• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

canım aşılamada tutma oranı zaten yüzde 15
yani tutumamış olması çok anormal değil
ama iyi bir doktor her zaman avantajdır kanısındayım ben
meltem hanıma başka rahatsızlıklarım için çok gittim şükürki verdiği ilaçlar uyguladığı tedaviler sıkıntılarımı çözdü
ama aşılamamı daha olmadım ha tutar veya tutmaz o allahın taktiridir
ama ben yaptırdıktan sonra yine sana doktorla ilgili bilgi veririm inşallah
doktoruna güvenmek bence son derece önemli tabiki şükürki ben meltem hanıma rastladım
umarım bebeğim olur ve herşeyin sonuna kadar meltem hanımla devam ederim
arkadaşınada daha aşılama olmamama rağmen meltem hanıma görünmesini tavsiye ediyorum

canım benim çok teşekkür ederim rabbim inşallah bu duyguları sana ve isteyen bütün anneler tattırsın inşallaah bi an önce güzel haberlerini alırız seninde :)

seda hanım gittiyse aşkın beye devam edebilirsin canım bildiğim kadarıyla iyi bi doktor hem hastane değiştirmemiş olursun ben memnunum şimdilik aşkın beyden[/QUO

kızlar pazartesi günü aşkın beye gittim çok memnun kaldım çok ilgili telefon numarasını verdi 7/24 her zmn ulaşabilirsin en ufak kafana takılan bişeyde bile dedi. yalnız sadece ultrasonu çok kısa gösterdi ve fotoğraf vermedi :( sizede mi öyle oldu bide ayrıntılı ultrason cd boş çıktı arada boş çıkıyomuş oda bana denk geldi :( yedeklemeside yokmuşşş :(

meraba yarın için sincan koruda aşkın beyden randevu aldım fiyatıda uygun geldi bize bu aralar elimiz sıkışıkta.endişelerim var hamileyim ama çok korkuyorum çünkü bundan yaklaşık 4-5 ay önce bir dış gebelik geçirdim ve şimdide sağ kasığımda aynı ağrıları ara ara hissediyorum ,kötü düşünmiyim diyorum ama korkumu yenemiyorum.aşkın bey nasıl bir doktor bana gerçekten içten cevaplarınızı olumlu olumsuz yazarsanız çok sevinirim.

meraba yarın için sincan koruda aşkın beyden randevu aldım fiyatıda uygun geldi bize bu aralar elimiz sıkışıkta.endişelerim var hamileyim ama çok korkuyorum çünkü bundan yaklaşık 4-5 ay önce bir dış gebelik geçirdim ve şimdide sağ kasığımda aynı ağrıları ara ara hissediyorum ,kötü düşünmiyim diyorum ama korkumu yenemiyorum.aşkın bey nasıl bir doktor bana gerçekten içten cevaplarınızı olumlu olumsuz yazarsanız çok sevinirim.

cnm aşkın beyden ben çok memnun kaldım 1. si çok güler yüzlü ilgili, 2. si normal doğumdan yana hatta sıkıntı çıkmadığı müddetce kesinlikle normal doğum istiyo hatta diyoki eğer normal doğumdan yana değilsen ben takip etmeyim seni diyo :), 3. direk cep telefonunu veriyor ve 7/24 en ufak bişeyde bile ulaşabilirsin diyor ben çok sevdim mesela dikkatimi çeken bişeyde bebeğin kalp atışını dinletti kalp atışını kısa dinletcem cünkü cihazı bebeğin kalbinde tutmayı doğru bulmuyorum pek dedi bu yönünüde sevdim hamileliğime dair sıkıntı çıktı çok ilgilendi maille sonuçlarımı istedi araştırma yapmış onları iletti.

Bende memnun kaldim acikcasi. Esprili hastayi dinleyen biri. Ilk dogum sezaryen malesef dedim istersen normal dogurturum seni dedi. Kesinlikle normal dogumdan yana olan bi doktor. Tabi ben istemedim o ayri konu :) Gitmeden once tereddutlerim vardi ama gorusme olumlu gecti. Icin rahat olsun

canım benim çok teşekkür ederim rabbim inşallah bu duyguları sana ve isteyen bütün anneler tattırsın inşallaah bi an önce güzel haberlerini alırız seninde :)

canım çok sağol
dün akşamdı randevum gittim meltem hanıma kistim filan yomuş şükürki
hemen klomen başladı aşılama için
inşallah hayırlı sonuç alırız sen sağol canım ne yaptımki

AYNEN TATLIM BENDE ÇOK SEVDİM AŞKIN BEYİ MADDİ DURUMUN İYİYSE KESİNLİKLE TAVSİYE EDİORUM. BEN KENDİMDE ÇALIŞIYORUM AMA KORU BİRAZ PAHALI GİBİ GELDİ BANA HERMUAYENE 77 KAN İDRAR TARAMALAR 3 LÜ YE 180 DEDİLER DOĞUM 1750 OYÜZDEN TERETTÜDDEYİM Bİ İŞ ARKADAŞIMDA ETİMED HASTANESİNDE mesut bayraktarı önerdi muayene 30 doğum 800 tl kararsızım :(

AYNEN TATLIM BENDE ÇOK SEVDİM AŞKIN BEYİ MADDİ DURUMUN İYİYSE KESİNLİKLE TAVSİYE EDİORUM. BEN KENDİMDE ÇALIŞIYORUM AMA KORU BİRAZ PAHALI GİBİ GELDİ BANA HERMUAYENE 77 KAN İDRAR TARAMALAR 3 LÜ YE 180 DEDİLER DOĞUM 1750 OYÜZDEN TERETTÜDDEYİM Bİ İŞ ARKADAŞIMDA ETİMED HASTANESİNDE mesut bayraktarı önerdi muayene 30 doğum 800 tl kararsızım :(

mesut bayraktarı bana da önerdiler fiyatlarda çook cazip ama yeni doğan yoğun bakımı yokmuş malesef inşallah ihtiyaç olmaz ama doğum bu bellide olmaz o ünite olsaydı ben bi dk düşünmeden geçecektim etimede ama durum böle olunca riskede atamıyorumm
ankarada nie bu fiyatlar bu kadar uçuk anlamıyorum istanbul bile daha uygun :47::47::47:

mesut bayraktarı bana da önerdiler fiyatlarda çook cazip ama yeni doğan yoğun bakımı yokmuş malesef inşallah ihtiyaç olmaz ama doğum bu bellide olmaz o ünite olsaydı ben bi dk düşünmeden geçecektim etimede ama durum böle olunca riskede atamıyorumm
ankarada nie bu fiyatlar bu kadar uçuk anlamıyorum istanbul bile daha uygun :47::47::47:

ALLAH ALLAH CNAIM BEN İNTERNET SAYFASINDA GÖRDÜM VAR YENİDOĞAN http://www.etimed.com.tr/sayfa/hakkimizda HAKKIMIZDA KISMINDA
-13 adet Yenidoğan Yoğun Bakım Yatağı Bulunmaktadır. YAZIYOR

ALLAH ALLAH CNAIM BEN İNTERNET SAYFASINDA GÖRDÜM VAR YENİDOĞAN http://www.etimed.com.tr/sayfa/hakkimizda HAKKIMIZDA KISMINDA
-13 adet Yenidoğan Yoğun Bakım Yatağı Bulunmaktadır. YAZIYOR

aaaaaaaaaa sevindim valla salı günü meltem hanımda randevm var çatı muaynesi için ona gidiyim dönerken de etimede uğrıyım merak ettiklerimi sorıyım ona görede mesut hocadan randevu alıyım etimedde nts 5 tl imiş koruda 33 tl bide her hafta girmek lazım

aaaaaaaaaa sevindim valla salı günü meltem hanımda randevm var çatı muaynesi için ona gidiyim dönerken de etimede uğrıyım merak ettiklerimi sorıyım ona görede mesut hocadan randevu alıyım etimedde nts 5 tl imiş koruda 33 tl bide her hafta girmek lazım

canım sende meltem hanımın hastasısın
bende hep ona gidiyorum sen memnunmusun kendisinden
biz iyi anlaşıyoruz ama birde sana sorayım dedim

aynen öylee :) bende senden haber bekliorum ozaman canım

canım sende meltem hanımın hastasısın
bende hep ona gidiyorum sen memnunmusun kendisinden
biz iyi anlaşıyoruz ama birde sana sorayım dedim

meltemm hanımı çook seviyorum çokk ilgili bi doktor herkezede tavsiye ederim ama benim sıkıntım fiyatlar ben çalışmıyorum tek eşim çalışıyo onada çok yüklenmek istemiyorum yazıkkk:5::5::5:

meltemm hanımı çook seviyorum çokk ilgili bi doktor herkezede tavsiye ederim ama benim sıkıntım fiyatlar ben çalışmıyorum tek eşim çalışıyo onada çok yüklenmek istemiyorum yazıkkk:5::5::5:

canım çok haklısın valla fiyatlar uçmuş
muayene 77 lira zaten birde kan filan istediler benden inan geçen gitmeye 150 ye zor çıktım
daha birkaç gün öncsindekiler hariç
bende çalışmıyorumn canım eşm çalışıyor cidden çok zor bu işler
meltem hanımı bende çok seviyorum şimdiye kadar başka rahatsızlıklarım için gittim verdiği ilaçlar çok iyi gelmişti
şimdide aşılama için gidiyorum ben
senin her sorduğuna fian cevap veriyormu canım

canım çok haklısın valla fiyatlar uçmuş
muayene 77 lira zaten birde kan filan istediler benden inan geçen gitmeye 150 ye zor çıktım
daha birkaç gün öncsindekiler hariç
bende çalışmıyorumn canım eşm çalışıyor cidden çok zor bu işler
meltem hanımı bende çok seviyorum şimdiye kadar başka rahatsızlıklarım için gittim verdiği ilaçlar çok iyi gelmişti
şimdide aşılama için gidiyorum ben
senin her sorduğuna fian cevap veriyormu canım

haklısın tatlım yaaa hayat zorrr

o kadar çok şey anlatıyo ki bana soracak soru kalmıyo :9: şu söle bu böle diye bütün ayrıntıları anlatı ya rahat 15 dk sohbet kısmı oluyo o yüzden seviyorum kendisini zaten beni yormuyooo:9::9:

canım benimm inşallah aşılaman olumlu olur sana dua edecem allahım daha fazla aratmasın tez zaman da kavuştursun yavruna inşallah:16::16:

haklısın tatlım yaaa hayat zorrr

o kadar çok şey anlatıyo ki bana soracak soru kalmıyo :9: şu söle bu böle diye bütün ayrıntıları anlatı ya rahat 15 dk sohbet kısmı oluyo o yüzden seviyorum kendisini zaten beni yormuyooo:9::9:

canım benimm inşallah aşılaman olumlu olur sana dua edecem allahım daha fazla aratmasın tez zaman da kavuştursun yavruna inşallah:16::16:

canıım benim çok sağol Allah razı olsun
evet bana da herşeyi anlatıyor bazı kimseler çok sert buluyorlar ama ben seviyorum ve güveniyorum
bakalım inşallah nasip olur canım ya

Arkadaşlar hastane onermeyeceğim ama geçen hafta ablam doğum yaptı ve instagramda = LETİZİASUSS diye bir siteden ablamla birlikte alışveriş yaptık gayet sıcak hoş sohbetleri vardı... eılgıı en üst seviyedeydi sanarsınız en yakın arkadaşınızla muhabbet edıyorsunuz. İlk başta ablamda bende tedırgındık yalancı bır yermı guvenilir falanmı diye sonra urunlerımızı beyendık sıparısımızı verdıkk ve urunlerımız geldı harıkaydı ve bekledığımızden daha guzel çıktı gerçekten tavsiye ediyorum daha sonra sadece kapı susu almamıştık almıyacaktık daha sonra ona da karar verdık ve ozel tasarım bır urun bıze sundular ben bayıldım ve fıyatlar mukemmel ozel tasarım urunlerı olmasına ragmen kapı susu bızım baya ozel oldu baya 45*50 ahşap falandı ama gene uygundu yanı bır kaç sıtedende araştırdım tavsiye ediyorumm :49: :54: :emir_bebek: :3: :16:

aynen öylee :) bende senden haber bekliorum ozaman canım

canım dün etimede uğradım merak ettiklerimizi sordumm :)
mormal doğum 800
zorunlu sezryen 1000
isteğe bağlı sezryen 2000
muayne 30
nts 5
doktorun doğuma gecede olsa geliyo
odalar 2 kişilik ama yanında kesinlikle 2. bi hasta yok diğer yatak refakatcı için
bunları öğrendim canım

canım dün etimede uğradım merak ettiklerimizi sordumm :)
mormal doğum 800
zorunlu sezryen 1000
isteğe bağlı sezryen 2000
muayne 30
nts 5
doktorun doğuma gecede olsa geliyo
odalar 2 kişilik ama yanında kesinlikle 2. bi hasta yok diğer yatak refakatcı için
bunları öğrendim canım

Canim nasil.bi hastane onerir misin.peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back