- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
canım benim işyerine indirim var.İkili test ne kadar? Benim zamanında galiba 120 lira gibi bişiydi.
muayenede yuzde 30
ıkılıde yuzde 30 indirim
toplam 150 tutmuştu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim işyerine indirim var.İkili test ne kadar? Benim zamanında galiba 120 lira gibi bişiydi.
Bahar valla senin iş yeri iyiymiş. :) ben çalışmıyorum bize indirim filan Yok. Eşimin iş yeri de liv hospital ile anlaşmalı.canım benim işyerine indirim var.
muayenede yuzde 30
ıkılıde yuzde 30 indirim
toplam 150 tutmuştu.
Canim yinede korunun sitedeki listeden bak.koru bircok yerle indirim anlasmadi Yapti.Bahar valla senin iş yeri iyiymiş. :) ben çalışmıyorum bize indirim filan Yok. Eşimin iş yeri de liv hospital ile anlaşmalı.
Hüseyin bey hakkında arkadaşlarımdan hep olumlu şeyler duydum. yalnız çok yoğun oluyormuş. zaten şuan iki doktor kalmış hastanede bende yoğunluk istemediğimden tercih etmiyorum yoksa hep olumlu bilgi aldımMerhaba
Bende elif hanıma gidiyordum fakat Çankaya ya geçmiş. Şimdi Hüseyin pehlivana gitmeyi planlıyorum. Bilgisi olan tanıyan var mı? Birde doğum anında muhakkak doğumda oluyorlar mi yoksa nöbetçi hekime mi yonlendiriyorlar bilgisi olan var mı?
MerhabalarHüseyin bey hakkında arkadaşlarımdan hep olumlu şeyler duydum. yalnız çok yoğun oluyormuş. zaten şuan iki doktor kalmış hastanede bende yoğunluk istemediğimden tercih etmiyorum yoksa hep olumlu bilgi aldım
Merhabalar
Başka araştırdığınız Hastane ve doktor var mı?
Ben kudret hanima muayene olmustum gecen ay. Bi dahaki ay yumurta takibi yapcaktik. Cikarken bana insallah hamile gelirsin bi dahaki ay demisti. Oyle de oldu testlerim pozitifHanımlar bilen yok mu acaba az kaldı gelmeme iki doktordan birini seçmem lazım![]()
Sincan korunun tüm doktorlarından memnun genelde herkes sanırım Hüseyin bey biraz daha öne çıkıyor ama yoğun olması korkutuyor beni valla iyice kararsız kaldım keşke bende bir kaç kez muayene olabilseydimBende faika ceylan hanıma gidiyorum bugun ikinci randevum var ilkinden memnun cıktım bugunkunden sonra kesin kararımı verip devam etmeyi düşünüyorum. Her soruya cevap veriyo güler yüzlü bi hanım
Evet Hüseyin bey icin de hep iyi seyler duydum. Kudret hanim da tecrubeli zekai tahir hastanesinde calisiyormus daha öncesinde. Pozitif bi bayanYok canım ben Ankara'ya mayıs ayında geleceğim ve malum Doğuma az kalmış olacak Hüseyin bey de çok yoğunmuş kudret hanımın da tecrübeli olabileceğini düşünüyorum direk ona mı gitsem Hüseyin beye mi bilemedim![]()
Ciktiktan sonra bize de haber verebilir misin?Bende faika ceylan hanıma gidiyorum bugun ikinci randevum var ilkinden memnun cıktım bugunkunden sonra kesin kararımı verip devam etmeyi düşünüyorum. Her soruya cevap veriyo güler yüzlü bi hanım
Tabikii ☺ akşam randevumuz yazarım yineCiktiktan sonra bize de haber verebilir misin?
merhaba Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Merhaba 12. Haftamızdaydık bugün faika hanımla iyi geçti cinsiyet tahmini yapmadı.. ikili testimizi yaptı kendi numarasını verdi vitamını verdi.. girer girmez kilo ve tansıyon bakıyo kesinlikle zaten .. ayda bir çağırıyor bide