• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Aydan hocayı biliyorum ben hamilelikten önce iki kez gittim ona muayeneye. :) Balgat'taki hastaneyi Çukurambar'a taşımışlar ya Aydan Hoca yan binadaki muayenehanesini taşımış mı? Bizim de Sincan'da onunla Ayrıntılı Ultrason 12 Aralıkta. Tekrardan geçmiş olsun canım, gözün aydın. :)

benim ayrintili 19 aralik sana iyi erken tarihe vermisler :)
Oğuzlar Mah. 1375 Sk. No6/12 Su Apt. Kat:3 Balgat Ankara adres buydu valla bilmiyorum ki tasinmis mi ayni adres mi

evet ama gereklide diyorlar, yani gercekten bir sorun olsaydı ogrenmis ona gore onlem ilac tedavi ne gerekiyorsa yapmis olurduk iste :KK43: allahtan hemen ayni güne randevu alabildim en cok ona seviniyorum :)
rahatladim bakalim sevindim erkek olmasina ben hep kiz istedim ama son gunler erkekte olabilir diyordum ki saglikli olsun da ne olursa olsun diyorum simdide :) ayrintilida direk belli oluyor cinsiyeti
canım aydan hoca için ne kadar ücret ödedin?

benim ayrintili 19 aralik sana iyi erken tarihe vermisler :)
Oğuzlar Mah. 1375 Sk. No6/12 Su Apt. Kat:3 Balgat Ankara adres buydu valla bilmiyorum ki tasinmis mi ayni adres mi
Evet evet aynı adres canım değişmemiş. 22. Haftada oluyorum sanırım tam zamanları işte. :)

Bugün sincan koru hastanesine gittim. ilk intibamı yazayım. ticarethane mantığı hakim. nüfus cüzdanımı verir vermez muayene ücreti olan 77 tl yi de istediler. Daha muayene olmadan parayı alan başka bi yer görmemiştim orjinal oldu gerçekten. sonra meltem hocanın odasına girdim. hiç sıra beklemedim. 9.10 randevusu için tam vaktinde içerdeydim. meltem hanım güleryüzlü fakat biraz ukala geldi bana. o da bir doktorluk hastalığı sanırım. ayrıntılı bir şekilde bebeğimi inceledi bilgi verdi. o açıdan çok beğendim. normal doğum yanlısı olduğu belliydi. sezaryenden bahsetmedi bile konuşmalarımızda. sen ilkinde 3.5 kilo doğurmuşsun şimdi kolaylıkla 4 kilo bile doğurursun dedi. doğuma giremeyebiliyormuş bazı doktorlar siz giriyor musunuz dediğimde biraz ters tepki verdi. doktor doğumun başından sonuna hastanın başında beklemez dedi.bunu beklemiyorum zaten ben de dedim :) ama arada bir gelip kontrol ediyor musunuz yoksa son aşamada gelip sadece dikiş atıp çıkıyor musunuz dedim. doğumhanede doktor mutlaka bulunur dedi. o anda herhangi bir aksilik yaşanmaması için mutlaka orda olurum dedi. kiloya takık biri gibi gözüküyor. tatlıyı hamurişini kes geyiklerini yineledi. ama genel olarak olumlu bir kanı edindim kendisine dair. gidilebilir yani. doğum fiyatına gelince normal sez. fark etmiyor 1750. epidural isterseniz artı 250 lira ki biz pek epidural vermiyoruz doğumu yavaşlatıyor dedi. en saçma olansa nst için ekstradan bi ücret ödeniyormuş 30 lira gibi. bu baya manasız geldi.

Ben de birkaç kişinin anlattıklarından meltem hocaya ısınamadım. Aşkın hocaya gidiyoruz biz. Güler yüzlü, ilgili ve hiç bir hareketinde doktor benim havasını görmüyorsunuz. Inşallah doğuma kadar doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmayız. :)

Bugün sincan koru hastanesine gittim. ilk intibamı yazayım. ticarethane mantığı hakim. nüfus cüzdanımı verir vermez muayene ücreti olan 77 tl yi de istediler. Daha muayene olmadan parayı alan başka bi yer görmemiştim orjinal oldu gerçekten. sonra meltem hocanın odasına girdim. hiç sıra beklemedim. 9.10 randevusu için tam vaktinde içerdeydim. meltem hanım güleryüzlü fakat biraz ukala geldi bana. o da bir doktorluk hastalığı sanırım. ayrıntılı bir şekilde bebeğimi inceledi bilgi verdi. o açıdan çok beğendim. normal doğum yanlısı olduğu belliydi. sezaryenden bahsetmedi bile konuşmalarımızda. sen ilkinde 3.5 kilo doğurmuşsun şimdi kolaylıkla 4 kilo bile doğurursun dedi. doğuma giremeyebiliyormuş bazı doktorlar siz giriyor musunuz dediğimde biraz ters tepki verdi. doktor doğumun başından sonuna hastanın başında beklemez dedi.bunu beklemiyorum zaten ben de dedim :) ama arada bir gelip kontrol ediyor musunuz yoksa son aşamada gelip sadece dikiş atıp çıkıyor musunuz dedim. doğumhanede doktor mutlaka bulunur dedi. o anda herhangi bir aksilik yaşanmaması için mutlaka orda olurum dedi. kiloya takık biri gibi gözüküyor. tatlıyı hamurişini kes geyiklerini yineledi. ama genel olarak olumlu bir kanı edindim kendisine dair. gidilebilir yani. doğum fiyatına gelince normal sez. fark etmiyor 1750. epidural isterseniz artı 250 lira ki biz pek epidural vermiyoruz doğumu yavaşlatıyor dedi. en saçma olansa nst için ekstradan bi ücret ödeniyormuş 30 lira gibi. bu baya manasız geldi.

Ben de birkaç kişinin anlattıklarından meltem hocaya ısınamadım. Aşkın hocaya gidiyoruz biz. Güler yüzlü, ilgili ve hiç bir hareketinde doktor benim havasını görmüyorsunuz. Inşallah doğuma kadar doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmayız. :)

katılıyorum.. aşkın hoca bitane :)

arkadaşlar hepinizin görüşüne son derece saygılıyım ancak size katılmıyorum
ankarada kaç tane özel hastaneye gittiysem hepside önce ücreti alıyor sora muayene ediyor
kişiye karşı sempati de biraz farklılık gösteriyor demekki
çünkü 3 gündür bende çeşitli sebeplerle meltem hanımla görüştüm
zaten devamlı kendisine gidiyorum
son derece memnunum ve çok seviyorum bana yardmcı olmak için herşeyi yapıyor sağolsun
aşkın hocada çok kibar onuda beğeniyorum ama meltem hocann yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum

bende bu arada başka bişeye takıldım yalnız kızlar
hasta odaları 2 kişilik oluyormuş bazıları öylemi
ben hepsi tek kişilik zannetmiştim
şahsen 2 kişilik odayı istemiyorum

bende bu arada başka bişeye takıldım yalnız kızlar
hasta odaları 2 kişilik oluyormuş bazıları öylemi
ben hepsi tek kişilik zannetmiştim
şahsen 2 kişilik odayı istemiyorum

yok esracım ben de beğendim meltem hanımı çok ayrıntılı bilgi veriyor. ama o ters tepkisi hoşuma gitmedi sadece. bakalım bu muayene ücreti ve nst için aldıkları ekstra ücretle birlikte aslında akropol ile aynı paraya geliyor yaklaşık. ordaki doktorum çok daha sıcak gelio şu an tabi. korunun yeni doğanı ve bana yakınlığı avantaj şu an. son haftalarda çok sık gidiyo insan diye değiştirmeyi düşünmüştüm ama belki de değiştirmiycem. bakalım ne zor işmiş karar vermek yahu

arkadaşlar hepinizin görüşüne son derece saygılıyım ancak size katılmıyorum
ankarada kaç tane özel hastaneye gittiysem hepside önce ücreti alıyor sora muayene ediyor
kişiye karşı sempati de biraz farklılık gösteriyor demekki
çünkü 3 gündür bende çeşitli sebeplerle meltem hanımla görüştüm
zaten devamlı kendisine gidiyorum
son derece memnunum ve çok seviyorum bana yardmcı olmak için herşeyi yapıyor sağolsun
aşkın hocada çok kibar onuda beğeniyorum ama meltem hocann yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum
Ben muayene bile olmadım canım sadece duyduklarımdan etkilendim diyebilirim. Ama tabii ki de çok iyi hekimdir bir tek onun randevusuna gün bulunamıyor orası da çok açık. Bu odada iki kişiyi de geçen yıl doğum yapan bir tanıdığımdan duydum. Meltem Hanımın hastasıymış o da ; yalnız doğuma katılamamış Meltem hoca. Genel olarak doğumdan memnundular fakat odanın kalabalığından yakındılar.

yok esracım ben de beğendim meltem hanımı çok ayrıntılı bilgi veriyor. ama o ters tepkisi hoşuma gitmedi sadece. bakalım bu muayene ücreti ve nst için aldıkları ekstra ücretle birlikte aslında akropol ile aynı paraya geliyor yaklaşık. ordaki doktorum çok daha sıcak gelio şu an tabi. korunun yeni doğanı ve bana yakınlığı avantaj şu an. son haftalarda çok sık gidiyo insan diye değiştirmeyi düşünmüştüm ama belki de değiştirmiycem. bakalım ne zor işmiş karar vermek yahu

dün nedense meltem hanım biraz gergindi bende saat 11 gibi görüştüm kendisiyle hatta
canım doğumda filan çok iyi davranıyormuş merak etme sıkıntı olmaz
evet kiloya takık cidden ama bana dediği ben kiloyu sizlerin ve bebeğin sağlığı için istemiyorum diyor
ben 1 ayda 3 kilo aldım diye diyetisyene yönlendirdi
ve cidden 1 ayda 3 kilo alınca gebelik şekerim çıktı canım benim
bu da bebeği olumsuz yönde etkiliyormuş hatta hasta bile ediyormuş
o zaman biraz hak verdim kendisine yoksa bana da kızmışt ne yedinde 3 kilo aldın dedi
hasta odalarını sormuştum yeni duydum bende canım bu konuda sen ne düşünüyorsun

Ben muayene bile olmadım canım sadece duyduklarımdan etkilendim diyebilirim. Ama tabii ki de çok iyi hekimdir bir tek onun randevusuna gün bulunamıyor orası da çok açık. Bu odada iki kişiyi de geçen yıl doğum yapan bir tanıdığımdan duydum. Meltem Hanımın hastasıymış o da ; yalnız doğuma katılamamış Meltem hoca. Genel olarak doğumdan memnundular fakat odanın kalabalığından yakındılar.

doğuma katılması konusunda bende kendisiyle konuşacağım zaten canım ama
gecede olsa geliyorum demişti bir seferinde
odalar tek kişilik olmalı bence bu konuda sıkıntı istemem açıkcası
hastaneyle konuşcam ben bu konuda hatta
arkadaşlarının kaldığı odalar 2 kişilikmiymiş canım

doğuma katılması konusunda bende kendisiyle konuşacağım zaten canım ama
gecede olsa geliyorum demişti bir seferinde
odalar tek kişilik olmalı bence bu konuda sıkıntı istemem açıkcası
hastaneyle konuşcam ben bu konuda hatta
arkadaşlarının kaldığı odalar 2 kişilikmiymiş canım
Ya arkadaşım değil kayinvalidesi ve görümcesi tanıdığım. Benim hamileliği öğrenince nereye gidiyorsun dediler dedim işte böyle böyle Koru Hast. Bizim gelin de orada doğum yaptı ama dedi işte mümkünse başkente git ben orada doğum yaptım odamda tektim bunları yer yok diye başka hastaların yanına mı aldılar dedi yoksa bunun yanına bir hasta daha mı aldılar dedi odada başka etkekler bir tarafta bizimkiler de utandı girip cıkamadı bayandan fln dedi bilmiyorum . Sonra kız biz kalkarken geldi bebeğini sevdim kapıda size de nasip etsin dedi var zaten dediler. Dedim canım ben de geniş bir zamanda onu soracaktım Koru'da doğum yapmışsın ama memnun olmamışsın heralde dedim kız biraz bozuldu. Yoo kalabalık vardı annemgil rahatsız olmuş heralde ama ben genel olarak memnundum dedi. O ara konuşamadık daha fazla. Ama ben de doğum yaklaştıkça araştırmayı düşünüyorum. Icime kurt düştü. Medicana'da da yer kalmadığında hastaları kalp damar cerrahi bölümüne yatırdıklarını okumuştum internette birinin şikayetinde. O kadar para dök, bir güncük yavrunla kalacağın boş odan olmasın ayıp... :(

hımm anladım canım valla haklısın yani sonuçta para ödüyoruz
ben hastaneyle konuşcam açıkcası tek kişi kalmak istiyorum diye
eğer haber alırsam yazarım size
sizde araştıın bence önemli bir konu sonuçta
kendi odan olunca istediğin kadar yakınında gelse sorun olmaz zaten ki
evet medikanadada çok oda sıkıntısı varış daha doğrusu birçok hastanede varmış

Back