- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar :)) bu haftalarda aşağı baskı olmaya başlar diyorlar, benim ki hala yukarıda göğüs kafesimi sıkıştırıyor. İnmeye niyeti yok bu bebeklerin :)
38 im bende, daha doğrusu 37+3 umbindokuzyuzbeş kaç haftalıksın sen ?ben 38 haftalıgım normL DOGUM oLacak ama çatı muayanesı olmadım
Canım ben normal doğum yapmadım iki tane sezeryan doğum yaptım ama kesinlikle sezeryanı tavsiye etmiyorum normal daha iyi çabuk toparlanırsın vence normal oluyosa hiç düşünmeKonuştuk perşembe ye kadar düşünme sürem var normal diyor ok dersem çatı muayenesi yapılacak Hayır dersem sezeryan günü belirLicez kararsızim![]()
Isin tuhafi normal doğuma hiç rastlamadımCanım ben normal doğum yapmadım iki tane sezeryan doğum yaptım ama kesinlikle sezeryanı tavsiye etmiyorum normal daha iyi çabuk toparlanırsın vence normal oluyosa hiç düşünme
Yani 100 gram artı eksi yanılma payı oluyormuşDogum yapan arkadaslar doktorunuzun ultrasonda en son dedigi kiloyla bebek dogduktan sonraki kilosu ayni cikti mi.ya da farkli ciktiysa ne kadar yanilma payi oldu?
100 gramsa iyi bazilarinda 300-400 bile cikabiliyor.korkum asagida cikmasi zaten.Yani 100 gram artı eksi yanılma payı oluyormuş
Iste bu kotu -300 baya fazlabana doktorum + 300 - 300 yanılma payı var dedı
Konuştuk perşembe ye kadar düşünme sürem var normal diyor ok dersem çatı muayenesi yapılacak Hayır dersem sezeryan günü belirLicez kararsızim![]()
Bende çok korkuyorum kilosu az olduğu için normal doğuma musaıtmis ama bende perşembe yaptiricam çatı muayanesıni banada hep normal diyor da koruda ilk normal biz olucaz sanırım; )Canım hayırdır özel bir durumun mu var sezeryan için? :/
Benim de bebeğim normalin üzerinde kiloda, ve normal doğumdan çok korkuyorum.Ama cuma günü çatı muayenesi yapacağını söyledi Aşkın Bey. Hala doğum şekli konusunda "normal" diye söylüyor
Bende çok korkuyorum kilosu az olduğu için normal doğuma musaıtmis ama bende perşembe yaptiricam çatı muayanesıni banada hep normal diyor da koruda ilk normal biz olucaz sanırım; )
Bana istemiyorsan normal gün seçicez dedi çatı yapmayalım dedi öf çok karışık kafamYok yok :) sezeryan sonrası normal doğum bile yaptırdılar koruda. :) ilk biz olmayız en azındankeşke bana da gün seç diye bir seçenek sunsa
![]()
Hastalığın yoksa korkma canım ya doğal olanı en güzeli. Ben de ameliyattan korkuyorum asıl uyuyup uyanamazsam ya içimde birşey unuturlarsa diye. Ömür boyu 7 kat kesik atılmış bir karınla gezeceğim bazılarının senelerce sezaryen dikiş yeri acıyormuş halamın kızı iki senedir hala ara ara sızlar dikkat etmezsem dedi.Bende çok korkuyorum kilosu az olduğu için normal doğuma musaıtmis ama bende perşembe yaptiricam çatı muayanesıni banada hep normal diyor da koruda ilk normal biz olucaz sanırım; )