- 15 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Gunay hanim gittiginden beri iyice yogunlasti diyorlar Ama takmayin bence o an geldiginde ilgilencek sizinle merak etmeyin ben yine dogum yapsam yine Huseyin beye giderim o kadar iyi bir doktorMerhaba; Hüseyin beye randevu aldım ancak çok yoğun olduğuna dair çok yorum okudum birde başhekimmiş sanıyorum aynı yerde acaba çok yoğun olurmu daha az zaman ayırmak zorunda kalır mı? Birde anladığım daha önce ümit beyde sincandaymış ondanda çok memmunmuş hastalar çukurambara almışlar memmuniyet olunca acaba Hüseyin bey içinde aynısı olurmu yarı yolda kalırmıyız diye düşünmüyor değilim açıkçası![]()
Ben 50 gun once dogum yaptim 2000tl odedik bazi kurumlarla anlasmasi varmis hastaneden ogrenenebilirsiniz 1700 e dusuyormusMerhaba ben de Hüseyin beyden randevu aldım bayram sonrası için ama doğum ücretini sormayı unuttumdoğumu yaklaşan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Çok teşekkür ederim daha uçuk bir rakam bekliyordum uç sene önce yine orda doğum yapmıştım 1400duBen 50 gun once dogum yaptim 2000tl odedik bazi kurumlarla anlasmasi varmis hastaneden ogrenenebilirsiniz 1700 e dusuyormus
Merhaba ben de Hüseyin beyden randevu aldım bayram sonrası için ama doğum ücretini sormayı unuttumdoğumu yaklaşan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Ne acıdan devlete gideyim diyorsunuz? Hüseyin bey Bitanedir ben 37. Haftamda tanışabildim kendisiyle mükemmel bir doğum yaptım çok doğru tercihmerhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugun ve hemen dr araştırmasına başladım.ilk gebeliğim ve bu konuda nelere dıkkat etmem gerekiyr bilmiyorum daha hiç muaeye gitmedim.okuduğum yorumlardan ve eryamanda oturamdan dolayı bende sincan koru hüseyin beye karar verdim ama daha çok yeniyim acaba ilk devlet hastanesıne mı gitmelim?
Ne acıdan devlete gideyim diyorsunuz? Hüseyin bey Bitanedir ben 37. Haftamda tanışabildim kendisiyle mükemmel bir doğum yaptım çok doğru tercih
Muayene konusunda rahat olun çünkü doğum başlayana kadar muayene etmiyor Hüseyin bey sadece doğumda görüşüyorsunuz o şekilde yani ve inanın o an erkekmiş kadınmış düşünmüyorsunuz zaten doktorun tavrıda rahatlatıyor insanı. Maddi açıdan öyle yapabilirsiniz o konuda fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum bende anca 37. Haftada gidebildim şehirdışından gidince ama doğum 2000tl muayene 107tlAslinda buzamana kafar birkez kadin doguma gittim onun disinda hic gitmedim simdi ilkkez erkek dr ye gitmeye cekiniorum ilk zaman alltan muayene edebilr die cekincem var.ikinciside maddi acidan tabi ilk gidince kan testleri vs bunlarin cok yuksek olabilcegini dusunuorum.iyuzden ilk 4-5 ay devlette bir bayan dr ye alissip doguma daha yakin zamanlarda dr degistirsemmi die dusundum.
Ben çok memnun kaldım soracaklarınız varsa buyrunMerhaba kizlar. Ben suan bandirma yasiyorum ama eylul gbi ankaraya tayinimiz cikicak insallah. Bende ankarayi hic bilmiyorum. Bu koru hastanesini duymustum. Memnun olan varmi cok kafaama takiyorum da dogumu.
Okadar cok varki:) dogumunuz nasil oldu oncelikle. Hangi doktordan memnun kaldiniz. Oda suslemesi yapiliyormu birde bikac tane koru hastanesi var sanirim hastanede siz hangisinde oldunuz. Ucretleri nedir ? :)
Cok tesekkur ederim cok aydinlatici oldu sagolun:)İkitane koru var ankara'da biri çukurmabar biri sincan arada ciddi giyat farkı var sincanda 2000 olan doğum çukurambatda 4000 üstü ama tabi orası daha büyük imkanlaro çok daha iyi
Merhaba canım buara uzun uzun yazamıyorum çocuklardan dolayı 242. Sayfadan itibaren benim paylasimlarimi okuyabilirsin ve soracaklarini sorabilirsin tekrar:)))Kizlar dogum da esinizin yanina gelmesine izin veriyolarmi. Birda odalar tek kisilik degilmi bir yazi da ole okudum da![]()
Oda süslemesi olarak kapıya bi süs takılıyo, odada bir yatak bir de kanepe gibi bişe var annem orda yattı benim, faika hanım eşlwrin girmesine izin vermiyor bayılıyolar diyo ama siğer doktorlaro bilmiyorum