Muayene 100-110 arası bişey doğum 2000 bazı kurumlarla anlaşması var muayenede %30 doğumda %20 muayene 70 küsur oluyo doğum 1600merhaba kızlar sincan koruda muayene ücreti ve doğum ne kadar acaba?
Canım ben hüseyin pehlivana gidiyorum çok memnunumKizlar bama sincan korida muayene icim onerebleceginiz goktor varmi
daha önce hiç sincan koruda muayene olmadan direk doğuma gidilıyor mu acabaMuayene 100-110 arası bişey doğum 2000 bazı kurumlarla anlaşması var muayenede %30 doğumda %20 muayene 70 küsur oluyo doğum 1600
Hiç bilmiyorum canım haftaya pazartesi gideceğim sorarım istersen 22 şubattadaha önce hiç sincan koruda muayene olmadan direk doğuma gidilıyor mu acaba
Ben her zaman ulaşabiliyorum hatta benim bebeğimin kan problemi var koruda çocuk hematoloğu olmadığı için hacettepede hocadan randevuyu bile kendileri aldı biz hacettepedeki doktoru beğwnmedik sami ulusta bulduk çocuk hematoloğu hematolojik yönden sami ulusa gitmemize rağmen aydın beyle sürekli irtibat halindeyiz hatta orda yapılan test sonuçlarını merak ettiğim herşeyi arayıp sorabiliyorum 1 kez koruda kan nakli yapıldı 1 kezde sami ulusta yeniden kan nakli yapılması gerekebilir yapılacagı zaman ben sami ulusta yaptırmak istemiyorum çünkü orası hem çok kalabalık özel odası yok hemde onkoloji bölümünde yapıyolar psikolojim bozuldu orda o yüzden aydın beyle görüştüm koruda yapılabilir mi tansfüzyon diye başhekimle görüştü yapılabileceğini söyledi yani hemen hemen her gün görüşüyorum ben açıklıyo herşeyi bıkmadan sıkılmadan mama konusundada sütüm yetersiz benim bitti gibi bişey ona rağmen sütünün yettiğini anladığın an mamayı bırak dedi banaAydın bey bence iyi bir doktor değil bikere benim bebeğimin doktoruna ben istediğim an ulaşabilmeliyim fakat aydın beye ulaşamadım ayrıca sütüm varken ilk ay kilo almadı diye mamaya başlattı bizi ama diğer doktorlar ilk ay zaten verir sonra almaya başlar ayrıca sütünde var dediler ben değiştirdim doktorumu şimdiki çok iyi ve uzun uzun anlatıyor her aylık kontrolde birde bişey sorcam dikişleriniz nasıl şuan
Doğum esnasında geçen süreç ameliyathanede çok iyiydi bu birazda size bağlı pozitif olursanız daha güzel geçiyo ben spinal anesteziyle sezeryan oldum güle oynaya geçti resmen ameliyat süreci dikişlerimdede sorun yaşamadım tek sorunum ikinci sezeryanım ve aynı yerden kesi atıldığı için bi de dinlenemediğim için ağrım oldu ama dikiş yerinden sızıntı vs yaşamadımarkadaşlar merhabalar Günay hoca ile sezaryen doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
Günay hanımı tavsiye ederim benim doktorum oydu mükemmel bi insanKizlar bama sincan korida muayene icim onerebleceginiz goktor varmi
geliyor, bana geleceğim dedi:)Birde koru da doğuma kendi dr un kesin giriyor mu mesai içi dışı olayı var mı orda da
Sen hangi doktora gidiyosun acaba ben hüseyin beydeyim hiç sormamıştım geliyomusunuz doğuma diye çok sevindim şimdigeliyor, bana geleceğim dedi:)
geliyor, bana geleceğim dedi:)
Benim dr umda Günay hanim bayiliyorum kendisine ya cok tatli bir bayan. Hep böyle devam eder Insallah saglikla kavusuruz evlatlarimiza :)çok tesekkür ederim :) benim dr umda günay hanım yeni başladım ona şimdilik iyi gidiyor ins byle devam eder de doğumu da orda yaparım:)
Benim dr umda Günay hanim bayiliyorum kendisine ya cok tatli bir bayan. Hep böyle devam eder Insallah saglikla kavusuruz evlatlarimiza :)
Öyle miii:))) bende çok sevdim şimdilik umarım hersey yolunda gider ya ve ins doğuma dr umuz girer odaları fln nasıl ki sen hiç gezdinmi hastaneyi . Ve ins sağlıcakla kucagimiza alırız evlatlarimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?