- 9 Eylül 2011
- 460
- 90
- 118
19 nisanda sincan koru da o burada cok ovdukleri huseyin pehlivan dr da dogum yaptim. Sonucmu ve ben normal dogu, istememe rağmen israrla normal doguma zorlandim. 40 hafta 3 gunluktu ve hic sancim yoktu. Sonuc bebegim normal dogumda zorla digi kafasindan surekli cekildigi icin kafafinda kocaman bir sislik kafada kanama olmus problem 2.bebegimin boynunda tortikolis (boyun yamuklugu yada egriligi diye geciyor) problemi oluşmuş.uzun bir tedevi sureci var sonucuda ameliyat buyuk ihtimalle. Rezalet daha da devam etti bizi fizik doktoruna yonlendirdiler bohnu icin dr bir iii hareket gosterdi evde yapin dedi. Ve zaman geçtikçe boynunun daha da kotuye gittigini fark ettik. Bu sefer Gülhane gataya goturduk profesör dr bakti olyi anlattik ve bize yapin diye gosterdikleri hareketleri gosterdik. Gata daki profesör sinirden catliycakti bunlar nasol doktor nasil bir hastane size gostwrilen hareketlerin bu cocuga hicbir faydasi olmaz bu cocugun boynu boyle bu sekilde egri kalir diye verdi veristirdi.simdi uzucu ve uzunn bir tedaviye Gülhane gatada basladik
Çok geçmis olsun. Benzer durum bir yakınımın başına geldi. Bebekte boyunda koca bir ödem vardı. Fizik tedavi ile düzeldi. Umarım siz de atlatırsınız. Ama sizi normal doguma zorlamaları doğru değil. Annenin psikolojik durumu yurt dışında sezaryen ve hatta kürtaj icin yeterli bir olgudur. Önceden kasap gibi sezaryen yapıp bokunu çıkardılar, şimdi ise gereken durumda bile normale zorlayıp nice anne ve bebeğin günahına giriyorlar. Allah herkesi vicdan sahibi yapsın.