• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Şuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diye :( son sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata ;) tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(

Şuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diye :KK43: son sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata :KK66: tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(

Canim gecmisler olsun. Sukur ki ikiniz de sag salim kavusmussunuz birbirinize. Insallah en kisa surede bebis toparlar kendini alir kilosunu. Sen sakin stres yapma.
neredeyse normal doguruyordun desene :)

sen zayifligindan dert yaniyosun benimki de standartlarin cok uzerinde :( cati muayenesi yapmadik o derece kilolu. Bu haftasonu gelmezse pazartesi sezeryan icin gun alacagiz. Agrin sizin oldu mu ameliyattan sonra? Tuvaletini yaparken falan dikislerde bi aci var miydi :(

Şuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diye :( son sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata ;) tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(
Canımmm çok şükür kavuştun demek yavruna. Kilo alır merak etme sağlığınız yerinde ve bebeğin yanında ne mutlu. Hakikaten neredeyse normal doğum yapıyormuşsun. Ameliyat yerin acıyor mu? Odanız soğuk mu?Sütün hemen gelmeye başladı mı? En son ultrasonda kaç demişti Aşkın hoca bebeğin kilosuna? Ay çok heyecan yaptım ya hepiniz dogurdunuz bir ben kaldım galiba :(

Şuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diye :KK43: son sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata :KK66: tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(

Canım çok geçmiş olsun, Allah Analı Babalı büyütsün inşallah, sen üzme sakın kendini , bebekler hemen Başlıyor kilo almaya :) inşallah bebiş hemen toplar kendini, bu arada hatırlayamadım,kız mı? Erkek mi? Adı ne oldu :))

Gözün aydın canım.. Allah hayırlı ömürler versin yavruna. . Bol bol emir çabuk toparlar merak etme çabuk buyuyo lar
Ameliyatın nasıl geçti toparlandin mi hemen ağrı sancı ilk ayağa kalkiş nasıldı?

Canim gecmisler olsun. Sukur ki ikiniz de sag salim kavusmussunuz birbirinize. Insallah en kisa surede bebis toparlar kendini alir kilosunu. Sen sakin stres yapma.
neredeyse normal doguruyordun desene :)

sen zayifligindan dert yaniyosun benimki de standartlarin cok uzerinde :KK43: cati muayenesi yapmadik o derece kilolu. Bu haftasonu gelmezse pazartesi sezeryan icin gun alacagiz. Agrin sizin oldu mu ameliyattan sonra? Tuvaletini yaparken falan dikislerde bi aci var miydi :KK43:

Ameliyat sonrası pek ağrım olmadı ilaçlardan ama sonraki gün yürümekte zorlandım ama bugün iyiyim dik yürüyorum ağrım yok :) tuvalet yaparken dikiş ağrısı değilde idrar yolu ağrısı çektim ilk gün sonda yüzünden olabilir dediler aMa oda geçti

Canımmm çok şükür kavuştun demek yavruna. Kilo alır merak etme sağlığınız yerinde ve bebeğin yanında ne mutlu. Hakikaten neredeyse normal doğum yapıyormuşsun. Ameliyat yerin acıyor mu? Odanız soğuk mu?Sütün hemen gelmeye başladı mı? En son ultrasonda kaç demişti Aşkın hoca bebeğin kilosuna? Ay çok heyecan yaptım ya hepiniz dogurdunuz bir ben kaldım galiba :KK43:
Normal doğum başladığı için sütüm geldi hemen aşkın hoca 2700 3000 arası demişti ama 2070 geldi sonra söyledi biliyordum söylemedim diye. Odamız çok sıcakta ama ameliyatta titredim çok fena usudum :( hiç bişey istedigm düşündüğüm gibi olmadı inşallah Sizinkiler olur kızlar :(

Canım çok geçmiş olsun, Allah Analı Babalı büyütsün inşallah, sen üzme sakın kendini , bebekler hemen Başlıyor kilo almaya :) inşallah bebiş hemen toplar kendini, bu arada hatırlayamadım,kız mı? Erkek mi? Adı ne oldu :))
Kız ismini özüm mira koyduk güzelce emmeye başladı 1 hafta 10 gün burda kalsın siz bakmasınız çok küçük zor olur dediler inat ettik başardık :)

Gözün aydın canım.. Allah hayırlı ömürler versin yavruna. . Bol bol emir çabuk toparlar merak etme çabuk buyuyo lar
Ameliyatın nasıl geçti toparlandin mi hemen ağrı sancı ilk ayağa kalkiş nasıldı?
Çektiğim sanci öyle dayanılmaz ki ameliyattan korkmama rağmen koşa koşa gittim ve orda ztn çok rahatlatiyoLar ve hızlı kolay acısız oluyor ilk kalkiş zordu ama ağrı kesiciden pek bişey anlamadım ev daha zordu hala zor ağrı ile baş etmek :(

bide dün kesik yeri gördüm baya büyüktü herkesin öylemi acaba ?

Normal doğum başladığı için sütüm geldi hemen aşkın hoca 2700 3000 arası demişti ama 2070 geldi sonra söyledi biliyordum söylemedim diye. Odamız çok sıcakta ama ameliyatta titredim çok fena usudum :( hiç bişey istedigm düşündüğüm gibi olmadı inşallah Sizinkiler olur kızlar :(
2070 de olsa sütünün gelmesi mükemmel birşey en kısa sürede toparlar hiç dert etme. Ben de oda süsleme yok fönlü gitme hayallerindeyim ama dün aniden sancı girdi eğer devam etseydi apar topar abdest bile alamadan gelecektim. Sağlıklı olmaları asıl isteğimiz. Inşallah ağrıların çabucak geçer. Benim kafama bu pijama takımı takıldı ameliyattan sonra odanda mı giyiniyorsun yoksa sen bayginken giydiriyorlar mı? İç çamaşırı da giydirdiler mi ilk etapta?

2070 de olsa sütünün gelmesi mükemmel birşey en kısa sürede toparlar hiç dert etme. Ben de oda süsleme yok fönlü gitme hayallerindeyim ama dün aniden sancı girdi eğer devam etseydi apar topar abdest bile alamadan gelecektim. Sağlıklı olmaları asıl isteğimiz. Inşallah ağrıların çabucak geçer. Benim kafama bu pijama takımı takıldı ameliyattan sonra odanda mı giyiniyorsun yoksa sen bayginken giydiriyorlar mı? İç çamaşırı da giydirdiler mi ilk etapta?
Sezeryan da ameliyat sonrası onlar bez bağlıyor iç çamaşırı yok odaya getirip odadaki kisileri dışarı alip seni yatağına alıp giydiriyorlar sezeryan lar mutlaka gecelik giymeli bence birde bende fon hayallerindeydim ama malesef hiç bi istediğim olmadi bugüne kadar gorulmemis derecede sorunsuz hamilelik ve mükemmel sonuçlar ve işin sonu normal doğum yerine sezeryan fln filan ve zayıf bebek bunada şükür tabiki sağlık li güzel bir bebek ama ben hiç iyi değilimm sendromi girdim ne yaptım ;))

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 13 haftalık hamileyim. sincan koru hastanesinde meltem hanıma gitmeyi düşünüyorum inşallah beklentilerimi karşılar :)

Merhaba tercurebelerinizden yararlanmak istiyorum 19 haftalik gebeyim bugun doktorum amoxicillin 250 mg verdi kullanan varmi birde antibiyotik kullandiniz mi

Merhabalar herkese, çok geçmişe gidemesem de konuyu takip etmeye çalıştım. Öncelikle Rabbim hepinize evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Ben sezeryanla doğum yapalı 2 yıl kadar oldu, şimdi nasipse 2.doğumu normal istiyorum. Sezeryanın birtakım zorlukları oluyor çünkü. Örneğin hemen ayağa kalkamıyorsunuz, belli bir süre bebeğinizi kucağınıza almak için bile birilerinin yardımı gerekiyor, lavabo ihtiyacınızı giderirken zorlanıyorsunuz .. Vs. Yani aslında sezeryanla bir doğum Şekli değil bir operasyon benim gözümde. Benim de gebeliğim çok güzeldi fakat bebeğim 4250 görünüyordu (bazı arkadaşlar ne kadar fark oluyor diye soruyor, bebeğim 3880 Doğdu) iri bebek olduğu için 41. Haftada sezeryanla Kavuştuk ona. Ama ben her zaman bir annenin normal doğum duygusunu Yaşaması gerektiğine inanıyorum. Koru Hastanesi'nin bir haberinde 2 sezeryandan sonra normal doğum yapan bir bayandan bahsedilince ümitlendim. Özellikle tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı, doğuma kendi doktorunuz mu giriyor , muayene ve doğum ücretleri ne kadar? Bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Normal doğum derken acil sezeryan olmasaydım güzel duygu diyecektim yinede güzel ama doğum hikayemi anlatayım çok çelişkili durumlar var ; ( suan tansiyonum 15 10
Canım neden öyle dedin ya? :( Dün gittim muayeneye, doğum servisini gezmek istedim tombik bir bebek hemsiresi bilgi verdi 202 nolu odayı gosterdi bize. Konuskan bir yapısı vardı. Yalniz sürekli ben getireceğim bebek bana emanet ben giydirecegim vs. Çok vurguladı eşim çıkınca ben mesajı aldım sanırım getirince bahşiş bekliyor dedi. Ama oda serindi epey daha güzel odalar bekliyordum sanırım. :)

B
Canım neden öyle dedin ya? :KK43: Dün gittim muayeneye, doğum servisini gezmek istedim tombik bir bebek hemsiresi bilgi verdi 202 nolu odayı gosterdi bize. Konuskan bir yapısı vardı. Yalniz sürekli ben getireceğim bebek bana emanet ben giydirecegim vs. Çok vurguladı eşim çıkınca ben mesajı aldım sanırım getirince bahşiş bekliyor dedi. Ama oda serindi epey daha güzel odalar bekliyordum sanırım. :)
Bir hemsirenin bahsis istemesi cok tuhaf geldi bana. Ben vermem o onun gorevi zaten :)

arkadaşlar şuan etimed hastanesine giden var mı ? kendi doktorun gece doğuma geliyo mu ?

Back