• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara/sincan???

Bitter sever

Çikolataaa,kahveeee<3
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
2.804
12.993
208
Arkadaşlar tayinimiz Ankara Sincan a çıktı.Bi kaç konu okudum iyi bi yer olmadığını söylenmiş,benim de içime dert oldu.Nasıl bi yer hayat nasıl,komşuluk insanlarla ilişkiler,yaşam şartları şimdiden öğrenmek istiyorum...düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler:)

Merak etme seversin.
Luks şatavatli bir yer degil, komsulugunda en cok oldugu yer.
Merkeze uzak ama is yeriniz oraya yakinsa orda oturursunuz.kiralarda diger yerlere oranla daha uygun.
Korktugunuz gibi asla degil.
Zaten nufusuda rize kadar var;)

Siz oralı mısınız
Yillardir ankaradayim ama eryamanda. Oraya cok yakin. Sincan yakin misafirlige falan gittigimiz oluyor ordan biliyorum.
Icinize sinmezse orasi eryamana tasinirsin oraya hem yakin hemde bir kademe daha nezih. Tabi orda oturan arkadas varsa yorum yazarsa daha ayrintili olur.ben hic yorum olmayinca bildiklerimi yazdim;)

2 sene sincanda kaldım. Öğrencilik hayatım boyunca en çok sıcak insanla karşılaştığım dönemdi diyebilirim. Evler eski evet ama yeni yerleşim yerleri var orayı tercih edebilirsiniz 11.cadde gibi. Tahminimce oraları seversiniz de. Komşuluk ilişkileri gayet iyi. Kocaman gimsa diye marketi var herseyi bulursunuz giyim sektöründe süreyle mağaza var. Tek sevmediğim yönü gece fln pek tekin değil gibi. Yani erkekler çok bakıyor biz öğrenci olduğumuz için çok rahatsız olmuştuk

2 sene sincanda kaldım. Öğrencilik hayatım boyunca en çok sıcak insanla karşılaştığım dönemdi diyebilirim. Evler eski evet ama yeni yerleşim yerleri var orayı tercih edebilirsiniz 11.cadde gibi. Tahminimce oraları seversiniz de. Komşuluk ilişkileri gayet iyi. Kocaman gimsa diye marketi var herseyi bulursunuz giyim sektöründe süreyle mağaza var. Tek sevmediğim yönü gece fln pek tekin değil gibi. Yani erkekler çok bakıyor biz öğrenci olduğumuz için çok rahatsız olmuştuk
Gece pek çıkmıyruz zaten çocuk olduğu için benm için komşuluk önemli bulunduğum şehirde hiç olmayan bi durum umarım hemen alışırız

Komşuluk anlamında ankarada bir keçiören iki sincandır içiniz rahat etsin. Trafikte yayalara siz yol verirsiniz o denli saygı duyulur insan canlısına. Evi tutmadıysanız toplu taşımaya yakın bir yer tercih edin hatta mümkünse metroya. Rize den sonra ankara biraz zor gelebilir ama bu bozkır sevdirir kendini size zamanla..

Komşuluk anlamında ankarada bir keçiören iki sincandır içiniz rahat etsin. Trafikte yayalara siz yol verirsiniz o denli saygı duyulur insan canlısına. Evi tutmadıysanız toplu taşımaya yakın bir yer tercih edin hatta mümkünse metroya. Rize den sonra ankara biraz zor gelebilir ama bu bozkır sevdirir kendini size zamanla..
Konyalıyım bende rize nin bi denizine aşığım iç anadolunun insanlarına:KK66:

7 sene yasadım, sincanda gecti ergenlik dönemim.
Küfür etmeyi orada öğrendim mesela.
Komsuluk iyidir ama cocuk yetiştirme acısından cok tercih edilesi bir yer değildir. Yani öyleydi o zamanlar suan nasıl bilmiyorum.
Yenikent biraz dısında kalıyor sincanın. Hatta ankara sınır tabelasını da geciyordu. Uzak yani.

7 sene yasadım, sincanda gecti ergenlik dönemim.
Küfür etmeyi orada öğrendim mesela.
Komsuluk iyidir ama cocuk yetiştirme acısından cok tercih edilesi bir yer değildir. Yani öyleydi o zamanlar suan nasıl bilmiyorum.
Yenikent biraz dısında kalıyor sincanın. Hatta ankara sınır tabelasını da geciyordu. Uzak yani.
Yenikenti sincan a uzak diye tercih ettik birazda bz

Back
X