• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara/sincan???

Aaa nasıl bi yer pki oralı mısınız
Hayır değilim yaklaşık 5 aydır oturuyorum sakin, komşuluk ilişkilerinin iyi olduğu, hatta çocukların eskiden olduğu gibi akşam 11-12ye kadar sokakta oynadığı, lüks evlerin kira fiyatının ucuz olduğu, Sincan' a 10 dk ama merkeze epey uzak olan, metro hattı yapılan bi yer :)

Hayır değilim yaklaşık 5 aydır oturuyorum sakin, komşuluk ilişkilerinin iyi olduğu, hatta çocukların eskiden olduğu gibi akşam 11-12ye kadar sokakta oynadığı, lüks evlerin kira fiyatının ucuz olduğu, Sincan' a 10 dk ama merkeze epey uzak olan, metro hattı yapılan bi yer :)
Ayy çok sevindm gerçekten bende yarın taşıncam rabbm iyi insanlarla karşılaştırır inş biraz ıssız geldi bana rize merkezden gidince :)

Sokaklar, parklar evet çok ıssız yaz aylarında bile genel olarak böyle ama apartman hayatı komşuluk ilişkileri çok iyi mesela benim oturduğum sokakta sadece apartman komşularımla değil o sokakta oturan çoğu komşuyla gidip geliyorum bi sıkıntı yaşamadım Rabbim yaşatmasın. sizin için de hayırlı olsun iyi insanlarla karşılaşırsınız inşaallah :)

Sokaklar, parklar evet çok ıssız yaz aylarında bile genel olarak böyle ama apartman hayatı komşuluk ilişkileri çok iyi mesela benim oturduğum sokakta sadece apartman komşularımla değil o sokakta oturan çoğu komşuyla gidip geliyorum bi sıkıntı yaşamadım Rabbim yaşatmasın. sizin için de hayırlı olsun iyi insanlarla karşılaşırsınız inşaallah :)
Amin çok teşekkr edrm allh razı olsun içim tamamen rahatladı daha pozitif giderm artık

kuzenim oturdu bir 5 sene sanırım
Hala orada ki komşuculuğu arkadaşları arar
Çok merkezi veya lüx değil
Eskiden ulaşım sıkıntısı vardı o da azaldı

Tasindinizmi konuyu yeni gördüm benim evim var orda yenikentte memnunmusunuz

Sadece ağladı öyle bağıra bağırada değil yani diyelim ki öyle yaptı 2.gün ya daha taö yerlşmedim bile insanlar ne kadar kötü olmuş
Cok sasirdim cidden. Sabirsizlikta son nokta...
Tasinan insana musamma gosterilir bir hafta on gun. Iste kisiden kisiye degisiyor...

Back
X