Canım ben normal istiyorum bi sorun olmazsa ama epidurale karar veremedim yarın randevum var doktorada soracağım şimdilik fikrim başta yaptırmamak eğer çok sancım olursa dayanamazsam son dk yaptırırım diyorum
Tabiki canım randevum 3te akşam bilgi veririm inşallahBende senin gibi düşünüyorum dr la konuşunca bana da haber verirsen çok sevinirim
Canım konuştum dün doktorla oda aynı benim gibi düşünüyo ben kimseye keyfii epidural yapmam ıkınmasınıda azaltıyo çünkü dedi açılma 4-5 cm olunca bakarım dayanabiliyomu dayanamıyomu ona göre yaparım dedi sağolsun çok taraftarı değilmiş ama acısıda büyük farkındayım ondan dolayı çok dayanamayanlara yaparım dediBende senin gibi düşünüyorum dr la konuşunca bana da haber verirsen çok sevinirim
Canım ben hüseyin beye gidiyorum ve aşırı çok memnunum günay hanımıda herkes çok seviyor bi gidip konuş bence ikisinden biriyle fiyatları muayene 107 doğum 2000 bazı kurumlarla anlaşmaları var anlaşmalılara muayene 78 doğum 1600 oluyorMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım sincan koruda kontrollerime devam ermek istiyorum ve doğumuda orada düşünüyorum gittiğim doktorum profösör ve sadece balgat koruya geliyor ve fiyat çok yüksek balgat korunun bana sincan koruda önerebileceğiniz hekim ve doğum fiyatlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Canım konuştum dün doktorla oda aynı benim gibi düşünüyo ben kimseye keyfii epidural yapmam ıkınmasınıda azaltıyo çünkü dedi açılma 4-5 cm olunca bakarım dayanabiliyomu dayanamıyomu ona göre yaparım dedi sağolsun çok taraftarı değilmiş ama acısıda büyük farkındayım ondan dolayı çok dayanamayanlara yaparım dedibayılıyorum bu adama
Çok teşekkür ederim ben ikizlere gebeyim peki yeni doğan ünitesi varmı onun hakkında bir bilginiz varmı nisan da oraya başlıycam çünküCanım ben hüseyin beye gidiyorum ve aşırı çok memnunum günay hanımıda herkes çok seviyor bi gidip konuş bence ikisinden biriyle fiyatları muayene 107 doğum 2000 bazı kurumlarla anlaşmaları var anlaşmalılara muayene 78 doğum 1600 oluyor
Yeni doğan ünitesi var ama içeri girip bakmadım canım doğumhaneye baktım gayet güzeldi inşallah yeni doğan ünitesine ihtiyacımız olmazdaÇok teşekkür ederim ben ikizlere gebeyim peki yeni doğan ünitesi varmı onun hakkında bir bilginiz varmı nisan da oraya başlıycam çünkü
Yeni doğan ünitesi var ama içeri girip bakmadım canım doğumhaneye baktım gayet güzeldi inşallah yeni doğan ünitesine ihtiyacımız olmazda
Baktım canım onuda çok beğendim yatağın yanında Bi üçlü bi tekli kanepe var 2 refakatçi alınabiliyomuş gece zaten doğumhaneyle hasta odası yanyana bi duvar var sadece arada inşallah benden hemen sonra biri daha doğum yapmaz onun sesini dinleriz gece yoksaHasta odalarına da baktın mı canım onlar nasıl
Baktım canım onuda çok beğendim yatağın yanında Bi üçlü bi tekli kanepe var 2 refakatçi alınabiliyomuş gece zaten doğumhaneyle hasta odası yanyana bi duvar var sadece arada inşallah benden hemen sonra biri daha doğum yapmaz onun sesini dinleriz gece yoksaşaka bi yana güzel bişey bence sancını orda çekiyorsun doğum yaklaşınca doğumhaneye geçiriyorlar doğumdan sonra tekrar odana geliyosun doğumda istersen yanına eşini anneni alıyorlarmış ben eşimi istiyorum ama o istemiyo o an nasip bakalım gelecekmi ama gelmese bile hasta odasından bebişin doğunca ağlamasını duyar yada doğumhanenin kapısında durur yine duyar çok duygusal
Sağol cnm teşekkür ederim inşallah gerek kalmazYeni doğan ünitesi var ama içeri girip bakmadım canım doğumhaneye baktım gayet güzeldi inşallah yeni doğan ünitesine ihtiyacımız olmazda
Sincan koruda hangi doktora giderseniz gidin risk gördükleri anda aydan hoca gelir aydan asyalı biri diye googleda aratırsanız çıkar daha faydalı olur sizin için aydan hoca prof perinatolog ve korunun sahibi her iki hastanesinede gidiyorMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım sincan koruda kontrollerime devam ermek istiyorum ve doğumuda orada düşünüyorum gittiğim doktorum profösör ve sadece balgat koruya geliyor ve fiyat çok yüksek balgat korunun bana sincan koruda önerebileceğiniz hekim ve doğum fiyatlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
Var hatta neonatoloji uzmanı da var serdar bey benim bebeğim 10 gün kaldı küvezde her bebişin kendi hemşire ablası var ve çok güzel bakıyorlar günün belirli bir saatinde sadece annelere emzirme süresi var gerekli önlemler alındıktan sonra diğer annelerle birlikte bebeğinizin yanına girebiliyorsunuz bebişin doktoru tüm anneleri bebişlerinin durumu konusunda bilgilendiriyor disiplinli temiz dikkatli profesyonelce yapıyorlar işlerini yenidoğan hemşirelerinin hepsi birbirinden şeker ve kendi bebişleri gibi itinalı davrsnıyorlar kan alınması gerektiğinde fln diğer hastanelerdeki gibi koca koca tüpler kullanılmıyor bebişlerin kan alma tüpleride kendileri gibi minnak bu çok hoşuma gitti mesela benim bizim sürekli kan tahlili yaptırmamız gerektiği için hatta öyle dakikalarca damar yoluda aramıyorlar bebek anatomisini çok iyi bildikleri için 2 kez kan transfüzyonu yapıldı bebeğime ilki koruda hala yenidoğan sayılıyordu o zmn ikinciside koruda çocuk hematoloğu olmadığı için sami ulusta yapıldı 3. Yapılması ihtimali söz konusu olduğunda sami ulustaki hocaya ben koruda yaptırsam transfüzyon işlemini dediğimde koru büyük bir hastane yaptırabilirsiniz dedi yani diğer doktorlarında imkanlarından hoşnut oldugu bir hastaneÇok teşekkür ederim ben ikizlere gebeyim peki yeni doğan ünitesi varmı onun hakkında bir bilginiz varmı nisan da oraya başlıycam çünkü
Tv mini buzdolabı var beşiği malesef bilmiyorum benim bebeğim direk yoğun bakıma girdiği için benim odamda beşik yoktuOda çok temizdi tv beşik falan varmıydı onları hatırlıyorum 28 haftalıkken gezmiştim taa ama yeterli bulmuştum o zaman canım
Canım dediğin gibi zaman çok hızlı geçiyor daha dün öğrendim sanki hamile olduğumu ne ara son haftalarıma geldim anlamadımAyyy ne de güzel anlattın yaa çok heyecan verici gerçekten :) :) ben doğuma eşimi ister miyim diye hiç düşünmedim ama eşim dayanamaz bayılır kesin o yuzdrn istemem :) annem desen giremez bile izlemeyi bırak :)) refakatçi olayı iyiymiş ama annem ve eşim yanımda kalabilirler o zaman . Benim daha çok var ama zaman çok çabuk geçiyor yaa o yüzden de kizimi kucağıma alacağım günü heyecanla bekliyorum
Canım dediğin gibi zaman çok hızlı geçiyor daha dün öğrendim sanki hamile olduğumu ne ara son haftalarıma geldim anlamadımben eşimi en baştan beri istiyorum ama o dayanamam diyo zaten bişey görmeyecekki gelsin baş tarafıma sandalye koyup otursun elimi tutsun istiyorum çocuk çıkınca bebişi görür direk benim alt bölgemi göremez örtüden tamamen soymazlar heralde bi örtü olur orda diye düşünüyorum inşallah
Aydan biriyi biliyorum bnm doktorum da prof mehmet erdem kendi muayenehaneleri aynı yerdeydi zaten doktorum balgat koru olsun diyor ama orası çok pahalı malesef ona gücüm yetmiyor 4,500tl dediler birde hoca özel gelceği için onada ödeme olacak o yüzden pahalıya gelecek o yüzden sincan koruyu istiyorum bakalım bu ay ki kontrolümde konuşucam doktorumla onuda bırakmak istemiyorum hayatımda gördüğüm en ii hekim alanında başarılı malesef maddiyatSincan koruda hangi doktora giderseniz gidin risk gördükleri anda aydan hoca gelir aydan asyalı biri diye googleda aratırsanız çıkar daha faydalı olur sizin için aydan hoca prof perinatolog ve korunun sahibi her iki hastanesinede gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?