- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
1 hafta once askin beyde dogum yaptim ve bana ilk gordugu zaman eger keyfiye sezeryan istersen seni ben takip etmeyim epiduralide onermedi sezeryanida normalde dogurdum cokta memnun kaldim dogumum cok guzel gecti askin bey cok ilgilendi
hersey gayet yolundaydi erken dogum riskim yoktu cnm ama 36+3de birden sancim basladi ben ilk dogum sancisi dusunmedim 10 dkda bi 30 saniyelik felaket bi agri ama surekli on dk bi hastaneyi aradik koruda 7/24 kadin dogumcu var. Ona anlattik bu arada saat gece 4 oldu sabah 6ya kdr bekleyin gelin dedi cantanizida getirin dedi tabi sanci 5 dkya dusunce biz 6yi beklemedik 5de gittik muayene etti dogum baslamis dedi askin beye haber verdiler oglen 12de doguma girdim on iki bucukta ciktim doguma 2 ebe 1 cocuk doktoru 1 cocuk hemsiresi 1 normal hemsire bide askin bey girdi hemsire ve ebeler surekli sakinlestirdi askin bey cok iyiydi oda surekli motive edici seyler soyledi cnmbende aşkın beye gidiyorum şuan 31 haftalığız aşkın hoca nası doğum istiyorsun die sordu , bende normal istiyorum sezeryanden korkuyorum dedim ,oda kork zaten =) bende sezeryana karşıyım şartlar elverirse normal yaparız dedi. inşallah senin gibi normal doğurabilirim bu arada bi doğum hikayesi bekliyorum senden
nası başladı doğum nası bitti neler yaşadın çok merak ediyorum, tecrubeni öğrenmek isterim eğer istersen
hersey gayet yolundaydi erken dogum riskim yoktu cnm ama 36+3de birden sancim basladi ben ilk dogum sancisi dusunmedim 10 dkda bi 30 saniyelik felaket bi agri ama surekli on dk bi hastaneyi aradik koruda 7/24 kadin dogumcu var. Ona anlattik bu arada saat gece 4 oldu sabah 6ya kdr bekleyin gelin dedi cantanizida getirin dedi tabi sanci 5 dkya dusunce biz 6yi beklemedik 5de gittik muayene etti dogum baslamis dedi askin beye haber verdiler oglen 12de doguma girdim on iki bucukta ciktim doguma 2 ebe 1 cocuk doktoru 1 cocuk hemsiresi 1 normal hemsire bide askin bey girdi hemsire ve ebeler surekli sakinlestirdi askin bey cok iyiydi oda surekli motive edici seyler soyledi cnm
ben melteme gidince bu durumu anlatıcam çok kişinin şikayetçi olduğunu filan çekidüzen versinler ,etimedin de doktorları iyi değil ,ama doktor daha önemli boşverin hemşireler geçici
Su hemşire olayi çözülür umarimbu arada askin bey sigara konusunda bilgi verdimi size
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemşire olayını bende aşkın hocaya anlatıcam , sigara konusunda bana herhangi bir bilgi vermedi ? size ne dedi
20 gün önce Koru hastanesinde epidural spinal kombine anesteziyle doğumum oldu.Herşey gayet güzeldi,rahat bir doğum geçirdim.Hemşiresinden hasta bakıcısına,temizlik personeline herkes çok güleryüzlü ve ilgiliydi.Aşkın hocam zaten bir numara...Güleryüzü,ilgisi alakası müthiş bir insan...
Meltem hanım benim eltimin de doktoruydu, eltim normal doğumdan çok korkmasına rağmen Meltem hanımın desteği ve ısrarıyla normal doğum yaptı. Doğum sırasında Sezeryan istiyorum diye yalvardı eltim ama Meltem hanım sabırla bekletti ve normal doğurttu. Hatta dikişsiz doğurttu. Zaten Meltem hanım Sezeryan istiyorum diyen hastalarına kızıyor onları normal doğuma ikna etmeye çalışıyor
Merhaba koruda dogum fiyatlari ne kadar acaba bilginiz varmi suan medicanaya gidiyorum ama birakicam orayi artikMeltem hanima ben de gittim cok begendim.cok secici olmama ragmen beni tatmin etti ve onda dogurmaya karar verdim.sezeryandada 39da aliriz dedi oda hosuma gitti sona kadar bekletiyor demekki erken alma taraftari degil.
Merhaba koruda dogum fiyatlari ne kadar acaba bilginiz varmi suan medicanaya gidiyorum ama birakicam orayi artik
Sezeryan 1750tl idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?