Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Sezeryan olan arkadaşlar yardimci olabilir misiniz,sezeryan yeriniz lazer yapistirma mi yokda disaridan belirgin dikiş izi mi??

Ben her zaman ulaşabiliyorum hatta benim bebeğimin kan problemi var koruda çocuk hematoloğu olmadığı için hacettepede hocadan randevuyu bile kendileri aldı biz hacettepedeki doktoru beğwnmedik sami ulusta bulduk çocuk hematoloğu hematolojik yönden sami ulusa gitmemize rağmen aydın beyle sürekli irtibat halindeyiz hatta orda yapılan test sonuçlarını merak ettiğim herşeyi arayıp sorabiliyorum 1 kez koruda kan nakli yapıldı 1 kezde sami ulusta yeniden kan nakli yapılması gerekebilir yapılacagı zaman ben sami ulusta yaptırmak istemiyorum çünkü orası hem çok kalabalık özel odası yok hemde onkoloji bölümünde yapıyolar psikolojim bozuldu orda o yüzden aydın beyle görüştüm koruda yapılabilir mi tansfüzyon diye başhekimle görüştü yapılabileceğini söyledi yani hemen hemen her gün görüşüyorum ben açıklıyo herşeyi bıkmadan sıkılmadan mama konusundada sütüm yetersiz benim bitti gibi bişey ona rağmen sütünün yettiğini anladığın an mamayı bırak dedi bana
Dikişlerimde sıkıntım yok çok şükür sizinkinde de yoktur umarım
arkadaşlar merhabalar Günay hoca ile sezaryen doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
Doğum esnasında geçen süreç ameliyathanede çok iyiydi bu birazda size bağlı pozitif olursanız daha güzel geçiyo ben spinal anesteziyle sezeryan oldum güle oynaya geçti resmen ameliyat süreci dikişlerimdede sorun yaşamadım tek sorunum ikinci sezeryanım ve aynı yerden kesi atıldığı için bi de dinlenemediğim için ağrım oldu ama dikiş yerinden sızıntı vs yaşamadım

Kızlar merhaba,
Öncelikle Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :) Ben yarın Balgat Koru'ya gideceğim. Ama Ankara'nın yabancısıyım.Macunköy'den oraya toplu taşımyla nasıl gidebilirim? Daha önce eşimle gitmiştim, şimdi yarın sabah gidip hormon tahlilil için kan vermem gerekiyor ama nasıl gideceğimi bilmiyorum

Kızlar koru hastanesi nin 2016 doğum fiyati hakkında bilgisi olan var mı acaba ya

Birde koru da doğuma kendi dr un kesin giriyor mu mesai içi dışı olayı var mı orda da

çok tesekkür ederim :) benim dr umda günay hanım yeni başladım ona şimdilik iyi gidiyor ins byle devam eder de doğumu da orda yaparım:)
Benim dr umda Günay hanim bayiliyorum kendisine ya cok tatli bir bayan. Hep böyle devam eder Insallah saglikla kavusuruz evlatlarimiza :)

Benim dr umda Günay hanim bayiliyorum kendisine ya cok tatli bir bayan. Hep böyle devam eder Insallah saglikla kavusuruz evlatlarimiza :)

Öyle miii:))) bende çok sevdim şimdilik umarım hersey yolunda gider ya ve ins doğuma dr umuz girer odaları fln nasıl ki sen hiç gezdinmi hastaneyi . Ve ins sağlıcakla kucagimiza alırız evlatlarimizi:)

Öyle miii:))) bende çok sevdim şimdilik umarım hersey yolunda gider ya ve ins doğuma dr umuz girer odaları fln nasıl ki sen hiç gezdinmi hastaneyi . Ve ins sağlıcakla kucagimiza alırız evlatlarimizi:)

2.kata gidip odaları, doğumhaneyi gezmek istiyorum dersen, hemşireler ortam uygunsa eğer gösteriyor, anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…