- 18 Aralık 2016
- 728
- 239
- 27
-
- Konu Sahibi Withcrennn
Ben de Ankara da arıyorum.Ankarada önerebileceğiniz memnun kaldığınız tüp bebek merkezleri ve doktorlarını yazarsanız cok sevinirim. Kafam cok karıstı ve fazlasıyla bunaldım. Simdiden tesekkür ederim
Aklınızda olan bir yer var mıBen de Ankara da arıyorum.
Burada ki yorumlara bakarak yüksek ihtimalle berfu demiri tercih edeceğim. Normalde doktorum Hulusi bülent zeyneloğlu ama kendisini tercih etmeyeceğim tüp bebek sürecindeÖngörüşme yaptınız mı herhangi bir yerle .
Biz daha yüz yüze konusmadık gidip, telefon ile görüştüm mehtap hanımla ilgi alakası güzeldi ama hiç yorum göremiyorum kendisi ile ilgili . Bu yüzden tereddüt ediyorum. İsmi çok duyulan iyidir gibi bir düşünceye kapıldım ister istemez . Bende pcos esimde sperm sayısı ve ileri hareket hızında düşüklük var o yüzden baslayacagız . 26 yasındayımne kadar zormuş yanında rahat hissedebileceğim güvenebileceğim bir doktor bulmak( Berfu demir ile öngörüşme yaptım bende. mehtap polata da muaneye gittim. çok ilgilendi kendisi sağolsun. tek tek herşeyi süreci anlattı . hoşuma gitti. Sizin tüp bebek yaptırmanızın sebebi neydi. benim amh 0.01 çok düşük malesef yumurta oluşmuyor . bu yüzden zamanla yarışıyorum. (
Hayır maalesef. Belki Adana da yaparım. Düzgün bir yer bulmak çok zorAklınızda olan bir yer var mı
Evet malesefHayır maalesef. Belki Adana da yaparım. Düzgün bir yer bulmak çok zor
Evet bende adını orada gördüm. Bilemiyorum bir merkeze yaptırmak daha güvenilir hissettiriyorEvet Mehtap hanımla ilgili çok yorum yok Anatolium merkezindeymiş yeni kendi kliniğini açmış . Tanıdığımın doktoruymuş anatoliumdayken. Ondan haberim oldu. Kendisi memnun kalmıştı.
Teşekkür ederim benim ilk denemem olacak. Devlete yaptırmaya biraz çekiniyorum psikolojik açıdan. Bunun icin devlette ilk önce hangi bölüme gidiliyor acabaBende Ankaradayım devlet hastanesi düşünen olursa Gülhane hastanesini öneririm sessiz sakin doktorlar harika su an fiyatlar inanılmaz pahalı devletten yararlanma hakkı olan varsa devlette şansınızı deneyin derim ben ilk oğlumu kucağıma aldım şimdi dondurulmuş embriyomu transfer oldum süreç çok rahat ilerledi özelde Bülent tirasta arkadaşım yaptırdı 2 transferde negatif açıklama bile yok doğru duzgun bide dolarla embriyo parası ödedi sürekli testler ve yuks3k tutarlar ödedi herkes için hayırlısı olsun
Gülhane doktorlarına güvenerek gitmiştim . Fakat beklediğim gibi olmadı . Benim amh değerim çok düşük .doğru düzgün açıklama bile yapmadan tedaviyi bırakıyoruz dediler . Yumurtalar büyümemiş . Başka iki farklı doktora Muane olmaya gittim. Yumurtaların büyüyüp büyümeyeceğini doktorların anlayabileceğini dile getirdiler . Yani her ay takip edilip uygun olduğunda tedavi sürecine başlanılması gerekiyor senin gibi hastalarda dediler . İkiside bana yapılan tedavi protokole şaşırdılar . 300-300 günlük doz kullanıldı bana 4 gün boyunca yumurta büyütmek için . Çok eskide kalmış bu kadar doz vererek yumurta büyütme . Sonuçta bu ay olmadı . Bitiriyoruz tedaviyi dediler . İlk denememdi .şok oldum . Doktorlar benimle özel olarak konuşmadı bile. Malesef bende hiçbir olumsuz yorum görmemiştim Gata için . Ondan güvenerek gittim. Ama doğru düzgün açıklama bile yapmadan bitiriyoruz dediler . Çok çok üzüldüm .Bende Ankaradayım devlet hastanesi düşünen olursa Gülhane hastanesini öneririm sessiz sakin doktorlar harika su an fiyatlar inanılmaz pahalı devletten yararlanma hakkı olan varsa devlette şansınızı deneyin derim ben ilk oğlumu kucağıma aldım şimdi dondurulmuş embriyomu transfer oldum süreç çok rahat ilerledi özelde Bülent tirasta arkadaşım yaptırdı 2 transferde negatif açıklama bile yok doğru duzgun bide dolarla embriyo parası ödedi sürekli testler ve yuks3k tutarlar ödedi herkes için hayırlısı olsun
Eger elinizde testleriniz varsa adetin 2.gunu hormon testi rahim filmi ve eşinizin sperm testi daha once yaptirdaysiniz evraklarla birlikte adetinizin 2.gunu direk tüp bebek bölümüne başvurun istenilen diğer evrakları tamamlayip tüp bebek raporunuzu çıkarirlar çıkan sonuca ve yaşınıza göre önce 2 asılma sonra tüp bebek yapılıyor devletin şartı bu sekilde ama eger sorun varsa direk tüp bebek raporuda cikarabilirlerTeşekkür ederim benim ilk denemem olacak. Devlete yaptırmaya biraz çekiniyorum psikolojik açıdan. Bunun icin devlette ilk önce hangi bölüme gidiliyor acaba
Hayırlısı olsun üzülmeyin lütfenGülhane doktorlarına güvenerek gitmiştim . Fakat beklediğim gibi olmadı . Benim amh değerim çok düşük .doğru düzgün açıklama bile yapmadan tedaviyi bırakıyoruz dediler . Yumurtalar büyümemiş . Başka iki farklı doktora Muane olmaya gittim. Yumurtaların büyüyüp büyümeyeceğini doktorların anlayabileceğini dile getirdiler . Yani her ay takip edilip uygun olduğunda tedavi sürecine başlanılması gerekiyor senin gibi hastalarda dediler . İkiside bana yapılan tedavi protokole şaşırdılar . 300-300 günlük doz kullanıldı bana 4 gün boyunca yumurta büyütmek için . Çok eskide kalmış bu kadar doz vererek yumurta büyütme . Sonuçta bu ay olmadı . Bitiriyoruz tedaviyi dediler . İlk denememdi .şok oldum . Doktorlar benimle özel olarak konuşmadı bile. Malesef bende hiçbir olumsuz yorum görmemiştim Gata için . Ondan güvenerek gittim. Ama doğru düzgün açıklama bile yapmadan bitiriyoruz dediler . Çok çok üzüldüm .
Üzüldüm sizin için benim doktorlarımız ulaş hoca ve Mustafa hocaydi ilk transferdede bundada Bi sorun yaşamadım sorduğum herseye cevap aldım bazen ultrason anında çok uzun konuşamıyoruz ama daha sonrasında odaya çıkıp aklınızda bisey varsa konusabiliyorsunuz evet yani ozeldeki gibi muamele olmuyor ama ben şu açıdan düşünüyorum ozeller gerçekten para tuzağı dolandirildigimi hissedip geçileceğini zaten devlet bana bu hakkı veriyor hakkımı kullanayım olmazsa mecbur özele giderim diye düşündüm ayrıca sizin durumunuzda olan bir arkadaş vardı yumurtalar gelişmedi ilk ay ikinci ay tekrar yüksek dozda yumurta buldular hamile kaldı oğlu oldu umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız umudunuzu yitirmeyin amh dusukte olsa umut her zaman var psikoloji çok önemli stres yaptığınız an olanlarında içi bosaliyor insallah bebeğinizi kucağınıza alirsinizGülhane doktorlarına güvenerek gitmiştim . Fakat beklediğim gibi olmadı . Benim amh değerim çok düşük .doğru düzgün açıklama bile yapmadan tedaviyi bırakıyoruz dediler . Yumurtalar büyümemiş . Başka iki farklı doktora Muane olmaya gittim. Yumurtaların büyüyüp büyümeyeceğini doktorların anlayabileceğini dile getirdiler . Yani her ay takip edilip uygun olduğunda tedavi sürecine başlanılması gerekiyor senin gibi hastalarda dediler . İkiside bana yapılan tedavi protokole şaşırdılar . 300-300 günlük doz kullanıldı bana 4 gün boyunca yumurta büyütmek için . Çok eskide kalmış bu kadar doz vererek yumurta büyütme . Sonuçta bu ay olmadı . Bitiriyoruz tedaviyi dediler . İlk denememdi .şok oldum . Doktorlar benimle özel olarak konuşmadı bile. Malesef bende hiçbir olumsuz yorum görmemiştim Gata için . Ondan güvenerek gittim. Ama doğru düzgün açıklama bile yapmadan bitiriyoruz dediler . Çok çok üzüldüm
İnşallah . İkinci ay gelmemi söylediler benimde . Ama ben başka doktor araştırması yapıyorum şuanda . Bakalım hayırlısıÜzüldüm sizin için benim doktorlarımız ulaş hoca ve Mustafa hocaydi ilk transferdede bundada Bi sorun yaşamadım sorduğum herseye cevap aldım bazen ultrason anında çok uzun konuşamıyoruz ama daha sonrasında odaya çıkıp aklınızda bisey varsa konusabiliyorsunuz evet yani ozeldeki gibi muamele olmuyor ama ben şu açıdan düşünüyorum ozeller gerçekten para tuzağı dolandirildigimi hissedip geçileceğini zaten devlet bana bu hakkı veriyor hakkımı kullanayım olmazsa mecbur özele giderim diye düşündüm ayrıca sizin durumunuzda olan bir arkadaş vardı yumurtalar gelişmedi ilk ay ikinci ay tekrar yüksek dozda yumurta buldular hamile kaldı oğlu oldu umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız umudunuzu yitirmeyin amh dusukte olsa umut her zaman var psikoloji çok önemli stres yaptığınız an olanlarında içi bosaliyor insallah bebeğinizi kucağınıza alirsiniz