- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
Burada ki arkadaşlar yasaklandı dediler ama Enson ben izin aldım ama vazgectikKoruda eşler doguma girebiliyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada ki arkadaşlar yasaklandı dediler ama Enson ben izin aldım ama vazgectikKoruda eşler doguma girebiliyor mu?
Ben de israr etmeyi dusunuyorum ins kabul edilirBurada ki arkadaşlar yasaklandı dediler ama Enson ben izin aldım ama vazgectik
Aslında onermiyorlar eşlerin girmesini o halde görenler soğuma fln oluyormuş çekicilik fln kalmiyormus kadınlar daha çok acı çekiyormus fln bir sürü yazı okudum heryerde aynı şeyler yazıyorduBen de israr etmeyi dusunuyorum ins kabul edilir
Dogum yapan arkadaslar doktorunuzun ultrasonda en son dedigi kiloyla bebek dogduktan sonraki kilosu ayni cikti mi.ya da farkli ciktiysa ne kadar yanilma payi oldu?
Merhaba, benim doğum yaptığım gün Aşkın Bey 2 tane normal doğum yaptırdı :))bende hiç rastladım normal dogum yapan koru da.3arkadsım da orda sezaryan oldu .allah yardımcımız olsun ..
Ben de israr etmeyi dusunuyorum ins kabul edilir
Dogeudur da bn de bi yazi okudum orda anneyi daha iyi anliyor ve bebege anneye daha cok baglaniyr yaziyrdu. Esim de girmek istiyor zaten.ama iste bnm de tereddutlerim varAslında onermiyorlar eşlerin girmesini o halde görenler soğuma fln oluyormuş çekicilik fln kalmiyormus kadınlar daha çok acı çekiyormus fln bir sürü yazı okudum heryerde aynı şeyler yazıyordu
Peki kilo almasi icin ne yemek lazim.ben bol bol sut iciyorum sutteki proteinden dolayi.arkadasima doktoru nesquikli sut ic demis . Nesquikte vitamin cok oldugu icin bebege kilo aldiriyormus. Ne derece dogru bilmiyorumMerhaba , ultrasonda verilen kilolar tahmini oluyor +- 250 gr Yanılma Payı oluyor, benim 3.500 denmişti en son ama +- 250 olur demişti doktorum ve dediği oldu 3.300 Doğdu bebeğim
Fotografi hemsireler mi cekiyor foto makinem simdiden hazr cantaya koydum da. Esim girerse zaten o cekerCanım eğer eşinizin girmesini istiyorsanız önceden Dr unuza mutlaka söyleyin ve izin ALIN son anda ne desenizde almıyorlar yasak diye, bu arada eğer telefon veya fotoğraf makinasını verir iseniz içerde doğum anını çekiyorlar :)
Ömürlü olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Doktorun kimdi? Doğumun nasıldı? Odalar nasıl?arkadslar salı gunu normal dogumla bebegım dunyaya geldi sormak ıstedıklerınız varsa yanıtlarım allah yardımcımız olsun..
arkadslar salı gunu normal dogumla bebegım dunyaya geldi sormak ıstedıklerınız varsa yanıtlarım allah yardımcımız olsun..
kizlar cati muayenesi oldum hic korkmayin 2dkda bitiyor hatta saniyede ve hic can yakmiyor. catim normale cok uygun hersey yolundaydı fakat suyum kalmamis ve tansiyonum 1 haftadir yuksek diye askin bey acil sezaryene aliyor benisuanda odada yatiyorum sabah giricem doguma sonra gun icinde yüksek ihtimal bilgi veririm :)
hepsini anlatıyım kızlar salı gece 2de suyum geldi banyomu yaptım hastaneye gıttık açılmam 3cm olmuş 2saat sonra 6cm olmuş en son 9 cm de aldılar doguma doktorum huseyın bey bu arada.iğneden korkan ben normal dogum yaptım hala şoktayım dogum anı çok kısa 10 dk da dunyaya gelıyor ama esas sancıyı çekerken dogumdan sonra hep derlerdı ınanamazdım acın kalmayacak dıye gercekten oyle oluyormuş çok guzel bır duygu.odalar guzel sıkıntı yok bazı hemşireler çok ilgili bazıları çok suratsız ve ilgisiz yuzunuze bıle bakmıyor hatta tek hasta sız degılsınız dıyen bıle orta yaşlı bır ebe vardı.gece oadaya bır kez geldı hemşire çok garıbıme gıttı devlet hastanesınde bıle daha mı çok ılgı var dıye düşünmedım degıl.yınede olumlu düşünmeye çalıştım rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş kızlar tavsıyem bol bol hurma yeyin..
kizlar cati muayenesi oldum hic korkmayin 2dkda bitiyor hatta saniyede ve hic can yakmiyor. catim normale cok uygun hersey yolundaydı fakat suyum kalmamis ve tansiyonum 1 haftadir yuksek diye askin bey acil sezaryene aliyor benisuanda odada yatiyorum sabah giricem doguma sonra gun icinde yüksek ihtimal bilgi veririm :)
kesinliklle canım katılılıyourm sana bizimde odamız buz gibiydi küçük ısıtıcı vardı bızde de galiba hep aynı şeyı yapıyorlar.dilek ve şikayet kutusuna gücüm olsaydı baya şikayaetlerimi yazacktım tabi okunuyorsa o da ayrı mevzuCanım Allah analı babalı büyütsün,
Hemşireler konusunda sana Katılıyorum , doktorlar ne kadar iyi ise hastane hakkında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim , biz hastaneye yattık , ameliyattan geldim ama oda buz gibiydi , başka bir odaya Geçmek istedik , daha sonra aldılar başka odaya ama orasıda soğuktu :) ve gece boyunca hiç ısınmadı Isıtma sistemleri bozukmuş, biz biraz fazla söylenince bize küçük bir ısıtıcı verdiler sabaha kadar onunla ısındık , gece 1 hemşire vardı koşturuyordu sağolsun ama hiç bir yere yetişemiyordu, hatta biz bir ara kimseye ulaşamadık vs dediğim gibi bu onların değil hastanenin Boşluğu diye düşünüyorum, onun dışında herkes çok ilgiliydi..
Canım nasılsın? Kavuştun mu yavruna? Allah analı babalı büyütsün. Iyi haberlerini bekliyorum.kizlar cati muayenesi oldum hic korkmayin 2dkda bitiyor hatta saniyede ve hic can yakmiyor. catim normale cok uygun hersey yolundaydı fakat suyum kalmamis ve tansiyonum 1 haftadir yuksek diye askin bey acil sezaryene aliyor benisuanda odada yatiyorum sabah giricem doguma sonra gun icinde yüksek ihtimal bilgi veririm :)