• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Sincan Koru'da hüseyin bey için tüm sayfaları okuyorum arkadaşlar. Ancak yakın dönemde kendisiyle doğum yapmış ya da yapacak olan var mı acaba? Arkadaşım da onunla normal doğum yaptı ama daha çok deneyim okursam daha çok sinecek içime. Paylaşırsanız sevinirim.
Henüz yapmadım. Bende baya araştırdım ve Hüseyin beye karar verdim çok memnunum tavsiye ederim

Selam kızlar
Acaba epudral normal doğm ücreti nekadar yapıyor mu hüseyin bey bilginiz var mı ??

Aydan biriyi biliyorum bnm doktorum da prof mehmet erdem kendi muayenehaneleri aynı yerdeydi zaten doktorum balgat koru olsun diyor ama orası çok pahalı malesef ona gücüm yetmiyor 4,500tl dediler birde hoca özel gelceği için onada ödeme olacak o yüzden pahalıya gelecek o yüzden sincan koruyu istiyorum bakalım bu ay ki kontrolümde konuşucam doktorumla onuda bırakmak istemiyorum hayatımda gördüğüm en ii hekim alanında başarılı malesef maddiyat
Aydan hoca geliyor sincan koruya zaten kendi hastanesi ekstra ücret alır mı bilmiyorum ama

doktorlar mesai saatleri dışında doğuma girince ekstra para alınmıyor değil mi?

Bebek düşünmeye başladığımdan beri hastane ve doktor arayışı içerisindeydim. Hamileliğimin her ayında farklı bir doktora gittim. Son olarak sincan koru hastanesi günay gündüz doktorda karar kıldım. Araştırmalarda kadınlar kulübünün yorumlarını dikkatle takip ettim ve doğum yaptığımda ben de yazıcam ki insanlar faydalansın diye karar verdim.
24 martta doğum yaptım. Doktorum kontrollerde olduğu gibi doğum anında da anlayışlı ve ilgiliydi. Mesai bitmiş olduğu için öncelikle ebeler ve nöbetçi doktor benimle ilgilendi. Ebe ve hemşireler o kadar tatlı dilliydi ki özellikle doğuma giren Ayşe ebeden allah razi olsun. Nöbetçi olan fatih doktor da gayet açıklayıcı konuşuyordu. 6-7cm olduğumda epidural istedim ama doğumun çok yakın olduğunu ve ıkınma sorunu yaşayabileceğimi anlatarak kararı bize bıraktı. Biz de vazgeçtik şuan kararimdan memnunum iyiki açıklamış. Bebeğin başı belli olana kadar sancılarımı odamda eşimle ve annemle birlikte geçirdim. Doğumhaneye girdiğimde yarım saatte doğum oldu. Sonrasında benimle ve bebekle güzel ilgilenildi. Tek şikayetim o gün çok yoğundu ben 8.doğumdum odalar doluydu. Önce depo gibi bir odaya alındım sonra başka bir bölüme ait odaya gectim. Özel bir hastanede olmaması gereken bir durum bence. Doğum ücreti olarak 1700tl verdik (anlaşmalı kurum olduğumuz için).
Uzun lafın kısası genel olarak memnun kaldım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Herkese hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.

Bebek düşünmeye başladığımdan beri hastane ve doktor arayışı içerisindeydim. Hamileliğimin her ayında farklı bir doktora gittim. Son olarak sincan koru hastanesi günay gündüz doktorda karar kıldım. Araştırmalarda kadınlar kulübünün yorumlarını dikkatle takip ettim ve doğum yaptığımda ben de yazıcam ki insanlar faydalansın diye karar verdim.
24 martta doğum yaptım. Doktorum kontrollerde olduğu gibi doğum anında da anlayışlı ve ilgiliydi. Mesai bitmiş olduğu için öncelikle ebeler ve nöbetçi doktor benimle ilgilendi. Ebe ve hemşireler o kadar tatlı dilliydi ki özellikle doğuma giren Ayşe ebeden allah razi olsun. Nöbetçi olan fatih doktor da gayet açıklayıcı konuşuyordu. 6-7cm olduğumda epidural istedim ama doğumun çok yakın olduğunu ve ıkınma sorunu yaşayabileceğimi anlatarak kararı bize bıraktı. Biz de vazgeçtik şuan kararimdan memnunum iyiki açıklamış. Bebeğin başı belli olana kadar sancılarımı odamda eşimle ve annemle birlikte geçirdim. Doğumhaneye girdiğimde yarım saatte doğum oldu. Sonrasında benimle ve bebekle güzel ilgilenildi. Tek şikayetim o gün çok yoğundu ben 8.doğumdum odalar doluydu. Önce depo gibi bir odaya alındım sonra başka bir bölüme ait odaya gectim. Özel bir hastanede olmaması gereken bir durum bence. Doğum ücreti olarak 1700tl verdik (anlaşmalı kurum olduğumuz için).
Uzun lafın kısası genel olarak memnun kaldım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Herkese hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.
Allah bağışlasın yavrunuzu. Darısı bizlere olsun inşallah

benim dr umda Günay hanım. memnun kaldığınıza sevindim :) oda olayı gerçekten sıkıntı olmuş o duruma üzüldüm. benim doğum şeklim şu anda sezaryen görünüyor. umarım bende güzel sağlıklı bir doğum gerçekleştirirm :)

benim dr umda Günay hanım. memnun kaldığınıza sevindim :) oda olayı gerçekten sıkıntı olmuş o duruma üzüldüm. benim doğum şeklim şu anda sezaryen görünüyor. umarım bende güzel sağlıklı bir doğum gerçekleştirirm :)

merhaba benim doktorumda günay hanım seker yüklemesi yaptırdınız mı acaba ben hala kararsızım da bi de ücreti hakknda bilginiz var mı:)

merhaba benim doktorumda günay hanım seker yüklemesi yaptırdınız mı acaba ben hala kararsızım da bi de ücreti hakknda bilginiz var mı:)
Canim fiyatini bilmiyorum kan ve idrarla birlikte oldugu icin farketmedim. Seker yuklemesi zatn yedigimiz 2 dilim baklavaya esitmis fazlasini bile yiyodum ben o yuzden yaptirdim :) cok sukur birsey cikmadi ama arkadasimda yaptirmakta kararsizdi yaptırdı ve seker çıktı. Allah korusun yaptirmamis olma ihtimalini düşünmek bile istemedik. Zaten gazoz gibi yapmislar artik icmesi de kolay. Dr un aksini soylemediyse yaptir bence ne olur ne olmaz

Back