Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Bahar valla senin iş yeri iyiymiş. :) ben çalışmıyorum bize indirim filan Yok. Eşimin iş yeri de liv hospital ile anlaşmalı.
Canim yinede korunun sitedeki listeden bak.koru bircok yerle indirim anlasmadi Yapti.
O zaman 120 muayene en az 100 tlde 2li test...indirim yoksa

arkadaşlar iyide Dr.elif hanımda dogumlarında izin falan kullanmıyorum dedi tüm takip sırasında ben olacagım için tahmini dogum gününüzü bilecegim ve ben yaptıracagım özellikle söyledi çünkü sizin gibi benimde bu konuya benimde kafan takılmıştı şimdi akay hastanesi ile dogum pakati yaptık ve herşeyinden cok memnunum kesinlikle rahat etmek ve aklınızda karışıklık olmasın istiyorsanız Dr. Elif Didem Özdemir'den bunu daha iyi kimse yapamıyor. Bu görüşü sahip olamdan önce ne kadar doktor gezdiğimi bilemezsiniz.

Merhaba
Bende elif hanıma gidiyordum fakat Çankaya ya geçmiş. Şimdi Hüseyin pehlivana gitmeyi planlıyorum. Bilgisi olan tanıyan var mı? Birde doğum anında muhakkak doğumda oluyorlar mi yoksa nöbetçi hekime mi yonlendiriyorlar bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar, Sincan Koru Hastanesi'nde Faika Ceylan Çiftçi hakkında bilgisi olan var mı? Doğumunuza girdi mi, memnun kaldınız mı? Pek bilgi bulamadım onunla ilgili..Yardımcı olursanız sevinirim.

Hüseyin bey hakkında arkadaşlarımdan hep olumlu şeyler duydum. yalnız çok yoğun oluyormuş. zaten şuan iki doktor kalmış hastanede bende yoğunluk istemediğimden tercih etmiyorum yoksa hep olumlu bilgi aldım

Hüseyin bey hakkında arkadaşlarımdan hep olumlu şeyler duydum. yalnız çok yoğun oluyormuş. zaten şuan iki doktor kalmış hastanede bende yoğunluk istemediğimden tercih etmiyorum yoksa hep olumlu bilgi aldım
Merhabalar
Başka araştırdığınız Hastane ve doktor var mı?

Kızlar merhaba hastaneye yeni bir doktor gelmiş sanırım doç kudret erkenekli diye Zekai Tahir Burak ta çalışıyormuş. Acaba nasıl biri giden tanıyan var mı? Malum Hüseyin bey çok yoğunmuş alternatif olabilir mi acaba

Hanımlar bilen yok mu acaba az kaldı gelmeme iki doktordan birini seçmem lazım

Hanımlar bilen yok mu acaba az kaldı gelmeme iki doktordan birini seçmem lazım
Ben kudret hanima muayene olmustum gecen ay. Bi dahaki ay yumurta takibi yapcaktik. Cikarken bana insallah hamile gelirsin bi dahaki ay demisti. Oyle de oldu testlerim pozitif benimle uzun uzun konusmustu merak ettigim seyleri aciklamisti. Ben cok memnun kaldim ona devam etmeyi dusunuyorum.
Sen gittin mi canim?

Yok canım ben Ankara'ya mayıs ayında geleceğim ve malum Doğuma az kalmış olacak Hüseyin bey de çok yoğunmuş kudret hanımın da tecrübeli olabileceğini düşünüyorum direk ona mı gitsem Hüseyin beye mi bilemedim

Bende faika ceylan hanıma gidiyorum bugun ikinci randevum var ilkinden memnun cıktım bugunkunden sonra kesin kararımı verip devam etmeyi düşünüyorum. Her soruya cevap veriyo güler yüzlü bi hanım

Bende faika ceylan hanıma gidiyorum bugun ikinci randevum var ilkinden memnun cıktım bugunkunden sonra kesin kararımı verip devam etmeyi düşünüyorum. Her soruya cevap veriyo güler yüzlü bi hanım
Sincan korunun tüm doktorlarından memnun genelde herkes sanırım Hüseyin bey biraz daha öne çıkıyor ama yoğun olması korkutuyor beni valla iyice kararsız kaldım keşke bende bir kaç kez muayene olabilseydim

Evet Hüseyin bey icin de hep iyi seyler duydum. Kudret hanim da tecrubeli zekai tahir hastanesinde calisiyormus daha öncesinde. Pozitif bi bayan

Ciktiktan sonra bize de haber verebilir misin?

Merhaba 12. Haftamızdaydık bugün faika hanımla iyi geçti cinsiyet tahmini yapmadı.. ikili testimizi yaptı kendi numarasını verdi vitamını verdi.. girer girmez kilo ve tansıyon bakıyo kesinlikle zaten .. ayda bir çağırıyor bide

merhaba Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Sen dogum paketi mi aldin yoksa her muayene kac tl, mesela 2li test kac tl idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…