• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

hım arada fark baya var
yalnız o normal doğum ücretiymiş sanırım canım ya son anda sezeryan gerekirse 1500 filan diyorlar birde kendi doktorunu istersen ek ücret alıyorlarmış diye duydum ben
yani aynıya gelebilir sen bi arştır yine bence uyarıyımda sora sıkıntıda kalma
ben de duydumki normal 800 sezeryan 900 mesai saatinde gidersen kendi doktorungeliyormuş diye 1 günlük odaücreti de 100tl yani geçen gün koruyla görüştüm 1 oda 1doğum ücreti bu 1900tl olan ne süsleme ne bişiy gerçi etimedde var mı süsleme topuk kanı filan onu da bilmiyorum da bi araştırıcam

ben de duydumki normal 800 sezeryan 900 mesai saatinde gidersen kendi doktorungeliyormuş diye 1 günlük odaücreti de 100tl yani geçen gün koruyla görüştüm 1 oda 1doğum ücreti bu 1900tl olan ne süsleme ne bişiy gerçi etimedde var mı süsleme topuk kanı filan onu da bilmiyorum da bi araştırıcam
öylemi ben yanlış biliyora olabilirim canım sadece okumuştum biyerde
evet koru pahalı cidden ama işte meltem hanım orda olunca bende hep ona gidiyorum
topuk kanı koruda var onu biliyorum canım yeni doğan yoğunbakımıda var
koruda doğum 1750 bu arada canım 1900 değildi zammı gelmiş yine

öylemi ben yanlış biliyora olabilirim canım sadece okumuştum biyerde
evet koru pahalı cidden ama işte meltem hanım orda olunca bende hep ona gidiyorum
topuk kanı koruda var onu biliyorum canım yeni doğan yoğunbakımıda var
koruda doğum 1750 bu arada canım 1900 değildi zammı gelmiş yine
İki hafta önce sorduğumda 1800 demişlerdi ocak zammıyla 1900 olur diye düşündümm bu arada yarın sizin ordaki ğembe prensese gidicemm :D

Ayrıntılı randevun ne zamana verildi canım? 190 tl olan ne? 4'lü mü? Yaptırdın mı?
evet canım 4lü tarama 189 tl, yaptirdim pazartesi alicam sonucu,
ayrintili icin 19 aralik alabildim randevuyu 175 tl aydan hoca girecek.

ayrintili usg yaptiranlar cd verildimi size? bir cd lafı görüyorum da aydan hocamı cekip veriyor?
20.hafta gidicem askın beye tekrar test fln yapılmayacak sanırım masraflar simdilik bu kadar
seker yüklemesi kacıncı hafta ve ucretlimi kizlar?

ayrintili usg yaptiranlar cd verildimi size? bir cd lafı görüyorum da aydan hocamı cekip veriyor?
20.hafta gidicem askın beye tekrar test fln yapılmayacak sanırım masraflar simdilik bu kadar
Muayene ücreti hariç mi dahil mi 189 ? Pahalıymış ya. Ayrıntılıda 175 tl 'ye Prof.un incelemesi normal o zaman...

pahalıymış canım ya cidden
ayrıntılıda cd vermedi canım sadece resim veriyor aydan hanım
yani bizde demedik cd verin filan diye tabii de
şker yüklemesi 25. haftada oluyor genelde ya da o civarda canım
ücret yok canım şeker yüklemesinde idrarda istedi benden meltem hanım idrara 13 tl verdim şekere vermedim

canım etimesguttayım ben pembe prensese baya bi yakın evim
birdaha gelirsen haberleşelim
ne aldın ordan mobilya olarak

bende yakın sayılırım süvari mahallesindeyim. baby hope un MDF beşigini ulustan almistim, dolap ve sıfonyerini pembeprensesten aldim. birde park yatak aldim ordan aslinda bi takim vardi 3 kapili camli dolabı olan ama 1300 dediler dolaba cok pahali geldi almadik onu

bende yakın sayılırım süvari mahallesindeyim. baby hope un MDF beşigini ulustan almistim, dolap ve sıfonyerini pembeprensesten aldim. birde park yatak aldim ordan aslinda bi takim vardi 3 kapili camli dolabı olan ama 1300 dediler dolaba cok pahali geldi almadik onu
Kızlar bu Pembe Prensesin en büyük şubesi hangisi ben il dışından geldiğim için çok gezme şansım yok yardımcı olur musunuz ne nereden alınır?

Kızlar bu Pembe Prensesin en büyük şubesi hangisi ben il dışından geldiğim için çok gezme şansım yok yardımcı olur musunuz ne nereden alınır?
canım ben aldıklarımı soyleyim sana
bebek arabası wollex aldım cok arastırdım 1100 fln civariydi fiyati ulus konya sokaktan 750 ye aldim.
yine ayni yerden ulus konya sokaktan baby hope MDF büyüyen besik aldım 850 tl
ana kucagi aldim ayni yerden markasini hatirlamiyorum
pembe prensesten babyhope dolap ve sifonyer aldim mdf degil ama suntalam olan modelinden.
birde park yatak aldim pembe prensesten kraftti sanirim markasi dolap sifonyer park yatak toplam 750 verdim

en büyük subesi nerde bilmiyorum da etimesguttaki subesi mekan olarak elvankent subeden daha büyüktü once elvankentte gezip sonra etimesguta gidip aldim

bence direk ulus konya sokaga gidip herseyi ordan almalisin cok daha ucuz direk babyhope ankara bayisi olarak gozukuyor inanilmaz indirimde yapiyorlar

bence direk ulus konya sokaga gidip herseyi ordan almalisin cok daha ucuz direk babyhope ankara bayisi olarak gozukuyor inanilmaz indirimde yapiyorlar
Güle güle kullanın, maşallah her şeyi tamamlamişsiniz siz. Teşekkür ederim eşim bilir buraları. Bizimki hele bir cinsiyetini göstersin de biz de başlayalım inşallah almaya.

Güle güle kullanın, maşallah her şeyi tamamlamişsiniz siz. Teşekkür ederim eşim bilir buraları. Bizimki hele bir cinsiyetini göstersin de biz de başlayalım inşallah almaya.
benimki hala net degil %98 fln kız ama ben bilerek beyaz aldım herseyi stickerlarla süslerim dedim, sıkıldıkca degistiririm, büyünce duz sade kullanir fln diye. birden toplu almaktansa her ay biseyler aliyoruz iste

hımm çok yakınız bende 30 ağustosta oturuyorum
biz daha yatak matak almadık sen erkencisin maşalllah
zaten şimdilik oda almayacağım ben yer yokki
sadece park yatak alacağım odama koymak için o kadar
sincandada var canım son tern durağının karşısında ama sanırım etimesguttaki daha kapsamlı
sincandakini tamda gezmedim zaten
canım ben aldıklarımı soyleyim sana
bebek arabası wollex aldım cok arastırdım 1100 fln civariydi fiyati ulus konya sokaktan 750 ye aldim.
yine ayni yerden ulus konya sokaktan baby hope MDF büyüyen besik aldım 850 tl
ana kucagi aldim ayni yerden markasini hatirlamiyorum
pembe prensesten babyhope dolap ve sifonyer aldim mdf degil ama suntalam olan modelinden.
birde park yatak aldim pembe prensesten kraftti sanirim markasi dolap sifonyer park yatak toplam 750 verdim

maşallah canım eksik kalmamaış gibi bişey olmuş

Back