- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Bunu bildigim iyi oldu ben de biraz ayak direteyim bari.canım ben sadece ikili testi yaptırdım diğerlerine hiç gerek yok dedi meltem hanım
ama bazı doktorda istiyor tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bildigim iyi oldu ben de biraz ayak direteyim bari.canım ben sadece ikili testi yaptırdım diğerlerine hiç gerek yok dedi meltem hanım
Bunu bildigim iyi oldu ben de biraz ayak direteyim bari.
canım ben sadece ikili testi yaptırdım diğerlerine hiç gerek yok dedi meltem hanım
Bana da çok kararlı konuştu ama ikilide hiç risk çıkmadı ki en alt sınırda grafikte. Parasını geçtim ben çok evhamlı biriyim birşey dese 6 ay nasıl geçecek bebek stres olmasın üzülmeyin diyorlar hem...askin bey yapicaz dedi aslinda yaptirmasam mi bendehic istemiyorum simdi ona para vermek
sigara isaretini yanlsi yaptigimiz icin beenden ister kesin 4 lüBana da çok kararlı konuştu ama ikilide hiç risk çıkmadı ki en alt sınırda grafikte. Parasını geçtim ben çok evhamlı biriyim birşey dese 6 ay nasıl geçecek bebek stres olmasın üzülmeyin diyorlar hem...
Sigara mı kullanıyorsun?sigara isaretini yanlsi yaptigimiz icin beenden ister kesin 4 lüicip icmedigimi sormamisti icmiyor u isaretlemis fln
evet var :)sincan koruda yeni doğan ünitesi var mı arkadaşlar
kişiye göre istiyor demekki bana 3 ve 4 lü yapmadı ama ayrıntılıya kesin gir demiştiMeltem hanim bana dortlu yapalim dedi. Ikili sonucum daha cikmadi. Dortlu ne kadar? Ayritiliyi esim de istiyor zaten.
var canımsincan koruda yeni doğan ünitesi var mı arkadaşlar
Hanımlar koruda yeni doğan var ama işitme testi yok bence çok saçma okadar doğum parası veriyorsun işitme testine başka bir hastaneye gidiyorsun
canım bu doktoruna bağlı olabilir ama sen onu dinle için rahat etsin benceaskin bey yapicaz dedi aslinda yaptirmasam mi bendehic istemiyorum simdi ona para vermek
190 tl cikmis :) ayrintili yaptircaz kesin aydan hanıma aldim randevuyu 175tl de ocanım bu doktoruna bağlı olabilir ama sen onu dinle için rahat etsin bence
fiyatını bilmiyorum yaptırmadığım için
benden de ayrıntılıyı kesin istemişti meltem hanım yaptırdım ben o yüzden
selam canım nasılsın? cinsiyeti belli oldu mu bebişin *ben dayanamadım bir hafta daha beklemeyemedim yarina aldim randevumu :) haftaya yine giderim merak ettim cinsiyetide tam belli olmustur artik :)
selam canım nasılsın? cinsiyeti belli oldu mu bebişin *
ooo baya bi pahalıymış 4 lü canım ya190 tl cikmis :) ayrintili yaptircaz kesin aydan hanıma aldim randevuyu 175tl de o![]()
hım arada fark baya varkızlar ben etimedde doğum yapıcam sanırım koru gerçekten pahalı son ay etimede gitmeye başlıcam sanırım çünküm doğum 700-800 tl daha ucuza denk geliyor
Ayrıntılı randevun ne zamana verildi canım? 190 tl olan ne? 4'lü mü? Yaptırdın mı?190 tl cikmis :) ayrintili yaptircaz kesin aydan hanıma aldim randevuyu 175tl de o![]()