• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Hüseyin Bey çok yoğun. Devlet hastanesi doktoru gibi. Aceleye geliyormuş gibi hissediyorum ultrason sonrasını. Sormadan bilgi vermiyor. Tamam neşeli güler yüzlü ama o hastanenin bir doktora daha ihtiyacı var.

Canim cok tesekkurler okudum hepsini:). Huseyin bey doguma esinin girmesine izin veriyomu acaba?
Canım onu inan bilmiyorum benim eşim o sırada annemi hastaneye getirmek için gitmişti ve onlar dönemeden bebeğim doğmuştu bile son 4cm son 40dk da açıldı çok hızlı ilerledi yani ama yanıma doğum destekçim girdi hiçbirşey demedi kimse sadece 1 kişinin girmesine izin veriyorlar ama eş olursa izin verirlermi bilemiyorum sen sor önceden bence birde istediğin ne varsa önceden ayarla bebek doğar doğmaz sana verilmesini istiyorsan çocuk doktoruylada konuş Hüseyin beylede konuş kordonu en azından 1 dk sonra kesmesini istediğini söyle mesela tabi bilmiyorum sen istermisin ben istedim ama son anda ıkınırken söylemek geldi aklıma doğumdan önce ayarlamak en iyisi

Arkadaşlar merhaba ben pazar günü sincan koru da faika hanımın hastası olarak vajinal doğum yaptım. Önceden günay hanımdaydım bu değişiklikten ötürü tedirgindim ama burda arkadaşlar ebeler çok iyi doktor son anda geliyo zaten falan dediler diye vazgeçmedim muayenlerde de faika hanımı sevmiştim.
Sonuç olarak tam tersi oldu doktor hanımdan gayet memnun kaldım ama ebeler ve hastaneden son derece pişmanım. Düşününki gittiğimde açılmam az bebeğin başı yerleşmemişti ama yoğun sancım vardı bu bebek sezeryan olabilir doktoru bekleyecek dediler ve gittiler daha da gelen olmadı önlüğü bile biz istedik giydiren ilgilenen hiç olmadı sonrasonda doktor geldi vs vs ayrıntıları geçiyorum doğumhaneye geçtik çataka çıkacak takatim yok yere çöktüm ebe orda bişeylerle uğraşırken kalkamıyosan orda ıkın dedi yüzüme bile bakmadı , nasıl ıkınmam gerektiğine dair bi yardımcı olmadı ,kısacaso ebelerden yani bana denk gelenlerden hiç memnun kalmadım.
Ama faika hanım sağolsun yardımcı da oldu epey nazımı da çekti. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

Merhaba bende orada doğum yapmayı düşünüyorum inşallah bence hemen şikayette bulunun çok geçmiş olsun.

kızlar burda doğurunca doğum yeri sincan yazacak değil mi? :KK42:

yazmasa olmaz mı, baska bir yer yazsa ? :KK12:

Merhabalar cuma günü sexeryanla ikizlerimi kucağıma alıcam doltorum hüseyin bey kaç gün yatırıyolar acaba birde çok ağrı oluyomu sonda takıyolarmo

arkadaşlar bende doğum yaptım sincanda ucuz olması dışında dogumdan memnun kalmadım persone fena degıdı. Hüseyin muanelerde cok aceleci ağzından kerpetenle laf alıyorsunuz. eşmi gircekmiş yok cocugu ilk ben göreyim falan hicbirisine izin vermedi önceden söyememe ragmen alternatifimiz olmadıgı icin mecbur kaldik. benim sezeryan oldu normal doğum gibi acı cektım anestezıde de ıs yok. ıyı dusunun bence. hı hakkını yemıyım gunay varken bu kadar degıldı. Sonra yandı kafa yogunlukdan sanırım. neden ucuz oldugunu buradan anlayın.

28 ocak günü huseyin pehlivan ile sezeryan dogumum oldu.kendisini en Son randevuda odasında ağlayarak sezeryana ikna ettim agladigimi görünce şok oldu☺o kadar rahat bir Doktor ki onun bu huyu nu seviyorum beni her konuda rahatlatti her zaman çok iyi gidiyosun dedi 1 kere bile tartmadi şeker yuklemesine ihtiyaç duyması herkese böyle olmayabilir elbette.sezeryan günü geldi çattı sabah beni odada ziyaret etti espirilerini yaptı gitti.personel çok ilgiliydi ameliyathanedeki anestezi yapılırken yardimci olan arkadaş sağolsun çok rahatlatti beni çünkü uzun sürdü benim uyusmam.sürekli konuştu benle neler hissettigimi sordu sonra karnimda sarsintilar hissettim hooop huseyin bey baslayalimmi dediki ağlama sesini duydum kizimin.o an anlatılmaz bana gösterdi Ebeler yanagima dayadilar ameliyathane o kadar rahat ki hatta Ankaranın baglari çalıyordu.odaya çıktığımda birkaç saat hissetmedim bacaklarimi sonra biraz agrim oldu ağrı kesici verdiler aksamda yürüttuler yürümeye yardım eden personel de çok ilgiliydi.bekledigimden çok kolay geçti ameliyatim.ertesi sabah huseyin bey geldi bilgi verdi sorular sordu hadi evine dedi.5 . Gün kontrole gel dedi gittiğimde ultrasonla baktı hiç sevmiyorum böyle boş rahme bakmaya dedi☺benim gibi pimpirikli birinin en büyük şansı huseyin beyin tavrı ve rahatlığı. Ve beni tüm hamileligim boyunca hıc vajinal muayene etmemeside gönlümde taht kurma sebebi.burdan kendilerine selamlarımı yolluyorum zira biktim bu kadınlar klubunden deyip serzeniste bulunurdu

28 ocak günü huseyin pehlivan ile sezeryan dogumum oldu.kendisini en Son randevuda odasında ağlayarak sezeryana ikna ettim agladigimi görünce şok oldu☺o kadar rahat bir Doktor ki onun bu huyu nu seviyorum beni her konuda rahatlatti her zaman çok iyi gidiyosun dedi 1 kere bile tartmadi şeker yuklemesine ihtiyaç duyması herkese böyle olmayabilir elbette.sezeryan günü geldi çattı sabah beni odada ziyaret etti espirilerini yaptı gitti.personel çok ilgiliydi ameliyathanedeki anestezi yapılırken yardimci olan arkadaş sağolsun çok rahatlatti beni çünkü uzun sürdü benim uyusmam.sürekli konuştu benle neler hissettigimi sordu sonra karnimda sarsintilar hissettim hooop huseyin bey baslayalimmi dediki ağlama sesini duydum kizimin.o an anlatılmaz bana gösterdi Ebeler yanagima dayadilar ameliyathane o kadar rahat ki hatta Ankaranın baglari çalıyordu.odaya çıktığımda birkaç saat hissetmedim bacaklarimi sonra biraz agrim oldu ağrı kesici verdiler aksamda yürüttuler yürümeye yardım eden personel de çok ilgiliydi.bekledigimden çok kolay geçti ameliyatim.ertesi sabah huseyin bey geldi bilgi verdi sorular sordu hadi evine dedi.5 . Gün kontrole gel dedi gittiğimde ultrasonla baktı hiç sevmiyorum böyle boş rahme bakmaya dedi☺benim gibi pimpirikli birinin en büyük şansı huseyin beyin tavrı ve rahatlığı. Ve beni tüm hamileligim boyunca hıc vajinal muayene etmemeside gönlümde taht kurma sebebi.burdan kendilerine selamlarımı yolluyorum zira biktim bu kadınlar klubunden deyip serzeniste bulunurdu
Tatlım bnde hüseyin beye gidiyorum gerçekten alttan muayene etmemesi benm içinde iyi oluyor kendimi rahatsız hissederim sürekli ordan bakılırsaa:/ bnm normal olcak inşallah rahat bi doktor ama geçiştiriyor herşeyi gibime geliyor gerçi hiç sorunumuz yokkk çok şükür belki ondan böyle bilemiyorum..

Tatlım bnde hüseyin beye gidiyorum gerçekten alttan muayene etmemesi benm içinde iyi oluyor kendimi rahatsız hissederim sürekli ordan bakılırsaa:/ bnm normal olcak inşallah rahat bi doktor ama geçiştiriyor herşeyi gibime geliyor gerçi hiç sorunumuz yokkk çok şükür belki ondan böyle bilemiyorum..

Allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende Hüseyin beye devam ediyorum ilk çocuğum normal doğum olduğu için sanıyorum bu da öyle olacak paylaşımlarınızı bekliyoruz :)

Allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende Hüseyin beye devam ediyorum ilk çocuğum normal doğum olduğu için sanıyorum bu da öyle olacak paylaşımlarınızı bekliyoruz :)
Vallahi günüm doldu nerdeyse beyefendinn gelmesini bskliyoruz şimdi muayeneden geldim hafif sancılarım var bnm daha bu ilk bebiş olcak tecrübesizim aslında :)) hüseyin beyin bu herşeyi sonraya atmaları beni düşündürüyor sonçta başıma ne gelvek bilmiyorum sormasanda hiçbişe anlatmıyor gercekten
Geç kaldım doktor değiştirmekten ama erken haftalarda olsa başka yerlerde denerdim
Aslında bu hastaneyi seçme senebeim yenidoğan yoğunbakım ünitesinn iyi olması bebeişdede bi problem yok şimdilik cok şükür kafam karışık bayaa Allahtan hayırslısını diliyorum ..

Vallahi günüm doldu nerdeyse beyefendinn gelmesini bskliyoruz şimdi muayeneden geldim hafif sancılarım var bnm daha bu ilk bebiş olcak tecrübesizim aslında :)) hüseyin beyin bu herşeyi sonraya atmaları beni düşündürüyor sonçta başıma ne gelvek bilmiyorum sormasanda hiçbişe anlatmıyor gercekten
Geç kaldım doktor değiştirmekten ama erken haftalarda olsa başka yerlerde denerdim
Aslında bu hastaneyi seçme senebeim yenidoğan yoğunbakım ünitesinn iyi olması bebeişdede bi problem yok şimdilik cok şükür kafam karışık bayaa Allahtan hayırslısını diliyorum ..

Benimde tek tercih sebebim fiyatının nispeten uygun olması yoksa evime de çok uzak ben sancılarım 5dk düşene kadar hastaneye gitmemiştim direkt doğumhaneye almışlardı. Rabbim yardımcın olsun inşallah. İyi düşün iyi olsun.

Hüseyin Bey mi hastane mi bilmiyorum ama iş iyice ticarete döküldü koru hastanesinde. soru sormadan bilgilendirme yapılmıyor ve yeterince bilgilendirilmiyor muayene esnasında. sorarsan söyluyor sadece. yahu benim belkı ılk cocugum, ne soracagımı nerden bileyim! bı anlat senın durumun su, sunları bunları yapma, dıkkatlı ol bu konularda de. tamam balgat koruya göre ucuz ama dıger hastanelere kıyasla ucuz da degıl yanı. neden gereksız paralar vermedıgım ıcın yeterlı bılgılendırılmıyorum?

Arkadaşlar koruya ne kadara gidiyorrsunuz

Doğum 2 bin muayene 100 tl diye okudum.doğru mu.

Doktor olarak kimi tavsiye edersiniz

Hüseyin Bey mi hastane mi bilmiyorum ama iş iyice ticarete döküldü koru hastanesinde. soru sormadan bilgilendirme yapılmıyor ve yeterince bilgilendirilmiyor muayene esnasında. sorarsan söyluyor sadece. yahu benim belkı ılk cocugum, ne soracagımı nerden bileyim! bı anlat senın durumun su, sunları bunları yapma, dıkkatlı ol bu konularda de. tamam balgat koruya göre ucuz ama dıger hastanelere kıyasla ucuz da degıl yanı. neden gereksız paralar vermedıgım ıcın yeterlı bılgılendırılmıyorum?

Ne kadar Korunun fiyatı? Bende gitmeyi düşünüyorum da

Back