• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

28 ocak günü huseyin pehlivan ile sezeryan dogumum oldu.kendisini en Son randevuda odasında ağlayarak sezeryana ikna ettim agladigimi görünce şok oldu☺o kadar rahat bir Doktor ki onun bu huyu nu seviyorum beni her konuda rahatlatti her zaman çok iyi gidiyosun dedi 1 kere bile tartmadi şeker yuklemesine ihtiyaç duyması herkese böyle olmayabilir elbette.sezeryan günü geldi çattı sabah beni odada ziyaret etti espirilerini yaptı gitti.personel çok ilgiliydi ameliyathanedeki anestezi yapılırken yardimci olan arkadaş sağolsun çok rahatlatti beni çünkü uzun sürdü benim uyusmam.sürekli konuştu benle neler hissettigimi sordu sonra karnimda sarsintilar hissettim hooop huseyin bey baslayalimmi dediki ağlama sesini duydum kizimin.o an anlatılmaz bana gösterdi Ebeler yanagima dayadilar ameliyathane o kadar rahat ki hatta Ankaranın baglari çalıyordu.odaya çıktığımda birkaç saat hissetmedim bacaklarimi sonra biraz agrim oldu ağrı kesici verdiler aksamda yürüttuler yürümeye yardım eden personel de çok ilgiliydi.bekledigimden çok kolay geçti ameliyatim.ertesi sabah huseyin bey geldi bilgi verdi sorular sordu hadi evine dedi.5 . Gün kontrole gel dedi gittiğimde ultrasonla baktı hiç sevmiyorum böyle boş rahme bakmaya dedi☺benim gibi pimpirikli birinin en büyük şansı huseyin beyin tavrı ve rahatlığı. Ve beni tüm hamileligim boyunca hıc vajinal muayene etmemeside gönlümde taht kurma sebebi.burdan kendilerine selamlarımı yolluyorum zira biktim bu kadınlar klubunden deyip serzeniste bulunurdu
Obaaa resmen aynı şeyleri yaşamışız
Hüseyin bey bence Ankara'nın en iyi doktorlarından biri defalarca yüzüne de söylemiştim benim gibi birini idare etti ya o bile yeter her muayenede rahatlatıyordu içimi helal olsun ona gerçekten şimdi biz ikinci bebeği düşünmeye başladık bile eğer olursa tek gideceğim doktor kendisi. Hastaneyi sevmememe rağmen Hüseyin beye gideceğim

Merhaba , bende doktor araştırması yapıyorum Ceylan hoca ile Doğum yapan arkadaşlar lütfen beni bilgilendire bilir mi

Sincan Koru hastanesinde takip olan veya doğum yapanlar var mı son dönemlerde? ücretler konusunda ve bayan doktorlar konusunda yardımcı olabilecek?

Sincan Koru hastanesinde takip olan veya doğum yapanlar var mı son dönemlerde? ücretler konusunda ve bayan doktorlar konusunda yardımcı olabilecek?
Ben ağıstosda yaptım ama bayan dr değil hüseyin bey di doktorum

Yen'i Doğum yapanlar yada oraya kontrole gidenler yardımcı olabilir misiniz? Doğum ücreti ne kadar? Yeni doğan bakım ünitesi var mı? Hüseyin beye iyi diyorlar tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Ben şehir dışından Doğum için geleceğim muayene olmadan Doğuma girsem sıkıntı çeker miyim? Aklımda deli sorular kusura bakmayın :halay:

Yen'i Doğum yapanlar yada oraya kontrole gidenler yardımcı olabilir misiniz? Doğum ücreti ne kadar? Yeni doğan bakım ünitesi var mı? Hüseyin beye iyi diyorlar tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Ben şehir dışından Doğum için geleceğim muayene olmadan Doğuma girsem sıkıntı çeker miyim? Aklımda deli sorular kusura bakmayın :halay:
Merhaba bende Konya'dan dogum icin Huseyin beye gittim ama oncesinde gidip muayene olmustum 37 haftalikken. Ben Huseyin beyden ve hastaneden cok memnun kaldim ebe hemsirelerde cok iyiydi ayrica yenidogan yogun bakimi var hastanenin ustelik oldukca iyiymis. Ama Rabbim kimseyi muhtac etmesin tabi. Merak ettim siz nerden gideceksiniz ve neden sehir disi tercihiniz?

Merhaba bende Konya'dan dogum icin Huseyin beye gittim ama oncesinde gidip muayene olmustum 37 haftalikken. Ben Huseyin beyden ve hastaneden cok memnun kaldim ebe hemsirelerde cok iyiydi ayrica yenidogan yogun bakimi var hastanenin ustelik oldukca iyiymis. Ama Rabbim kimseyi muhtac etmesin tabi. Merak ettim siz nerden gideceksiniz ve neden sehir disi tercihiniz?
Ben şehirdışında çalışıyorum.. ailem Ankara'da oturuyor onların yanında doğum yapacağım inşallah.. Hastane araştırıyorum evimize yakın Sincan da. Doğuma ne kadar verdiniz?

Erzincan da çalışıyorum. Hiç kimsemiz yok burada ilgilenecek ayrıca bir özel bir tane de devlet hastanesi var seçeceğimiz de az. Annemin yanı en iyisi dedim Ankara da yapacağım inşallah

Ben şehirdışında çalışıyorum.. ailem Ankara'da oturuyor onların yanında doğum yapacağım inşallah.. Hastane araştırıyorum evimize yakın Sincan da. Doğuma ne kadar verdiniz?
Anladim ben sezeryan sonrasi normal dogum yapmak icin gitmistim sizde oyle misiniz diye merak ettim ondan sordum :) 8 ay once 2000tl idi ama zam gelmis 2350tl olmus diye duydum
En son

Merhaba , bende Hüseyin beye muayene oluyorum 11 haftalık hamileyim şimdilik ilgisinden memnunuz. Zaten koru hastahanesinin karşısında kafemiz var , hastahanede genelini tanıyoruz o yüzden gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

Merhaba teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Sevindim güvenilir bir yer olması önemli. Peki güncel fiyatları nedir Hüseyin beyin hem Doğum hem muayenesi için

Muayene ücreti 112 tl , Doğum ücreti 2000 tl birde Doğum paketleri var onlardanda yararlanabilirsiniz. Hüseyin bey çok yoğun oluyor şehir dışındaysanız mutlaka gelmeden randevunuzu oluşturun yoksa çok zor

Muayene ücreti 112 tl , Doğum ücreti 2000 tl birde Doğum paketleri var onlardanda yararlanabilirsiniz. Hüseyin bey çok yoğun oluyor şehir dışındaysanız mutlaka gelmeden randevunuzu oluşturun yoksa çok zor
Anladım Doğum paketleri nasıl siz yararlanıyor musunuz ? Şehir dışından geleceğim aslında bir kaç kez muayene olsam iyi olur en azından tanışmış oluruz

Sürekli muayene olmayacaksanız paket almayın bnce , paketlerin faydası sürekli muayene ve tahlil ücretleri için faydalı yani paketlerden birini alıyorsun sana uygun olanı Herşey içinde uyguna daha geliyor fiyatları konusunda yanlış bilgi vermeyeyim eşim ilgileniyor ama sürekli gelecekseniz çok mantıklı

Ağustosda doğumumu orda yaptım
Hastane cok ii hüseyin bey ii ebeler cok ii Allah razıj olsun 2000 tl doğum ücreti
Bebeğim yenidoğan yoğunbakımda yattı 5 gün yoğunbakım doktoru da süper bi doktor hastane donanımlı.. şimdi cocuk doktorumuzda orda zeynep hanım memnunuz yani hastaneden..
Birde tabvaiyem gebe okuku var her cumartesi nerdeyse int sitesidinden akademi bölümünde ayrıntılı bilgi var ben hepsine gittim cok faydasını gördüm ;)

Merhabalar 10 haftalık hamileyim. Evim etimesgutta işim söğütözünde koru hastanelerinden birini tercih edeceğim ama hangisi olacağına karar veremedim. Çukurambar koruda Aylin hanıma gidiyorum şimdilik memnunum ama doğum paketi fiyatına 6000 TL istediler. Sincan koruda doğum paketi 3100 TL imiş. Arada çok fiyat farkı var. Fikir verebilecek var mı? Sincan koruda Elif Didem Özdemir dikkatimi çekti nasıl bir doktor? Bilen varsa ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Back