Arkadaslar 6 mayista sincan koruda gunay hsnimla dogum yaptim. Hastane personelinden ve ozellikle Gunay hanimdan cok memnun kaldim.Ama malesef 18 mayista ayrilacakti. Istanbula gidiyormus. Hem insanligi, hem ilgisi ile cok iyi bir doktordu. Koru hastanesine gitme sebebimdi. Benim dogumum o gitmeden oldugu icincok sansli hissediyorum kendimi....benim ikinci dogumumdu gece 4 gibi hastaneye vardik. Ebeler takip ediyor ama gayet ilgililer. Birdenobetci kadin dogum doktoru var erkekti adini bilmiyorum. Bir kere o geldi kontrole. Sabah gunay hanim geldiginde ben sancilarla normal dogum istemiyorum falan dedim. Sen bi kere basarmissin yine basarabilirsin. 7 santim acikligin var kizsanda almam seni sezeryana dedi. Zaten 1 sa kalmadan dogum oldu. Dogumdan sonrada bebekle ve benimle gayet iyi ilgilendiler. Tek olumsuz tarafi epidural taktirmistim gece. O gun 8 tane dogum varmis yogundu biraz. Anestezi uzmani sabah 9 da dogum yapmama ragmen aksam 7 gibi gelip cikartti. Onun disinda gayet memnundum. Merak edenlere duyrulur....