Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben muayene bile olmadım canım sadece duyduklarımdan etkilendim diyebilirim. Ama tabii ki de çok iyi hekimdir bir tek onun randevusuna gün bulunamıyor orası da çok açık. Bu odada iki kişiyi de geçen yıl doğum yapan bir tanıdığımdan duydum. Meltem Hanımın hastasıymış o da ; yalnız doğuma katılamamış Meltem hoca. Genel olarak doğumdan memnundular fakat odanın kalabalığından yakındılar.
dün nedense meltem hanım biraz gergindi bende saat 11 gibi görüştüm kendisiyle hatta
canım doğumda filan çok iyi davranıyormuş merak etme sıkıntı olmaz
evet kiloya takık cidden ama bana dediği ben kiloyu sizlerin ve bebeğin sağlığı için istemiyorum diyor
ben 1 ayda 3 kilo aldım diye diyetisyene yönlendirdi
ve cidden 1 ayda 3 kilo alınca gebelik şekerim çıktı canım benim
bu da bebeği olumsuz yönde etkiliyormuş hatta hasta bile ediyormuş
o zaman biraz hak verdim kendisine yoksa bana da kızmışt ne yedinde 3 kilo aldın dedi
hasta odalarını sormuştum yeni duydum bende canım bu konuda sen ne düşünüyorsun
Iyi yapmışsın canım senin doğum bize göre erken tabi. Ama mutlaka buraya doğumdan sonra girip bize deneyimlerini paylaş olur mu? Bizim de hastane kararımızı vermemizde yardımcı olmuş olursun. Allahım tek avazda kurtarsın hepimizi de yavrularımızı da.en sonunda hastaneyi aradım sordum kızlar
muhasebe veya hasta yatış bölümünden oda için ayarlama yapılıyormuş doğumdan önce
odalarımızın çoğuda tek kişilik dediler zaten
keşke hüseyin beye gitseysin ounun hiç doktor egosu yoktur normal doğumu destekler kiloya takmazyok esracım ben de beğendim meltem hanımı çok ayrıntılı bilgi veriyor. ama o ters tepkisi hoşuma gitmedi sadece. bakalım bu muayene ücreti ve nst için aldıkları ekstra ücretle birlikte aslında akropol ile aynı paraya geliyor yaklaşık. ordaki doktorum çok daha sıcak gelio şu an tabi. korunun yeni doğanı ve bana yakınlığı avantaj şu an. son haftalarda çok sık gidiyo insan diye değiştirmeyi düşünmüştüm ama belki de değiştirmiycem. bakalım ne zor işmiş karar vermek yahu
Bende Aşkın Hoca'ya gidiyorum, bizim muayeneler doktor hasta gibi değil,AşkınBey'in güler yüzlülüğü sayesinde gayet sıcak bir şekilde geçiyor :)Ben de birkaç kişinin anlattıklarından meltem hocaya ısınamadım. Aşkın hocaya gidiyoruz biz. Güler yüzlü, ilgili ve hiç bir hareketinde doktor benim havasını görmüyorsunuz. Inşallah doğuma kadar doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmayız. :)
aynen katılıyorum, hic tahmin etmezdim bir doktorun bu kadar güler yüzlü sıcak kanlı espirili olabilecegini, korktugum seyden bile korkmaz oldum sayesinde :)Bende Aşkın Hoca'ya gidiyorum, bizim muayeneler doktor hasta gibi değil,AşkınBey'in güler yüzlülüğü sayesinde gayet sıcak bir şekilde geçiyor :)
canımbeni 3 kilo aldım diye değil kilodan dolayı gebelik şekerim yüksek çıktı diye yolladı diyetisyeneahanda işte doğuma katılamamış bi de bana dün azcık çemkirdi. diyoki doğuma katılır derken doktor zaten başından sonuna senin yanında beklemez. ben de sinir oldum dedimki zaten böyle bi beklentim yok. arkadaşlarımın doktorları tüm doğum boyunca uğramayıp sadece son aşamada geldiler. böyle mi? sonuçta doğum onun için rutin bişi olabilir ama ben doğumda doktorumu son anda görmek istemem. ebeyle doğurcaksam doğumevine gideyim ozaman.
eğer doktor son aşamada geldiyse doğuma katılmıştır diye de tersledi. bu durumdan hoşlanmadım. 5 hastanede çalıştım uygulamalar aşağı yukarı aynıdır tatlım dedi. o zaman bunu düzgün bi şekilde anlatsa sevincektim.
1 ayda 3 kilo alabilirsin ama esra bu çok büyük bişey değil ki. tabi laf eder önce de diyetisyene göndercek kadar değil bence. benim akropoldeki doktorum da kilo konusuna dikkat edio çocuk ve doğumun için bu önemli diyo ama işte bi konuyu da çok abartmamak lazım. bir ay 3 alırsın diğer ay dikkat edip almazsın. bakalım ben bu hafta bi karar verip ona göre dikkat edicem. sıkıldım yani orası burası derken. bu hasta odası konusunu hiç sormadım aklıma gelmedi valla özel hastane sonuçta iki kişişlik olmaz diyerekten
tabi canım kısmetse benim 2 ay kaldıIyi yapmışsın canım senin doğum bize göre erken tabi. Ama mutlaka buraya doğumdan sonra girip bize deneyimlerini paylaş olur mu? Bizim de hastane kararımızı vermemizde yardımcı olmuş olursun. Allahım tek avazda kurtarsın hepimizi de yavrularımızı da.
Bende Aşkın Hoca'ya gidiyorum, bizim muayeneler doktor hasta gibi değil,AşkınBey'in güler yüzlülüğü sayesinde gayet sıcak bir şekilde geçiyor :)
Arkadaslar arkadasim koru hastamesine gidecek meltem hanimin muayene ucreti ne kadar acil bilgi verebilir misinjz simdi cvp bekliyo benden randevu alacak
Cokk tesekkurlerrr saglicakla kavusun bebislerinize insallahh :)canım tüm kadın doğum uzmanlarının ücreti tek fyat 77 tl
rica ederim ne demekCokk tesekkurlerrr saglicakla kavusun bebislerinize insallahh :)
canım tüm kadın doğum uzmanlarının ücreti tek fyat 77 tl
canım çukurambardaki hastane çok pahalı doğumda dörtbinmiş ordaBende koruya gidiyorum gebe değilim gebe kalmak istiyorum Aylin hanım var çukurambardaki şubesinde oraya gidiyorum ama muayene ücreti 162 tl ve ben sgklıyım. Siz nasıl 77 tl ödüyorsunuz hiç birşey anlamadım zaten aşırı yüksek geliyor bide taşındık diye ekstra zam yapmışlar sinir oldum..
canım çukurambardaki hastane çok pahalı doğumda dörtbinmiş orda
sincanda muayene 77 tl
buranın standartı bu yani
Hımm şimdi anladım canım aslında çukurambara taşınmadan önce yine idare ederdi ama bi taşındı fiyatlar uçtu resmen yani hamile kalırsam yine Aylin hanıma devam etmek isterim çok ilgili bir doktor ama 4000 nedir yani bide bu sadece doğum fiyatımı? İçinde muayene falan dahil değil mi? Yani eğer siz sincandan memnunsanız ben bide oraya mı gitsem doktorunuz kimdi?
canım evet çukurambar mevkii olarak daha lüks olduğundan pahalı cidden
hastanenin içi filanda daha lüks zaten
ama ben sincandan memnunum zaten etimesgutta oturuyorum sincana yakınım yani
4000 sade doğum canım muayene filan yok
birde taramalar filanda orda çok pahalıymış hamile kalınca bisürü test filan yapılıyor
bende tedaviyle hamile kaldım 10 yıldan sora hemde
benim doktorum meltem hanım çok memnunum kendisinden ama diğer arkadaşlarda diğer doktorlardan memnun
genel olarak doktorlar çok iyi ve ilgili zaten canım
bütçe açısından sincan daha makul
ben sincana hormon kan idrar ve smear icin 275 tl verdimEvet ama ben lüksten çok temizliğe önem veriyorum ayrıca lüks olmuş ama labirent gibi olmuş saçma sapan bi planı var binanın eski yer çok tıkış tıkış oluyordu bir tek o açıdan güzel ama dediğin doğru tetkikler inanılmaz pahalı mesela benden hormon testi istedi dışarıda yaptırdım 50 tl ye..oraya verecektim 350 tl gibi..ama benimde evime orası yakın..eve yakınlıkta önemli cidden..bu arada Allah bi avazda bebişini kucağına almayı nasip etsin..sen ne tedavisi gördün?
Evet ama ben lüksten çok temizliğe önem veriyorum ayrıca lüks olmuş ama labirent gibi olmuş saçma sapan bi planı var binanın eski yer çok tıkış tıkış oluyordu bir tek o açıdan güzel ama dediğin doğru tetkikler inanılmaz pahalı mesela benden hormon testi istedi dışarıda yaptırdım 50 tl ye..oraya verecektim 350 tl gibi..ama benimde evime orası yakın..eve yakınlıkta önemli cidden..bu arada Allah bi avazda bebişini kucağına almayı nasip etsin..sen ne tedavisi gördün?
elbette içinin süsü benim içinde önemli değil zaten resimlerini gördüm oraya bende gitmedim eşim gitmişti
bi test için o para çok canım ya ben hiç o kadar para vermedim
bisürü test oldum oysaki
benim eşimden dolayı bebeğim olmuyordu canım eşim ameliyat oldu ama düzelmdi
meltem hanım hemen aşılama dedi
aşılama oldum hamile kaldım şükür darısı senin başına
aşılama için bile 750 tl para verdim ben tabi muayene ve diğer tetkikler hariç
Canim cidden çok sevindim senin adina ben zaten bi kac ay daha gidersem asilama parasina muayene olucam gibi bana da cok geliyor ama doktorum cok pozitif ve bana daha 3 aydir korunmayi birakmama ragmen klomen verdi ne kadar iyi bir sey bilmiyorum bu kdar erken olmasi ama psikolojik acidan bisiler yaptigimi bilmek bile rahatlatiyor beni kac tane doktora gittim bi sene sonra gel dediler ama benim o bi senede yasayacagim buhranlari hiçe saydilar oneri bile vermediler hic..valla olmadi diger ay bi meltem hanimdan randevu alayim bana uzak sincan ama olsun onunda enerjisini bilgisini deneyimleyim :) bu arada meltem hanimin bu konuya yaklasimi sence nasil olur? Belki az cok kestirirsin?