2.kata gidip odaları, doğumhaneyi gezmek istiyorum dersen, hemşireler ortam uygunsa eğer gösteriyor, anlatıyor
Anlaşmalı kurumlara muayenede %30 indirim yapıyorlar doğumda da böyle bi indirim var mıdır acaba
varmış, sizde var mı?
1600 tl gibi bir şey olur herhalde
Amin girer insallah ya ben girmeyecegini sanmiyorum. Ben gezmedim ama daha 5 gün once bir arkadasim orda dogum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim dedi. :)Öyle miii:))) bende çok sevdim şimdilik umarım hersey yolunda gider ya ve ins doğuma dr umuz girer odaları fln nasıl ki sen hiç gezdinmi hastaneyi . Ve ins sağlıcakla kucagimiza alırız evlatlarimizi:)
Evet var canim. Ben sincan da ogretmenim onun icin hem muayene de hemde dogumda indirim var.Anlaşmalı kurumlara muayenede %30 indirim yapıyorlar doğumda da böyle bi indirim var mıdır acaba
5 gün önce arkadaşım hüseyin bey ile.doum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim diyor hastaneyi ve dr u :)Sincan Koru'da hüseyin bey için tüm sayfaları okuyorum arkadaşlar. Ancak yakın dönemde kendisiyle doğum yapmış ya da yapacak olan var mı acaba? Arkadaşım da onunla normal doğum yaptı ama daha çok deneyim okursam daha çok sinecek içime. Paylaşırsanız sevinirim.
Amin girer insallah ya ben girmeyecegini sanmiyorum. Ben gezmedim ama daha 5 gün once bir arkadasim orda dogum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim dedi. :)
Evet var canim. Ben sincan da ogretmenim onun icin hem muayene de hemde dogumda indirim var.
5 gün önce arkadaşım hüseyin bey ile.doum yapti. Gozum kapali tavsiye ederim diyor hastaneyi ve dr u :)
Canim muayenede %20 dogumda %15 dediler yalnış hatirlamiyorsam. Memursan bazı sendikalarla da anlasmalari vartesekkür ederim canım doğumda %20 diye duymustum dogru mu acaba . muayenede %30 da
Canim muayenede %20 dogumda %15 dediler yalnış hatirlamiyorsam. Memursan bazı sendikalarla da anlasmalari vartesekkür ederim canım doğumda %20 diye duymustum dogru mu acaba . muayenede %30 da
Normal yaptı canımnormal doğum mu yaptı peki? (sağlıkla büyütsün inşallah)
merhaba arkadaşlar
şöyle bir konum var
sincan koru doğum ücreti eksik kaldı tabloda bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ankara-ozel-hastaneler-2016.906344/
normalde 2000 ama anlaşmalı kurumlar ile 1600 e geliyor denmiş, son 2016 fiyatlarımı acaba?
bi de doğum paketi var mı acaba?
Evet canım öyle ben özellikle gidip sordum %20 doğumda 2000 den 1600e geliyortesekkür ederim canım doğumda %20 diye duymustum dogru mu acaba . muayenede %30 da
Anlaşmalı yerlere muayene %30 doğum %20Canim muayenede %20 dogumda %15 dediler yalnış hatirlamiyorsam. Memursan bazı sendikalarla da anlasmalari var
Evet canım öyle ben özellikle gidip sordum %20 doğumda 2000 den 1600e geliyor
Anlaşmalı yerlere muayene %30 doğum %20
Canım ben normal istiyorum bi sorun olmazsa ama epidurale karar veremedim yarın randevum var doktorada soracağım şimdilik fikrim başta yaptırmamak eğer çok sancım olursa dayanamazsam son dk yaptırırım diyorumTeşekkür ederim sizin doğuma baya az kalmis doğum şekline karar verdiniz mi epidural normal doğum hakkında bilginiz var mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?