- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Kendisi birşey demedi ama biz konuşmalarından öyle algıladık.B
Bir hemsirenin bahsis istemesi cok tuhaf geldi bana. Ben vermem o onun gorevi zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi birşey demedi ama biz konuşmalarından öyle algıladık.B
Bir hemsirenin bahsis istemesi cok tuhaf geldi bana. Ben vermem o onun gorevi zaten :)
Bende 202 de kaldımCanım neden öyle dedin ya?Dün gittim muayeneye, doğum servisini gezmek istedim tombik bir bebek hemsiresi bilgi verdi 202 nolu odayı gosterdi bize. Konuskan bir yapısı vardı. Yalniz sürekli ben getireceğim bebek bana emanet ben giydirecegim vs. Çok vurguladı eşim çıkınca ben mesajı aldım sanırım getirince bahşiş bekliyor dedi. Ama oda serindi epey daha güzel odalar bekliyordum sanırım. :)
Iyi bari insallah o denk gelir o zmn. Eşim hemşire odasına kurupasta ve içecek götürürüz dedi ama ayriyetten hemsireye müjde hediyesi verdiniz mi bebeği getiren?Bende 202 de kaldım))) ya kendimi zar zor normale odaklanmıştım son anda sezeryan diyip onunda sonunda normal doğum başlayıp sonradan sezeryan çok yıpratti beni
![]()
O tombik hemşire çok iyi çok tatli sadece 1 hemsiresi ve nöbetci doktoru sevmedim
Bebek çikolatası magnet ve içi lokumlu sus yapmıştık onlardanverdik bizim ailenin son bebeği 30 sene önce ben olduğum için kimse bilmiyor böyle şeyler :)Iyi bari insallah o denk gelir o zmn. Eşim hemşire odasına kurupasta ve içecek götürürüz dedi ama ayriyetten hemsireye müjde hediyesi verdiniz mi bebeği getiren?
ben de sezeryanla doğurdum valal bana o bile güzel geldi noldu ki tansiyonun neden yüksekNormal doğum derken acil sezeryan olmasaydım güzel duygu diyecektim yinede güzel ama doğum hikayemi anlatayım çok çelişkili durumlar var ; ( suan tansiyonum 15 10
o hemşirenin adı tuğçeymiş sanırımmm bn de ondan çok memnn kalmıştımIyi bari insallah o denk gelir o zmn. Eşim hemşire odasına kurupasta ve içecek götürürüz dedi ama ayriyetten hemsireye müjde hediyesi verdiniz mi bebeği getiren?
Tabi cnm güzeldi benim doğum gece 2 de başlayıp sabaha kadar sancı çekince ameliyata koşa koşa gittim gülücükler saciyodum oh bitecek sancı diyeben de sezeryanla doğurdum valal bana o bile güzel geldi noldu ki tansiyonun neden yüksek
202 mi geniş olan canım? biz birkaç gece kalacağız da hangi oda iyiyse onda kalalim. soğuk mu oluyor oda peki?Tabi cnm güzeldi benim doğum gece 2 de başlayıp sabaha kadar sancı çekince ameliyata koşa koşa gittim gülücükler saciyodum oh bitecek sancı diyeTuğçe evet o kız çok şekerdi birde sarisin biri vardı ama onun adını bilmiyorum birde 202 geniş odalardan biri dipteki odalar küçüktü
Canım çok geçmiş olsun hayırlı evlat olsun bebeğin sezeryanı genelmi oldun spinalmiSezeryan da ameliyat sonrası onlar bez bağlıyor iç çamaşırı yok odaya getirip odadaki kisileri dışarı alip seni yatağına alıp giydiriyorlar sezeryan lar mutlaka gecelik giymeli bence birde bende fon hayallerindeydim ama malesef hiç bi istediğim olmadi bugüne kadar gorulmemis derecede sorunsuz hamilelik ve mükemmel sonuçlar ve işin sonu normal doğum yerine sezeryan fln filan ve zayıf bebek bunada şükür tabiki sağlık li güzel bir bebek ama ben hiç iyi değilimm sendromi girdim ne yaptım)
Merhaba arkadaşlar koruda muayene ve doğum ücretleri nekadar teşekkürler202 mi geniş olan canım? biz birkaç gece kalacağız da hangi oda iyiyse onda kalalim. soğuk mu oluyor oda peki?
Canım muayene 92 lira oldu sanırım ben öğretmen kimliğimle 80 liraya muayene oluyorum doğum yeni yıl paketini bilmiyorum geçen yıldan takipli hasta olduğum için eski ücrete tabi tutacaklar 1750 lira. Yeni soran arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsun istersen sana.Merhaba arkadaşlar koruda muayene ve doğum ücretleri nekadar teşekkürler
teşekkürler
Muayene 92 tl...nst 30 tl...dogum ucreti 1750 tl...spinal ya da epidural olursa 2000tlMerhaba arkadaşlar koruda muayene ve doğum ücretleri nekadar teşekkürler
teşekkürler
Ee güncel fiyatı da 1750 liraysa geçen yılki fiyatı neydi ki o zaman bizi kandırıyorlar mı?Muayene 92 tl...nst 30 tl...dogum ucreti 1750 tl...spinal ya da epidural olursa 2000tl
Gecen seneki fiyat bu sanirim.. ben bayadr gidiyorum ondn mi ki.bilmiyrm. bi ara dogumda zam var mi diye sordm .hayir zam yapilmadi demislerdiEe güncel fiyatı da 1750 liraysa geçen yılki fiyatı neydi ki o zaman bizi kandırıyorlar mı?
Canim ben bir hafta muayeneye gidince 9 gün sonra kontrole gidiyordum başlarda sonra 3. Hafta parayla gidiyordum. 32. Haftadan sonra 1 hafta kontrol bir hafta muayene diye devam ediyoruz.Ya ben iki haftada bir gidiyorum iki haftada muayne ücreti ödüyorum doktoruma söylemeyede çekiniyorum napsam bilemedim
Spinal sezaryen olacagim 2000 dediler bana daKızlar ben dün sordum sezeryanda normalde 2000 tl
Teşekkür ederimMuayene 92 tl...nst 30 tl...dogum ucreti 1750 tl...spinal ya da epidural olursa 2000tl