• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

ben senden haber bekledim aslında sabah
gördüm konuya bakıyordun ama yazmayınca bende bişey sormadım
sorada bu msjını görmemişim şimdi farkettim
sağlık olsun artık
canım gittim pembe prensese kıyafet aldım bikaçparça bi tane de park yatak aldık uygundu fiyatlar çok yalnızpark yatağın tekerleği kırık çıktı bugün onu değiştireceğiz 17:20de hastane kontrolüm var ordan çıkınca da yatağı değiştiricez

canım gittim pembe prensese kıyafet aldım bikaçparça bi tane de park yatak aldık uygundu fiyatlar çok yalnızpark yatağın tekerleği kırık çıktı bugün onu değiştireceğiz 17:20de hastane kontrolüm var ordan çıkınca da yatağı değiştiricez

güle güle kullanın canım ne kadara aldınız yatağınızı

kızlar 4lü tarama sonucum cıktı :(
açık spina bifida yüksek riskli cıktı :(
basiniza boyle bisey gelen varmı aranızda?

kızlar 4lü tarama sonucum cıktı :KK43:
açık spina bifida yüksek riskli cıktı :KK43:
basiniza boyle bisey gelen varmı aranızda?
O neymiş canım? Doktor açıklama yapmadı mı? Ben konuştum Aşkın Hocayla dedim ben sonucunda risk var deseniz de sonuç bizim için değişmeyecek. Biz istemiyoruz dedik tamam dedi. Ayrıntılı ultrasonda görürüz zaten iyi mi kötü mü artık. Allah sağlık versin, aklına kötü birşey getirme.

endislenme fln dedi ama acık spina bifida yani nöral tup defekt yüksek riskli. kafatasında sorun olup dogduktan sonra ölebilir, omuriliginde birlesme olmayıp sakat kalabilir v.b bi ton sacma sey yaziyor internette ama ayrintili usgnin randevusunu degistircez, olmadi yarin yine gidicem bilmiyorum bakicam artik. benim icin sonuc degisir, bir ömür boyu ona ve kendimize eziyet etmek istemem.

endislenme fln dedi ama acık spina bifida yani nöral tup defekt yüksek riskli. kafatasında sorun olup dogduktan sonra ölebilir, omuriliginde birlesme olmayıp sakat kalabilir v.b bi ton sacma sey yaziyor internette ama ayrintili usgnin randevusunu degistircez, olmadi yarin yine gidicem bilmiyorum bakicam artik. benim icin sonuc degisir, bir ömür boyu ona ve kendimize eziyet etmek istemem.
Anladım canım inşallah değildir tabii ki imkan varken bilmek de önemli. Kafam karismiyor degil benim de... Ikilide risk faktörün kaç çıkmıştı? Amniyosentez en doğru sonucu veriyor diyorlar. Bunda da verir heralde Aydan hoca muayenehanesinde yapar eğer hemen ondan randevu alırsan.

güle güle kullanın canım ne kadara aldınız yatağınızı
189tlye aldık yatacağı yatak dahil kaliteli bişiy aslında bizim yatağı vardı odamıza yatırmak için aldık iyi kialmışız çokşık çok güzel bu arada dün hüseyin beyle konuştum doğum için senin sezeryan yapman zor olur normal yapalım filan dedi korkuyorum da normal doğumdan adam illa normal doğumdiyor epidural istersen +300 ödüyormuşsun

Canım sakın hemen andişelenme kardeşimede aynı şey söylendi
ama maşallah kızı büyüdü çokta sağlıklı
sen yine aydan hocaya git kesin bi baksın
ama bişey olacağını zannetmiyyorum bu tip testler kesin sonuç vermiyor
Allah yardımcın olsun

189tlye aldık yatacağı yatak dahil kaliteli bişiy aslında bizim yatağı vardı odamıza yatırmak için aldık iyi kialmışız çokşık çok güzel bu arada dün hüseyin beyle konuştum doğum için senin sezeryan yapman zor olur normal yapalım filan dedi korkuyorum da normal doğumdan adam illa normal doğumdiyor epidural istersen +300 ödüyormuşsun
canım ne kadar uygun almışsın ben niye görmedim
zahmet olmassa bi resmini özelime gönderebilirmisin canım
bende gidip bi bakayım

canım ne kadar uygun almışsın ben niye görmedim
zahmet olmassa bi resmini özelime gönderebilirmisin canım
bende gidip bi bakayım
resmini çekmedim ama markası babymax alt katta park beşiklerin olduğu yerde ordaki satıcı gösteriyor zaten bu arada daha ucuzu da vardı haberin olsun bunun yanı alçalıp anne yatağının yanına koyulabiliyor diye biz bunu aldık ama aklım da pregoda kaldı hani :D

resmini çekmedim ama markası babymax alt katta park beşiklerin olduğu yerde ordaki satıcı gösteriyor zaten bu arada daha ucuzu da vardı haberin olsun bunun yanı alçalıp anne yatağının yanına koyulabiliyor diye biz bunu aldık ama aklım da pregoda kaldı hani :D

alt kata baktımda ben daha almadığımız için fiyatları bilmiyorum tam canım bakarım olmassa sağol

Canım sakın hemen andişelenme kardeşimede aynı şey söylendi
ama maşallah kızı büyüdü çokta sağlıklı
sen yine aydan hocaya git kesin bi baksın
ama bişey olacağını zannetmiyyorum bu tip testler kesin sonuç vermiyor
Allah yardımcın olsun
gittim aydan hocaya bir sorun yok canım rutin takibine devam edicez iste hersey dogal gorunumde gozukuyor birde kız oldugu kesinleşti :))

gittim aydan hocaya bir sorun yok canım rutin takibine devam edicez iste hersey dogal gorunumde gozukuyor birde kız oldugu kesinleşti :))
Çok sevindim Allah size bağışlasın prensesinizi. Demek ki o 4'lü test çok da guvenilir bir test değilmiş. Kimde duysam insanı strese sokuyor.
Bizimki de oğlan sanırım. Ben bir kez daha görelim diye kendimi alıştırmak istemiyorum ama hamile kaldığımdan beri hep erkek olarak hissediyordum.

Çok sevindim Allah size bağışlasın prensesinizi. Demek ki o 4'lü test çok da guvenilir bir test değilmiş. Kimde duysam insanı strese sokuyor.
Bizimki de oğlan sanırım. Ben bir kez daha görelim diye kendimi alıştırmak istemiyorum ama hamile kaldığımdan beri hep erkek olarak hissediyordum.
evet ama gereklide diyorlar, yani gercekten bir sorun olsaydı ogrenmis ona gore onlem ilac tedavi ne gerekiyorsa yapmis olurduk iste :( allahtan hemen ayni güne randevu alabildim en cok ona seviniyorum :)
rahatladim bakalim sevindim erkek olmasina ben hep kiz istedim ama son gunler erkekte olabilir diyordum ki saglikli olsun da ne olursa olsun diyorum simdide :) ayrintilida direk belli oluyor cinsiyeti

evet ama gereklide diyorlar, yani gercekten bir sorun olsaydı ogrenmis ona gore onlem ilac tedavi ne gerekiyorsa yapmis olurduk iste :KK43: allahtan hemen ayni güne randevu alabildim en cok ona seviniyorum :)
rahatladim bakalim sevindim erkek olmasina ben hep kiz istedim ama son gunler erkekte olabilir diyordum ki saglikli olsun da ne olursa olsun diyorum simdide :) ayrintilida direk belli oluyor cinsiyeti
Neyse en güzeli kafanın rahat olması tabi.
Nasıldı Aydan hoca ayrıntılıda kaç dk. baktı? Cd verdi mi? Boy, kilo parmaklara kadar tek tek bakıyor mu?

Neyse en güzeli kafanın rahat olması tabi.
Nasıldı Aydan hoca ayrıntılıda kaç dk. baktı? Cd verdi mi? Boy, kilo parmaklara kadar tek tek bakıyor mu?
herseye tek tek bakiyor ama cd olayi cok uzun suruyor, cd istedim ama sonra gelip al yada sincana getireyim dedi, ben ozel muayenehanesine gittim cunku, beklemeye zamanım yoktu 5 rendevusuydum 5 bucuk gibi ciktim, iskelet organlar fln herseye bakti ama daha 17 haftalik ya cok erkendi ayrintili icin, test sonucu kontrolu icin gittigim icin kısa sürmüs olabilir ama cok inanilmaz tatli bir kadın :)

herseye tek tek bakiyor ama cd olayi cok uzun suruyor, cd istedim ama sonra gelip al yada sincana getireyim dedi, ben ozel muayenehanesine gittim cunku, beklemeye zamanım yoktu 5 rendevusuydum 5 bucuk gibi ciktim, iskelet organlar fln herseye bakti ama daha 17 haftalik ya cok erkendi ayrintili icin, test sonucu kontrolu icin gittigim icin kısa sürmüs olabilir ama cok inanilmaz tatli bir kadın :)
Aydan hocayı biliyorum ben hamilelikten önce iki kez gittim ona muayeneye. :) Balgat'taki hastaneyi Çukurambar'a taşımışlar ya Aydan Hoca yan binadaki muayenehanesini taşımış mı? Bizim de Sincan'da onunla Ayrıntılı Ultrason 12 Aralıkta. Tekrardan geçmiş olsun canım, gözün aydın. :)

Back