biz de artık sabrımızın sonuna gelip çatlayanlardanız..11 sene oldu evleneli ve 10 seneden fazladır uğraşıyoruz bu süreçte..ben de tek embriyo kalınca insan diyor ki olumsuz olursa ne olacak zaten sıfırdan başlamam gerekecek..başkent de göğşen hocadan memnunuz ama labarotuvar ortamından hiç memnun kalmadık ve gelen diğer hastalarda da olumsuz çok şeye şahit olduk tek doktorla da olmuyor benim 6 yumurta toplandı ve tek embriyo kaldı orta kalitede denip donduruldu işte şimdi de temmuz sonu tatile girince biz de iznimizi yazdırdık eşime dedim gözümü kararttım ve sıfırdan tedavimizi olalım ve belki taze transfer de olur şırnaktan geldiğimizi de deriz dedik..
süreci tabii ki yazarım paylaşırım burada benim ilaç rapor hakkım bitti ama 2 tane transfer raporu duruyor o nedenle transfer için olacak raporu kullanabilirim zübeyde de..
tam olarak şimdi hangi evrakları isterler bilmiyorum bakalım eşimin sigorta geçmişini nüfüs kayıt örneklerini falan yanımıza alıp gideriz nüfus cüzdanı fotokopisi falan derken 2 aşılama olduğumun evrakları bu 6. denemem olacak ama yapacak bir şey yok ..
@
E ebrulim10 da bilgi verirse iyi olur evraklar konusunda...
tüp bebek hocasından da randevu da aldık öncesinde bir muayene olalım durumu anlatalım diyerek ...
bakalım ben de merak ediyorum süreç hızlı ilerler inşallah ve şu testlerimizi yenilesinler eşimin de benim de yani başkent de eşimin eski testine bakıldı ve tamam sorun yok denip geçildi öyle olmaz ki..
bu adamlar sigara içen adamlar ne bileyim vitamin verirsin takviye verirsin bu kadar senedir olmuyor yani tek kadının mı sorunu oluyor bu işler delirmek üzereyim yani..
hani doktorlara da doktorluk da taslanmıyor da bizler senelerdir o kadar araştırıyoruz ki ..
işte polip varmış başkent de o alındı en azından buradaki transferimde olumlu sonuç almaya etki edecektir o da