Ankara sosyallesme icin yardim lütfen.

Arkadaşlar 1 yildir ankaradayım evlendim geldim. Çocuğum yok henüz nasip olmadı. Çalışmıyorum da is arıyorum saglik personeliyim . Uzun zaman calisan insandim simdi evdeyim ve evde olmaktan cok sıkıldım. Burada hic arkadaşım yok. Ankarada sosyalleşmek istiyorum onerileriniz var mi ? Yada üyesi oldugunuz grup, sosyal etkinlikler nelerdir?. 28 yaşındayim neler yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım. Yardimci olabilecek herkese teşekkürler.
Zumbaya gidin spor salonlarında çok yer var .Vakit çok hızlı geçiyor.

Konuyu hortlatayimm. Bulustunuzmu hanimlar naptiniz nasil gecti ?
Covid zamani da biraz sıkınti bu isler ama normal zamanda da tehlike hep var.
Bilmem kac senelik arkadaslariniz haksiz yere nankorluk etmis olabilir kiskanclik fesatlik gibi mevzularla basiniz agrimis olabilir.. Insanlarin imbd puani olsa da ona gore dostluk kursak yada hic hayatimiza almasak dedigim oluyor bazen 😄

Konuyu hortlatayimm. Bulustunuzmu hanimlar naptiniz nasil gecti ?
Covid zamani da biraz sıkınti bu isler ama normal zamanda da tehlike hep var.
Bilmem kac senelik arkadaslariniz haksiz yere nankorluk etmis olabilir kiskanclik fesatlik gibi mevzularla basiniz agrimis olabilir.. Insanlarin imbd puani olsa da ona gore dostluk kursak yada hic hayatimiza almasak dedigim oluyor bazen 😄
Hayir hicbisey yapamadık 😁 oldugumuz yerde sayıyoruz maalesef .. korona elimizi kolumuzu bağladı :110::110:

Yok yeni degilim 20 senem var burada asagi yukari. :) cankayada yeniyim evlilikten oturu oncesinde yenimahalledeydim. Sen ne tarafta oturuyorsun?

Uzun yıllar Ankara'da yaşayıp izmire gelin geldim bende geçen yıl, aynılarını düşündüm hissettim bu nedenle yazıyorum size. Nerde oturursan otur Kızılay hep ortak noktadir kizilayda cankaya belediyesinde kurslar var onlara yazıl, illa ki birşey başlar yakin zamanda. Yada bulundugun ilcede halk egitim merkezi vardir muhakkak oraya git kurslar için. 6 nokta körler derneği ne ucretsiz kitap okumaya yada sincanda çocuk yetiştirme kurumuna, yaşlı bakım evine ziyarete gidebilirsin cevrende olur hem. 🙏🍀
Bende Ankara'dan İzmir'e geçen yıl gelin oldum🤭İzmir Ankara'dan çok daha güzel olduğu için sıkıntı yasaamadim hiç bişey yoksa denizi var🙏

Bende Ankaradayim bende evdeyim bende iş bulamadım fakat bende ufuktepedeyim yakın olsaydık kaynasirdik 😂
Yapma Pursaklar la Ufuktepe arasında dolmuş seferi var ve beş dakikada orda oluyorsun😍Ufuktepe karakolunun altlarindaysan hadi 15 dakikaya Pursaklar da oluyorsun diyelim.yakin yani

Ben pursaklardayim. Evlendim geldim buraya. Buralardayim bayadır ama çevre edinemedim. Bi esim bi ben yuvarlanıp gidiyoruz kimsemiz yok burda 😁
Hmm Ankarada ulasim sorun degil nasilsa rahat bi sehir burasi :) iletisimde kalalim haberleselim baska gelecek olanlar varsa hep birlikte onceden whatsap grubu da kurabilirizz hatta :) 🍀🍀

Hmm Ankarada ulasim sorun degil nasilsa rahat bi sehir burasi :) iletisimde kalalim haberleselim baska gelecek olanlar varsa hep birlikte onceden whatsap grubu da kurabilirizz hatta :) 🍀🍀
Yaaa evet guzel olur. Aslinda baska konularda öyle bulusmalar olmus cok hosuma gitmişti. Gelecek olanlar vardı aslinda ulaşiriz onlarada :KK52:

Uzun yıllar Ankara'da yaşayıp izmire gelin geldim bende geçen yıl, aynılarını düşündüm hissettim bu nedenle yazıyorum size. Nerde oturursan otur Kızılay hep ortak noktadir kizilayda cankaya belediyesinde kurslar var onlara yazıl, illa ki birşey başlar yakin zamanda. Yada bulundugun ilcede halk egitim merkezi vardir muhakkak oraya git kurslar için. 6 nokta körler derneği ne ucretsiz kitap okumaya yada sincanda çocuk yetiştirme kurumuna, yaşlı bakım evine ziyarete gidebilirsin cevrende olur hem. 🙏🍀
Bende İzmirliyim ve Samsun’a gelin geldim 😒 ve arkadaşsızlıktan patlamak üzereyim 😒 bir buçuk sene oldu çocuğum yok henüz. Ama İzmir çok güzel şehir çok şanslısınız 🤩 İzmir’de yaşayanlara çok özeniyorum 😒

Bende İzmirliyim ve Samsun’a gelin geldim 😒 ve arkadaşsızlıktan patlamak üzereyim 😒 bir buçuk sene oldu çocuğum yok henüz. Ama İzmir çok güzel şehir çok şanslısınız 🤩 İzmir’de yaşayanlara çok özeniyorum 😒
Ben hala etrafta palmiye görmeye bile alisamadim 20 yil ankarada yasayinca😅 hele denizi gorunce şaşırıyorum arada🙈 Gittiğiniz yerde de deniz var en azindan Samsun da guzeldir💚🙏

Ben pursaklardayim. Evlendim geldim buraya. Buralardayim bayadır ama çevre edinemedim. Bi esim bi ben yuvarlanıp gidiyoruz kimsemiz yok burda 😁
Pursaklara çok yakın oturuyorum 😁 ailemiz de Ankara’da oturuyor işimiz dolayısıyla başka bir ilçedeyiz. Çevremiz de var ama koronadan dolayı hepimiz evlerdeyiz 😒

Ben hala etrafta palmiye görmeye bile alisamadim 20 yil ankarada yasayinca😅 hele denizi gorunce şaşırıyorum arada🙈 Gittiğiniz yerde de deniz var en azindan Samsun da guzeldir💚🙏
Güzel de kendi doğup büyüdüğün şehir gibi olmuyor. Küçük İzmir diyorlar sinir oluyorum İzmir’e hiç benzemiyor 😂 gerçi sorun şehir de değil sorun aileden uzak olmak çok zor gerçekten çok çok zor. Sanki kanatlarım kırık gibi. Buraya geldim geleli yarım kaldım. Misafir gibi hissediyorum kendimi bu şehirde. Gün sonunda yine İzmir’e aileme kaçılabilecekmişim gibi bir his var hadi hayırlısı 🙏❤️

X