• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Vallahi günüm doldu nerdeyse beyefendinn gelmesini bskliyoruz şimdi muayeneden geldim hafif sancılarım var bnm daha bu ilk bebiş olcak tecrübesizim aslında :)) hüseyin beyin bu herşeyi sonraya atmaları beni düşündürüyor sonçta başıma ne gelvek bilmiyorum sormasanda hiçbişe anlatmıyor gercekten
Geç kaldım doktor değiştirmekten ama erken haftalarda olsa başka yerlerde denerdim
Aslında bu hastaneyi seçme senebeim yenidoğan yoğunbakım ünitesinn iyi olması bebeişdede bi problem yok şimdilik cok şükür kafam karışık bayaa Allahtan hayırslısını diliyorum ..

arkadaşım ne yaptın ne ettin inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşmuşsundur.cuma günü bir erkek bebek gördük perşembe akşamı doğmuş sen aklıma geldin seninmiydi acaba diye.

arkadaşım ne yaptın ne ettin inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşmuşsundur.cuma günü bir erkek bebek gördük perşembe akşamı doğmuş sen aklıma geldin seninmiydi acaba diye.

Sizde koruya mı gidiyorsunuz?

Canım yazdım ama kimse görmedi.
Koruda önerebileceğin doktor var mı hüseyin beyi çok övmüşler ama
16.haftamda gideceğim şimdiki doktordan memnun değilim.
Bana doğum ve muayene parası hakkında bilgi verir misin.

SGK anlaşması yok sanırım zatn

hüseyin beye gidiyorum ben herkesin beklentisi farklı gidip görmek gerekir muayne 107 tl doğum 2000₺ diye biliyorum ücret bilgisini hastaneyi arayıp alabilirsiniz ya da korunun internet sayfasında canlı destek bölümünde chat ortamında soru sorabilirsiniz.

Vallahi günüm doldu nerdeyse beyefendinn gelmesini bskliyoruz şimdi muayeneden geldim hafif sancılarım var bnm daha bu ilk bebiş olcak tecrübesizim aslında :)) hüseyin beyin bu herşeyi sonraya atmaları beni düşündürüyor sonçta başıma ne gelvek bilmiyorum sormasanda hiçbişe anlatmıyor gercekten
Geç kaldım doktor değiştirmekten ama erken haftalarda olsa başka yerlerde denerdim
Aslında bu hastaneyi seçme senebeim yenidoğan yoğunbakım ünitesinn iyi olması bebeişdede bi problem yok şimdilik cok şükür kafam karışık bayaa Allahtan hayırslısını diliyorum ..

bebeğin adıda rüzgardı çok tatlıydı bebeğini görmek maşallah demek nasip oldu belkide

Ayyy evettt bendim perşembe saat 22:35 de geldi oğluşummmm tatlım gördün mü yavrumu :)) darısı başınızaaaa normal doğum oldu herşey yolunda gitti hüseyin bey gerçekten çok ii doktor ona güvenin endişelerim vardı ama hepsi geçti ..

Rüzgar benim yeğenim gördüğün ablammış bnm bebeişin yannda asansörde karşılaşmışsınız galibaa :)))

evet evet aynen hatta hemşire karıştırdı bu enes o rüzgar diye şimdi hatırladım çok tatlı bir bebekti maşallah elbisleri falanda çok güzeldi toparlacık birşeydi Rabbim nazardan saklasın.inşallah bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. tekrar tebrik ederim

evet evet aynen hatta hemşire karıştırdı bu enes o rüzgar diye şimdi hatırladım çok tatlı bir bebekti maşallah elbisleri falanda çok güzeldi toparlacık birşeydi Rabbim nazardan saklasın.inşallah bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. tekrar tebrik ederim
Amin amin çok teşekkür ederimm inşalla sağlıklı nur topu gibi bebişin çokta sağlıklı bir doğumun olur :)) hayalindeki bi doğum olsun :) düzenli yürüyüş yap doğurana kadar yürü ;)

Tatlım bnde hüseyin beye gidiyorum gerçekten alttan muayene etmemesi benm içinde iyi oluyor kendimi rahatsız hissederim sürekli ordan bakılırsaa:/ bnm normal olcak inşallah rahat bi doktor ama geçiştiriyor herşeyi gibime geliyor gerçi hiç sorunumuz yokkk çok şükür belki ondan böyle bilemiyorum..
Anladigim kadariyla artık çok yoğun huseyin bey ben giderken öyle değildi birde hep ilk randevuyu alırdım ben baya sohbet ederdik.sen sor aklında kalanları gerçekten iyi niyetli ve sabırli biri.ınsaallah doğmuştur bebegin

Anladigim kadariyla artık çok yoğun huseyin bey ben giderken öyle değildi birde hep ilk randevuyu alırdım ben baya sohbet ederdik.sen sor aklında kalanları gerçekten iyi niyetli ve sabırli biri.ınsaallah doğmuştur bebegin

elbette niyetim drun bilgisini ölçmek değildi ama geçen hafta gitmeden önce neye bakacağını iyice araştırmıştım hüseyin beyin yanına gittiğimde başladı çok dikkatli bir şekilde kafasından ayak parmağına kadar tek tek kontrol etmeye daha önce okuduğum tüm işlemleri yaptı bilgilendirdi.benim için bunlar yeterliydi.

Su anki doktorunuz kim? Neden memnun degilsiniz?

Anladim :)
Doktorlar hakkinda bilgi almaya calisiyorum da o yuzden sordum :)

Ben testleri ayrı yerde yaptırmaya gitmek istemiyorum.
Yoksa doktor iyi aslında.

Meltem aksu,sevtap hamdemir ve sevim Turhan iyiler muayene 200-250 tl

Ama klinikler işte benim için by sıkıntı.yoksa ilgi olarak iyiler

Ben testleri ayrı yerde yaptırmaya gitmek istemiyorum.
Yoksa doktor iyi aslında.

Meltem aksu,sevtap hamdemir ve sevim Turhan iyiler muayene 200-250 tl

Ama klinikler işte benim için by sıkıntı.yoksa ilgi olarak iyiler
Meltem Aksu Memorial'a gecti diye biliyordum ama oradan da mi ayrıldı acaba?
Testleri devlette yaptirma gibi bir durum olmaz mi ki? Cunku ozel hastanelerde de testlere bi dunya para alıyorlar :işsiz:

Meltem Aksu Memorial'a gecti diye biliyordum ama oradan da mi ayrıldı acaba?
Testleri devlette yaptirma gibi bir durum olmaz mi ki? Cunku ozel hastanelerde de testlere bi dunya para alıyorlar :işsiz:

Sincan Koruda uygun diye duydum.

Ama zekai tahir ve sami ulus yapıyor. Ben ikiliyi sami ulusta yaptırdım.
3lü 4 lüye yaptırmicam risk düşük cıkınca doktor istemedi.
Özele de gitsem sadece normal muayeneler,ve ayrıntılı ultrasona giricem.

Sincandakini muayene 107
Doğum 2 bin diye duydum.
Testim yok ayrıntılı ultrason var zaten sadece ona 500 bile desem şuanki duruma göre kar etmiş oluyorum.

Şuan gittiğim doktor 200 dü muayene.
Doğum Akayda yaptırıyordu 4-5bin.
Daha pahalıya geliyor bir de üstüne test için başka yere gidiyorum :(

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama mamakta özel hastane var.taner bey var orda harika bir doktor.
Ben evime uzak diye gitmek istemiyorum.
Meltem hanım klinikte bakıyordu doğumu orda yaptırıyor diye biliyorum ama bir bakmak gerek.

Açıkçası doğum için 3 bine kadar normal geliyor ama diğerleri boş yere para harcamak geldiği için tercih etmiyorum.

Evine yakınsa taner beye de gidebilirsin orda da doğum uygun

Sincan Koruda uygun diye duydum.

Ama zekai tahir ve sami ulus yapıyor. Ben ikiliyi sami ulusta yaptırdım.
3lü 4 lüye yaptırmicam risk düşük cıkınca doktor istemedi.
Özele de gitsem sadece normal muayeneler,ve ayrıntılı ultrasona giricem.

Sincandakini muayene 107
Doğum 2 bin diye duydum.
Testim yok ayrıntılı ultrason var zaten sadece ona 500 bile desem şuanki duruma göre kar etmiş oluyorum.

Şuan gittiğim doktor 200 dü muayene.
Doğum Akayda yaptırıyordu 4-5bin.
Daha pahalıya geliyor bir de üstüne test için başka yere gidiyorum :KK43:

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama mamakta özel hastane var.taner bey var orda harika bir doktor.
Ben evime uzak diye gitmek istemiyorum.
Meltem hanım klinikte bakıyordu doğumu orda yaptırıyor diye biliyorum ama bir bakmak gerek.

Açıkçası doğum için 3 bine kadar normal geliyor ama diğerleri boş yere para harcamak geldiği için tercih etmiyorum.

Evine yakınsa taner beye de gidebilirsin orda da doğum uygun
Ben henüz hamile degilim ama arastırıyorum simdiden doktorları ve hastane fiyatlarını :) Cunku zor bir sürec doktora karar vermek. Eger bir süre daha olmazsa da tedavi icin de zaten yine doktor arastırmak gerekecek.
Dogum fiyatları cok ucuk haklısın. Biz bir arkadasla 2016 Ankara fiyatlarıyla ilgili bi arastırma yapmıstık: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-ozel-hastaneler-2016.906344/
Orta Dogu Hastanesi de uygunmus sanırım, yeni acılmıs, bu konuda konusuluyordu. Yardımcı olacaksa bi bak istersen :)

ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

Back