• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Hüseyin beye de çok yoğun diyorlar o yüzden aklım karıştı. Gittiğimde ilgilenmeyecekse o da problem. Didem hocayı neden tavsiye etmiyorlar acaba?

Faika Ceylan hanimla dogum yapan veya takibi devam eden var mi? Tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum..

Kızlar aklıma takıldı paket aldığınız da yada benim gibi paket siz sadece Doğuma gittiğinizde mesai dışındaysa istediğimiz doktor mu geliyor yoksa o anda nöbetçi doktor mı giriyor doğumumuza

Hüseyin hocanın ilk hatalarından biriyim. Şimdi yine hamile kaldım. Bakalım Süreç sağlıklı ilerlerse Doğum paketi alacağım. Ve tabiki yine Hüseyin pehlivan gidiyorum.

Kızlar aklıma takıldı paket aldığınız da yada benim gibi paket siz sadece Doğuma gittiğinizde mesai dışındaysa istediğimiz doktor mu geliyor yoksa o anda nöbetçi doktor mı giriyor doğumumuza
ben paket aldım korudan.
bunada sordum dr a.
ben gırecegım doğuma yıllık ızınlerım bellı, giremeyeceklerime söylüyorum dedi.

Gece3 te olsa sabah 5 te olsa kendi doktorun geliyor. O gelene kadar nöbetçi doktor senşnle ilgileniyor

Doğum paketinin ücreti ne kadar biz daha hiç araştırmadık Yen'i olduğu içim
eğer hemen alırsanız paketi 3100
16.haftadan sonra alırsanız 2650
hersey var 1 tek bısey dahıl değil. oda ayrıntılı yarım saat süren ultrason.350 sanırım. ben onu ankara tıpta doç.dr a 130a yaptırdım

eğer hemen alırsanız paketi 3100
16.haftadan sonra alırsanız 2650
hersey var 1 tek bısey dahıl değil. oda ayrıntılı yarım saat süren ultrason.350 sanırım. ben onu ankara tıpta doç.dr a 130a yaptırdım
Yalnız fiyatlar çok iyiymiş. Ayrıntılı usg ye ben geçen sefer girmemiştim Hüseyin bey kendi yapmıştı. Ayrıca Hüseyin beyin hastaları nst ücreti de ödemiyor.

Yalnız fiyatlar çok iyiymiş. Ayrıntılı usg ye ben geçen sefer girmemiştim Hüseyin bey kendi yapmıştı. Ayrıca Hüseyin beyin hastaları nst ücreti de ödemiyor.
evet gıdınce zaten hep bakıyor. ama bunun ıcın randevu alanlar vardı. başka dr gözuylede bakılmış oldu.
bırsey daha unuttum epidural mı ne ıstersen sdoğumda artı 500 ödüyorsun onu doğumdan sonra ödüyorsun ıste.
sözleşme var zaten.
orda hersey yazıyor.
ben suan seker için gidecem mesela.
bırde devletın aldığı her özel hastaneden 15 tl var.
pakete dahıl olmuyor.
yınede bu hızmetlere göre iyi.

evet gıdınce zaten hep bakıyor. ama bunun ıcın randevu alanlar vardı. başka dr gözuylede bakılmış oldu.
bırsey daha unuttum epidural mı ne ıstersen sdoğumda artı 500 ödüyorsun onu doğumdan sonra ödüyorsun ıste.
sözleşme var zaten.
orda hersey yazıyor.
ben suan seker için gidecem mesela.
bırde devletın aldığı her özel hastaneden 15 tl var.
pakete dahıl olmuyor.
yınede bu hızmetlere göre iyi.
Epidural artı ücrete giriyor evet onu biliyorum. Peki bu tarama testleri 2li 3 lü ve ayrıca kan tahlilleri de dahil mi paket fiyatına. Bizim pazartesi randevumuz var. Eğer herşey yolundaysa ve nasipse bu sefer Doğum paketi almak istiyoruz. 2 sene önce oğlum doğduğunda 1750 doğum + 1500 lira da muayeneler tutmuştu düşün ikili üçlü orda yaptırmamıştım ona rağmen çok pahalıya denk geldi bize. Bir de o zaman Doğum paketi filan yoktu.

Epidural artı ücrete giriyor evet onu biliyorum. Peki bu tarama testleri 2li 3 lü ve ayrıca kan tahlilleri de dahil mi paket fiyatına. Bizim pazartesi randevumuz var. Eğer herşey yolundaysa ve nasipse bu sefer Doğum paketi almak istiyoruz. 2 sene önce oğlum doğduğunda 1750 doğum + 1500 lira da muayeneler tutmuştu düşün ikili üçlü orda yaptırmamıştım ona rağmen çok pahalıya denk geldi bize. Bir de o zaman Doğum paketi filan yoktu.
eğer paket düşünüyorsanız pazartesi randevuna gırmeden paketi al. işlemin başlasın. muayeneye 15 tl ile gir. (3100 tl lik paket)
cunku daha cok basındasın tum muaneler, kan testlerı 2-3lü testler şeker falan içinde olur.karlı olur.
bu arada 10 muayene ücretsiz.zaten ayda 1 çağırıyor yeter sanırım.

ben 12.haftada paket alayım dedim.kız dediki 16da al 2650 öde dedi.işime geldi.
eger 16.haftada alırsan kan testı ,2li tarama,3 muayene kendin ödersin paketindede 7 muayene ve kalan işlemler olur.

yani ilk başta almak daha karlı. uğraşmazsın bı daha.
nakit alıyorlar. kartla 2 taksıt ama 3200 oluyordu sanırım.

sadece 4lü taramada ekranda fıyatı görmüştüm 250 tl:işsiz:
yani her halukarda paket karlı.

eğer paket düşünüyorsanız pazartesi randevuna gırmeden paketi al. işlemin başlasın. muayeneye 15 tl ile gir. (3100 tl lik paket)
cunku daha cok basındasın tum muaneler, kan testlerı 2-3lü testler şeker falan içinde olur.karlı olur.
bu arada 10 muayene ücretsiz.zaten ayda 1 çağırıyor yeter sanırım.

ben 12.haftada paket alayım dedim.kız dediki 16da al 2650 öde dedi.işime geldi.
eger 16.haftada alırsan kan testı ,2li tarama,3 muayene kendin ödersin paketindede 7 muayene ve kalan işlemler olur.

yani ilk başta almak daha karlı. uğraşmazsın bı daha.
nakit alıyorlar. kartla 2 taksıt ama 3200 oluyordu sanırım.
Ben galiba 11_12 hafta gibi alabilirim şimdi bu gittiğimde muayeneye girmeden alamam çğnkü bebeğin kalbinin atıp atmadığını bilmiyoruz. Sağlıksız bir gebelik olabilir herşey bi kesinleşsin ondan sonra alacağım zaten eğer muayenede herşey yolunda olursa doktorla konuşup yine o gün alabilirim paketi çünkü testler çok pahalıya denk geliyor. 10 muayene ücretsiz dedin di mi. Benim öncekinde en az 20 muayene olmuştum son 3.5 ay iki haftada bir çağırmıştı.

Ben galiba 11_12 hafta gibi alabilirim şimdi bu gittiğimde muayeneye girmeden alamam çğnkü bebeğin kalbinin atıp atmadığını bilmiyoruz. Sağlıksız bir gebelik olabilir herşey bi kesinleşsin ondan sonra alacağım zaten eğer muayenede herşey yolunda olursa doktorla konuşup yine o gün alabilirim paketi çünkü testler çok pahalıya denk geliyor. 10 muayene ücretsiz dedin di mi. Benim öncekinde en az 20 muayene olmuştum son 3.5 ay iki haftada bir çağırmıştı.
o zaman aşağıya soyle muayeneden çıkıp yaptır.hersey yolundaysa .yanı muaneye girerken ödeme belkı paket yaptırırım dıye.oylede yapıyorlar.
canım 10 günde bır gıdersen 10 gun dolmadan işte. o kontrol oluyor. hiç bişey ödemıyosun.
12.haftada yaptırmayı düşünüyorsan sakın yaptırma. 2li test cok pahalı değil normal öde. 16da yaptır...

aaa bir not daha allah göstermesin senın istegın dışında bebekte bişey olursa kaybetme falan zaten parayı iade ediyorlar.
kız ne yoruldum cvp yazcam dıye:)

o zaman aşağıya soyle muayeneden çıkıp yaptır.hersey yolundaysa .yanı muaneye girerken ödeme belkı paket yaptırırım dıye.oylede yapıyorlar.
canım 10 günde bır gıdersen 10 gun dolmadan işte. o kontrol oluyor. hiç bişey ödemıyosun.
12.haftada yaptırmayı düşünüyorsan sakın yaptırma. 2li test cok pahalı değil normal öde. 16da yaptır...
İkili test ne kadar? Benim zamanında galiba 120 lira gibi bişiydi.

aaa bir not daha allah göstermesin senın istegın dışında bebekte bişey olursa kaybetme falan zaten parayı iade ediyorlar.
kız ne yoruldum cvp yazcam dıye:)
Ahhaha teşekkür ederim. Tabi allah korusun allah hepimize bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey yolunda olur da yaptırırız inşallah. Az önce dayanamadım nafiz körezin aciline gittim. Doktor sezaryene girmiş bekleyemedim. Akşam eve dönerken bir daha bakarım olmazsa :)

Back