Doğum paketini 16. Haftada alıcam inş.. bormal muayene ücreti 115 tl ikili test için 100 tl dediler ama bikaç test daha istemiş kanla ilgili hepsne 145 verdikmerhaba Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Sen dogum paketi mi aldin yoksa her muayene kac tl, mesela 2li test kac tl idi
cok tesekkur ederimDoğum paketini 16. Haftada alıcam inş.. bormal muayene ücreti 115 tl ikili test için 100 tl dediler ama bikaç test daha istemiş kanla ilgili hepsne 145 verdik
Canim merhaba. Faika hanımla devam etcrksin o zaman dimi? Memnunsun yani. Ne vitamini verdiMerhaba 12. Haftamızdaydık bugün faika hanımla iyi geçti cinsiyet tahmini yapmadı.. ikili testimizi yaptı kendi numarasını verdi vitamını verdi.. girer girmez kilo ve tansıyon bakıyo kesinlikle zaten .. ayda bir çağırıyor bide
Yoğunluğu nasıl faika hanımın bir de Doğuma kendisi mi giriyormuşMerhaba 12. Haftamızdaydık bugün faika hanımla iyi geçti cinsiyet tahmini yapmadı.. ikili testimizi yaptı kendi numarasını verdi vitamını verdi.. girer girmez kilo ve tansıyon bakıyo kesinlikle zaten .. ayda bir çağırıyor bide
Henüz almadım ismini hatırlamıyorum ama içinde omega falanda var dedi tek bi vitamin verdi.. balık yiyemiyorum ben isabet olmuş o zaman falan dedi hatta Evet devam etmeyi düşünüyorum .Canim merhaba. Faika hanımla devam etcrksin o zaman dimi? Memnunsun yani. Ne vitamini verdi
Evet kendisi giriyormuş ama senelik iznine denk gelirse girmıyor.. gece falan olursada kendisi geliyo.. aradığınız zaman bulabiliyosunuz en geç iki gün sonraya randevu alınır yanı hüseyin bey gibi değil yoğunluğu sanırımYoğunluğu nasıl faika hanımın bir de Doğuma kendisi mi giriyormuş
Hayırlısı olsun canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin yaEvet kendisi giriyormuş ama senelik iznine denk gelirse girmıyor.. gece falan olursada kendisi geliyo.. aradığınız zaman bulabiliyosunuz en geç iki gün sonraya randevu alınır yanı hüseyin bey gibi değil yoğunluğu sanırım
Sadece doğum fiyatına 2350 dediler artı epidural 400 tl. Doktorunuz ümit bey miydi önce ?Merhaba bayanlar
Ben 4 yıl önce koru da doğum yaptım memnun kalmıştım. Fakat doktorum gitmiş ve ben şuan 22 haftalık hamileyim ve yine doğumu orda yapmak istiyorum.
Hangi dra gitmeliyim?
Paketi almasamda sadece son ay gitsem ne kadar öderim? (sezeryan olacak)
bana yardımcı olurmusunuz
yok murat beydi çok memnundum ama gitmiş maalesefSadece doğum fiyatına 2350 dediler artı epidural 400 tl. Doktorunuz ümit bey miydi önce ?
Aynı durumdayım seninle canım aslında orada Hüseyin beyden ve faika hanımdan memnun hastalar Hüseyin bey yoğun oluyormuş. Yen'i kudret hanım gelmiş doç hemde Zekai tahrirden riskli gebelikler kısmından o nasıl tam bilemiyorum. Bende senin gibi bir iki muayene yetişir ardından Doğum yaparım.yok murat beydi çok memnundum ama gitmiş maalesef
şimdi kime gitsem bilemedim işte tedirginlik oluyor malum
Aynı durumdayım seninle canım aslında orada Hüseyin beyden ve faika hanımdan memnun hastalar Hüseyin bey yoğun oluyormuş. Yen'i kudret hanım gelmiş doç hemde Zekai tahrirden riskli gebelikler kısmından o nasıl tam bilemiyorum. Bende senin gibi bir iki muayene yetişir ardından Doğum yaparım.yok murat beydi çok memnundum ama gitmiş maalesef
şimdi kime gitsem bilemedim işte tedirginlik oluyor malum
Hüseyin bey doğumunuza girecek değil mi? Bende yoğunluğundan dolayı biraz tedirginim ya diğer doktorlar hakkında bilginiz var mıBen 39. Haftami bitirdim kismet ise bu hafta ici dogum var. Tavsiyeler uzerine sincan koru huseyin beye gidiyorum. Muayeneleri cok yogun biraz cabuk cabuk geçistiriyor. Ama sordugum tum sorularin cevabini aldim.belki merak edenler olabilir diye yaziyorum dogum ucreti 2.350 tl normal yada sezeryan dogumda fiyat fark etmiyor dediler.aksilik cikarda fazla kalmam gerekirse hastanede bu fiyatin uzerine her gece icin arti 150 tl ödeyecekmisim.muane ucreti ise 115 tl oduyorum
Ne yaptınız Doğum yaptınız mı?Ben 39. Haftami bitirdim kismet ise bu hafta ici dogum var. Tavsiyeler uzerine sincan koru huseyin beye gidiyorum. Muayeneleri cok yogun biraz cabuk cabuk geçistiriyor. Ama sordugum tum sorularin cevabini aldim.belki merak edenler olabilir diye yaziyorum dogum ucreti 2.350 tl normal yada sezeryan dogumda fiyat fark etmiyor dediler.aksilik cikarda fazla kalmam gerekirse hastanede bu fiyatin uzerine her gece icin arti 150 tl ödeyecekmisim.muane ucreti ise 115 tl oduyorum
19 nisanda sincan koru da o burada cok ovdukleri huseyin pehlivan dr da dogum yaptim. Sonucmu ve ben normal dogu, istememe rağmen israrla normal doguma zorlandim. 40 hafta 3 gunluktu ve hic sancim yoktu. Sonuc bebegim normal dogumda zorla digi kafasindan surekli cekildigi icin kafafinda kocaman bir sislik kafada kanama olmus problem 2.bebegimin boynunda tortikolis (boyun yamuklugu yada egriligi diye geciyor) problemi oluşmuş.uzun bir tedevi sureci var sonucuda ameliyat buyuk ihtimalle. Rezalet daha da devam etti bizi fizik doktoruna yonlendirdiler bohnu icin dr bir iii hareket gosterdi evde yapin dedi. Ve zaman geçtikçe boynunun daha da kotuye gittigini fark ettik. Bu sefer Gülhane gataya goturduk profesör dr bakti olyi anlattik ve bize yapin diye gosterdikleri hareketleri gosterdik. Gata daki profesör sinirden catliycakti bunlar nasol doktor nasil bir hastane size gostwrilen hareketlerin bu cocuga hicbir faydasi olmaz bu cocugun boynu boyle bu sekilde egri kalir diye verdi veristirdi.simdi uzucu ve uzunn bir tedaviye Gülhane gatada basladik
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin bebeginize.
Tortikollis sıkı takip edilirse iyi bir fizik tedavi ile ameliyata gerek kalmadan düzelebilir.
gata sizin için en doğru yer, en azından bundan sonrası için emin ellerdesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?