Ankara tüp bebek

biz de artık sabrımızın sonuna gelip çatlayanlardanız..11 sene oldu evleneli ve 10 seneden fazladır uğraşıyoruz bu süreçte..ben de tek embriyo kalınca insan diyor ki olumsuz olursa ne olacak zaten sıfırdan başlamam gerekecek..başkent de göğşen hocadan memnunuz ama labarotuvar ortamından hiç memnun kalmadık ve gelen diğer hastalarda da olumsuz çok şeye şahit olduk tek doktorla da olmuyor benim 6 yumurta toplandı ve tek embriyo kaldı orta kalitede denip donduruldu işte şimdi de temmuz sonu tatile girince biz de iznimizi yazdırdık eşime dedim gözümü kararttım ve sıfırdan tedavimizi olalım ve belki taze transfer de olur şırnaktan geldiğimizi de deriz dedik..
süreci tabii ki yazarım paylaşırım burada benim ilaç rapor hakkım bitti ama 2 tane transfer raporu duruyor o nedenle transfer için olacak raporu kullanabilirim zübeyde de..
tam olarak şimdi hangi evrakları isterler bilmiyorum bakalım eşimin sigorta geçmişini nüfüs kayıt örneklerini falan yanımıza alıp gideriz nüfus cüzdanı fotokopisi falan derken 2 aşılama olduğumun evrakları bu 6. denemem olacak ama yapacak bir şey yok ..
@ E ebrulim10 da bilgi verirse iyi olur evraklar konusunda...
tüp bebek hocasından da randevu da aldık öncesinde bir muayene olalım durumu anlatalım diyerek ...
bakalım ben de merak ediyorum süreç hızlı ilerler inşallah ve şu testlerimizi yenilesinler eşimin de benim de yani başkent de eşimin eski testine bakıldı ve tamam sorun yok denip geçildi öyle olmaz ki..
bu adamlar sigara içen adamlar ne bileyim vitamin verirsin takviye verirsin bu kadar senedir olmuyor yani tek kadının mı sorunu oluyor bu işler delirmek üzereyim yani..
hani doktorlara da doktorluk da taslanmıyor da bizler senelerdir o kadar araştırıyoruz ki ..

işte polip varmış başkent de o alındı en azından buradaki transferimde olumlu sonuç almaya etki edecektir o da
İnanın o kadar çok doktora gittim ki Ankara'da artık bende yoruldum. Sürecim sizin gibi uzun değil ama bende 10 yıldır evliyim 8.5 yaşında bir kızım var. Şimdi 2.5 yıl oldu ama olmuyor. Bende hacettepede polip ameliyatı oldum. Ardından hsg çekildi falan doktor iki ay içinde hamile kalırsın dedi. Neyse 5 ay geçti olmayınca tekrar gittim iki kere aşılama denedik. Ücret özelle başa baş çıkınca dedim devlette uğraşmayayım zaten rapor çıkmıyor bana. Benim de 3. denemem olacak şimdi. İlki taze transferdi ikinci dondurulmuş. Klinikte kalan embriyoların kalitesini bilmiyorum iki tane var. Yaştan dolayı hep çift transfer yaptı doktor. Benimde eşim sigara kullanıyor dediğiniz gibi burada ekstra test yapmadılar ona. Ve inanın hiçbir problemin yok deyip duruyorlar ya deliriyorum o zaman. Var ki bir engel o yüzden olmuyor işte.

sis diye bir tedavi bize uygulanmadı canım hiç duymadım onu da..
kaç kutu gonalf kullandınınz verdiği ilaçlar neydi acaba ?
sizin yazdıklarınızdan inan çok etkilendim ve biranda karar verdim .baaşkentin tatile girmesi de belki nasip orada yıllık iznimizde tedavimizi yaptırmamız lazımdı yani hem şırnak sıcağından kaçmak hem tedavi olmamız lazımdı sıkıldık da buranın hava şartları gerçekten de insanı zorlıyor..
bakalım bana da taze transfer uygularlar sanırım diye düşünüyorum haftaiçi arayacağım hastaneyi belki bilgi verirler..
progestan olarak iğne mi fitil mi kullanmıştınız acaba?
kan testleri verirken eşimizin sperm testini de yeniliyorlar mı biz yenilenmesini istiyoruz da
Ben gonal f 4 kutu kullandım. Pergoveris diye de iğne kullandım yumurta kalitesi artsın diye. 10 hafta boyunca Pregestoran olarakta iğne kullandım.

Ben gonal f 4 kutu kullandım. Pergoveris diye de iğne kullandım yumurta kalitesi artsın diye. 10 hafta boyunca Pregestoran olarakta iğne kullandım.
bakalım canım yanımda kalan ilaçlarımı götürsem mi götürmesem mi bilemedim...
tedaviye başlamayalım diğer ay ya da birkaç ay sonra gelin derlerse bu sıcakta şırnaktan oralara ilaç götürmek çok zor olacak benim için..
öncesinde size rahim filmi falan da çekildi mi hastaneyi 2 kez aradım biri başlayabilir biri başlamayabilir dediler sis tedavisini söylediler adet sonrası renkli utrason biz de tüm tahlillerimiz yapılsın gerekirse ekim gibi tedavi için tekrar gideriz dedik bizim için çok masraflı olacak iki kez gitmek ama ne yapalım

Çok şükür ilk denememdi. 9 yumurta toplandı. 2 tanesi orta kaliteydi. 1 tane iyi kaliteydi. İyi kalite olanı transfer oldum çok şükür tutundu. Maliyet olarak devlet destekli ilaçlar aldım çok tutmadı oda. Birazda hastaneye verdik. Ama çok fazla tutmadı
Merhaba ebrulim10
Insallah güzel sonuçlar elde edersin. Allahim kalbine düşeni, önce karnında sonra kucağında, görmeyi nasip etsin. Ben tüp bebeği sgk geçen özel hastanede yaptıracağım. İlaçları devlet destekli olarak indirimli alacagim, allahin izniyle. Rapor tarihim 29.07.2024. Internette arastirdigimda devlet destekli tüp bebeği 6 ay boyunca indirimli kullanabiliyorsunuz, ilaçları 1 ay ici de kullanmam gerektiği yazıyor. Ancak devlet hastanesine sorduğumda, ilaçları 6 ay boyunca, 1 kere kullanabileceğim yazıyor. Kafam karisti açıkçası. Raporunuz çıktıktan sonra hemen tüp bebege başladınız mı? Rapor tarihimizin başlangıç tarihi neydi, ve siz ilaçları ne zaman aldınız,rica etsem kontrol edebilir misiniz.

Çok şükür ilk denememdi. 9 yumurta toplandı. 2 tanesi orta kaliteydi. 1 tane iyi kaliteydi. İyi kalite olanı transfer oldum çok şükür tutundu. Maliyet olarak devlet destekli ilaçlar aldım çok tutmadı oda. Birazda hastaneye verdik. Ama çok fazla tutmadı
Merhaba ebrulim10
Insallah güzel sonuçlar elde edersin. Allahim kalbine düşeni, önce karnında sonra kucağında, görmeyi nasip etsin. Ben tüp bebeği sgk geçen özel hastanede yaptıracağım. İlaçları devlet destekli olarak indirimli alacagim, allahin izniyle. Rapor tarihim 29.07.2024. Internette arastirdigimda devlet destekli tüp bebeği 6 ay boyunca indirimli kullanabiliyorsunuz, ilaçları 1 ay ici de kullanmam gerektiği yazıyor. Ancak devlet hastanesine sorduğumda, ilaçları 6 ay boyunca, 1 kere kullanabileceğim yazıyor. Kafam karisti açıkçası. Raporunuz çıktıktan sonra hemen tüp bebege başladınız mı? Rapor tarihimizin başlangıç tarihi neydi, ve siz ilaçları ne zaman aldınız,rica etsem kontrol edebilir misiniz.

İnanın o kadar çok doktora gittim ki Ankara'da artık bende yoruldum. Sürecim sizin gibi uzun değil ama bende 10 yıldır evliyim 8.5 yaşında bir kızım var. Şimdi 2.5 yıl oldu ama olmuyor. Bende hacettepede polip ameliyatı oldum. Ardından hsg çekildi falan doktor iki ay içinde hamile kalırsın dedi. Neyse 5 ay geçti olmayınca tekrar gittim iki kere aşılama denedik. Ücret özelle başa baş çıkınca dedim devlette uğraşmayayım zaten rapor çıkmıyor bana. Benim de 3. denemem olacak şimdi. İlki taze transferdi ikinci dondurulmuş. Klinikte kalan embriyoların kalitesini bilmiyorum iki tane var. Yaştan dolayı hep çift transfer yaptı doktor. Benimde eşim sigara kullanıyor dediğiniz gibi burada ekstra test yapmadılar ona. Ve inanın hiçbir problemin yok deyip duruyorlar ya deliriyorum o zaman. Var ki bir engel o yüzden olmuyor işte.
Merhaba gecmis olsun ameliyatinizi kim yapti

prof.dr. Recai Pabuçcu
CENTRUM TÜP BEBEK MERKEZi benim tedavi aldığım özel doktorum öneriyor takip ediyorum çok iyi olduğunu düşünüyorum 6 ay içinde olmazsa ben deorda yaptırmayı planlıyorum
Oraya recai pabuccuya gıttım. Kendisibi 1 kere gordum. Baska doktor transferı yaptı sonucu beklıyorjm

X