Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Dun orda huseyin beye gittim ilk defa cok memnun kaldim cukurambar i dusunuyodum ama burasi da olabilir dedim dr la tanisinca dogum bi gece kalmali dogum 2000 arti bi gece daha kalmak gerwkirse 150 tl epidurel de 300 dedi yani sezryen 2500 e geliyo fiyat gayet iyi bence diger subede 5.600 falan bulucakdi

Ben 34. Haftamdayim ve ilk kez gittim arti riskli bi hamilelik geciriyorum ona ragmen cok iyi karsiladi

Anlaşmalı kurumlara muayenede %30 indirim yapıyorlar doğumda da böyle bi indirim var mıdır acaba

Sincan Koru'da hüseyin bey için tüm sayfaları okuyorum arkadaşlar. Ancak yakın dönemde kendisiyle doğum yapmış ya da yapacak olan var mı acaba? Arkadaşım da onunla normal doğum yaptı ama daha çok deneyim okursam daha çok sinecek içime. Paylaşırsanız sevinirim.

Öyle miii:))) bende çok sevdim şimdilik umarım hersey yolunda gider ya ve ins doğuma dr umuz girer odaları fln nasıl ki sen hiç gezdinmi hastaneyi . Ve ins sağlıcakla kucagimiza alırız evlatlarimizi:)
Amin girer insallah ya ben girmeyecegini sanmiyorum. Ben gezmedim ama daha 5 gün once bir arkadasim orda dogum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim dedi. :)

Anlaşmalı kurumlara muayenede %30 indirim yapıyorlar doğumda da böyle bi indirim var mıdır acaba
Evet var canim. Ben sincan da ogretmenim onun icin hem muayene de hemde dogumda indirim var.

5 gün önce arkadaşım hüseyin bey ile.doum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim diyor hastaneyi ve dr u :)

[QUOTE="

5 gün önce arkadaşım hüseyin bey ile.doum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim diyor hastaneyi ve dr u :)[/QUOTE]

normal doğum mu yaptı peki? (sağlıkla büyütsün inşallah)

tesekkür ederim canım doğumda %20 diye duymustum dogru mu acaba . muayenede %30 da

Canim muayenede %20 dogumda %15 dediler yalnış hatirlamiyorsam. Memursan bazı sendikalarla da anlasmalari var

tesekkür ederim canım doğumda %20 diye duymustum dogru mu acaba . muayenede %30 da
Evet canım öyle ben özellikle gidip sordum %20 doğumda 2000 den 1600e geliyor
Canim muayenede %20 dogumda %15 dediler yalnış hatirlamiyorsam. Memursan bazı sendikalarla da anlasmalari var
Anlaşmalı yerlere muayene %30 doğum %20

Evet canım öyle ben özellikle gidip sordum %20 doğumda 2000 den 1600e geliyor

Anlaşmalı yerlere muayene %30 doğum %20

Teşekkür ederim sizin doğuma baya az kalmis doğum şekline karar verdiniz mi epidural normal doğum hakkında bilginiz var mj

Teşekkür ederim sizin doğuma baya az kalmis doğum şekline karar verdiniz mi epidural normal doğum hakkında bilginiz var mj
Canım ben normal istiyorum bi sorun olmazsa ama epidurale karar veremedim yarın randevum var doktorada soracağım şimdilik fikrim başta yaptırmamak eğer çok sancım olursa dayanamazsam son dk yaptırırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…