ne dediyse aynısı çıktı. Fakat ben merkez mi klinik mi konusunda kararsız kaldım o yüzden merkez tercih edeceğim
Yok hayır öyle bir düsüncem yok berfu demir hoca ile ilgili burada çok yorum okudum o biraz etkilediPeki baska yerde yumurtalarin toplaniyor olmasi yumurta takibi yapilamaz gibi bi dusunceniz mi mevcut
Anladim cnm tesekkur ederimYok hayır öyle bir düsüncem yok berfu demir hoca ile ilgili burada çok yorum okudum o biraz etkiledi
merhaba geçen yıl yazın ankara tüp bebek kubilay hocaya başladık fakat devam etmedik daha sonra bu yıl nisanda tekrar başlayalım diye karar aldık ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nuray Bozkurt hocayla tanıştık ve tüp bebek yolculuğumuza başladık Nuray hoca gayet samimi ve ilgili şuan süreçten memnunuz dün yumurta toplamamda gerçekleşti umarım iyi bir sonuç alabilirz.Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Güzel haberler alırsınız insallahmerhaba geçen yıl yazın ankara tüp bebek kubilay hocaya başladık fakat devam etmedik daha sonra bu yıl nisanda tekrar başlayalım diye karar aldık ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nuray Bozkurt hocayla tanıştık ve tüp bebek yolculuğumuza başladık Nuray hoca gayet samimi ve ilgili şuan süreçten memnunuz dün yumurta toplamamda gerçekleşti umarım iyi bir sonuç alabilirz.
Kesinlikle ecemiş klinik Tolga hocayı öneririm gözünüz kapalı gidebilirsinizBende şuanda ticari kaygı içermeyen hastasına değer veren bir yer arıyorum .(
Bende şuanda ticari kaygı içermeyen hastasına değer veren bir yer arıyorum .
Hastasına değer veren bilgili işinin ehli bi hoca Tolga hoca hep ettiğim duâdır bu yolda olan tüm kardeşlerimin yolu Tolga hocamla kesişşin diyeKesinlikle ecemiş klinik Tolga hocayı öneririm gözünüz kapalı gidebilirsinizaraştırmanızı öneririm
Arakadaşlar Başkent üniversitesi Prof. Göğşen Önalan kesinlikle öneririm babacan anlayışlı bir doktor. Ben çok memnun kaldım ikizlerim var şuan 1 yaşında başından sonuna kadar çok ilgili bir doktordur. Ve piyasa fiyatından da okdukça uyguna geliyor. Hem özel de yaptırılıyor rapor çıkarsa devlette karşılıyor.Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim