• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Benimki 28. Haftadan beri baş aşağıydı 35. Haftada makat pozisyonu aldı. Doktor sezaryen olacağım için önemli değil dedi.

Bu arada bi kaç gün once cevap verdiniz çok teşekkürler hepinize tek tek yazamadım tabletten giriyorum çok sıkıntılı; (

Konuştuk perşembe ye kadar düşünme sürem var normal diyor ok dersem çatı muayenesi yapılacak Hayır dersem sezeryan günü belirLicez kararsızim :(

bindokuzyuzbeş kaç haftalıksın sen ?ben 38 haftalıgım normL DOGUM oLacak ama çatı muayanesı olmadım

Konuştuk perşembe ye kadar düşünme sürem var normal diyor ok dersem çatı muayenesi yapılacak Hayır dersem sezeryan günü belirLicez kararsızim :KK43:
Canım ben normal doğum yapmadım iki tane sezeryan doğum yaptım ama kesinlikle sezeryanı tavsiye etmiyorum normal daha iyi çabuk toparlanırsın vence normal oluyosa hiç düşünme

Canım ben normal doğum yapmadım iki tane sezeryan doğum yaptım ama kesinlikle sezeryanı tavsiye etmiyorum normal daha iyi çabuk toparlanırsın vence normal oluyosa hiç düşünme
Isin tuhafi normal doğuma hiç rastlamadım :( hem koruda hem çevremde hiç konuşabilecegim normal doğum yapan yok :o

Dogum yapan arkadaslar doktorunuzun ultrasonda en son dedigi kiloyla bebek dogduktan sonraki kilosu ayni cikti mi.ya da farkli ciktiysa ne kadar yanilma payi oldu?

bende hiç rastladım normal dogum yapan koru da.3arkadsım da orda sezaryan oldu .allah yardımcımız olsun ..

Konuştuk perşembe ye kadar düşünme sürem var normal diyor ok dersem çatı muayenesi yapılacak Hayır dersem sezeryan günü belirLicez kararsızim :KK43:

Canım hayırdır özel bir durumun mu var sezeryan için? :/
Benim de bebeğim normalin üzerinde kiloda, ve normal doğumdan çok korkuyorum. :( Ama cuma günü çatı muayenesi yapacağını söyledi Aşkın Bey. Hala doğum şekli konusunda "normal" diye söylüyor

Canım hayırdır özel bir durumun mu var sezeryan için? :/
Benim de bebeğim normalin üzerinde kiloda, ve normal doğumdan çok korkuyorum. :KK43: Ama cuma günü çatı muayenesi yapacağını söyledi Aşkın Bey. Hala doğum şekli konusunda "normal" diye söylüyor
Bende çok korkuyorum kilosu az olduğu için normal doğuma musaıtmis ama bende perşembe yaptiricam çatı muayanesıni banada hep normal diyor da koruda ilk normal biz olucaz sanırım; )

Bende çok korkuyorum kilosu az olduğu için normal doğuma musaıtmis ama bende perşembe yaptiricam çatı muayanesıni banada hep normal diyor da koruda ilk normal biz olucaz sanırım; )

Yok yok :) sezeryan sonrası normal doğum bile yaptırdılar koruda. :) ilk biz olmayız en azından :p keşke bana da gün seç diye bir seçenek sunsa :(

Hastalığın yoksa korkma canım ya doğal olanı en güzeli. Ben de ameliyattan korkuyorum asıl uyuyup uyanamazsam ya içimde birşey unuturlarsa diye. Ömür boyu 7 kat kesik atılmış bir karınla gezeceğim bazılarının senelerce sezaryen dikiş yeri acıyormuş halamın kızı iki senedir hala ara ara sızlar dikkat etmezsem dedi. :( Normal doğumda o gün çekiyorsun o acıyı o kadar ve kanlı canlı yavrunun doğumunu izliyorsun.

Back