• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Kizlar ben genel anlamiyla memnundum huseyun bey sezeryan yapti.
Memnun kalmadigim seylwri yazayim sezeryan yerim cok buyuk kesilmis arkadasimin sezeryan yerini gorunce anladim.

Huseyin bey bebegu cikarunca dikisimi kensisi yapacak sandim ama gitti baska biri yapti orda dikislerimi bu durum canini sikti

Nobetci hemsirem melekdi nibetci doktorumdan memnun kalmadim.
Geriye kalan herseyden memnundum. Cocuk dr aydin bey cok ilgili guler yuzluydu
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin:) sana da geçmiş olsun.. Nöbetçi doktor kimdi acaba merak ettim

Arkadaslar ayrintili ultrasyon ne kdra bakiliyor?ve kendi doktorumuz mu bakiyor..

Gencten erkek bir doktor adini bilmiyorum. Vok ilgisiz ve vicdansizdi agrim var kalkamiyorum ilk yurumeye davranislari cok cirkindi
Nerden anladın dikişi başkasının yaptığını şimdi bende şüphelendim benimde dikiş yerim hala belli ve kızarık belli olmaması gerekmiyomuydu ilk kalkışta bende hoşlanmadım hemşirelerin tavırlarından

Nerden anladın dikişi başkasının yaptığını şimdi bende şüphelendim benimde dikiş yerim hala belli ve kızarık belli olmaması gerekmiyomuydu ilk kalkışta bende hoşlanmadım hemşirelerin tavırlarından
Ameliyatta huseyin beyle konusuyordum brbek coktiktan sonra gitti.cunku soru sordim cvp yok huseyin bey cikti dediler ben ne zaman cikcam esim bebegi gordumu dedim.dikis atiyoruz dikislerin bitsin cikicaksin dediler.

Ameliyatta huseyin beyle konusuyordum brbek coktiktan sonra gitti.cunku soru sordim cvp yok huseyin bey cikti dediler ben ne zaman cikcam esim bebegi gordumu dedim.dikis atiyoruz dikislerin bitsin cikicaksin dediler.
Canım hayırlı uğurlu olsun doğumun. Sezeryan neden oldun yani normal istiyodun sanki ben öyle hatırladım. Benim normal doğum du bide dogumum 10 dakika surduyse dikişlerim 15 dakika sürmüştür yani baya bi uğraştı hüseyin bey estetik yapıyorum dedi dışardan 1 ya da 2 dikiş gibi görünür demisti. Neyse önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına alman hayırlı olsun tekrardan :KK54:

Pansuman dediğim dikiş yerini hergün silmekten bahsediyorum doktora bendegitmedim ya dogumdan sonra hiç şimdi acaba gitsemiydim diyorum açıkcası
Beni doğum sonrası 5. Gün çağırmıştı günay hanım dikişlerimi kontrol amaçlı bi git istersen cnm ya da sor doktoruna

Kizlar ben genel anlamiyla memnundum huseyun bey sezeryan yapti.
Memnun kalmadigim seylwri yazayim sezeryan yerim cok buyuk kesilmis arkadasimin sezeryan yerini gorunce anladim.

Huseyin bey bebegu cikarunca dikisimi kensisi yapacak sandim ama gitti baska biri yapti orda dikislerimi bu durum canini sikti

Nobetci hemsirem melekdi nibetci doktorumdan memnun kalmadim.
Geriye kalan herseyden memnundum. Cocuk dr aydin bey cok ilgili guler yuzluydu
Atılan kesi sanırım bebeğe göre bi de ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama bi süre sonra kesik küçülüyo vücut kendini toparlayınca
Aydın bey gerçekten çok iyi bi insan bende kontrollere aydın beye götürüyorum hem çocuklara karşı olan sevgisi hemde ilgili ve bilgili bi doktor oluşundan dolayı

CERKESKIZI CERKESKIZI cnm bende huseyin hocanin kontrolunde ikizlere hamileyim..ayrintili ultrasyon hangi haftada kac tl bakiliyo..bide kendi dr muz mu bakiyo??

Canım hayırlı uğurlu olsun doğumun. Sezeryan neden oldun yani normal istiyodun sanki ben öyle hatırladım. Benim normal doğum du bide dogumum 10 dakika surduyse dikişlerim 15 dakika sürmüştür yani baya bi uğraştı hüseyin bey estetik yapıyorum dedi dışardan 1 ya da 2 dikiş gibi görünür demisti. Neyse önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına alman hayırlı olsun tekrardan :KK54:
Bebegim iriydi canim acilmam olmadi

Atılan kesi sanırım bebeğe göre bi de ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama bi süre sonra kesik küçülüyo vücut kendini toparlayınca
Aydın bey gerçekten çok iyi bi insan bende kontrollere aydın beye götürüyorum hem çocuklara karşı olan sevgisi hemde ilgili ve bilgili bi doktor oluşundan dolayı
Aydın bey bence iyi bir doktor değil bikere benim bebeğimin doktoruna ben istediğim an ulaşabilmeliyim fakat aydın beye ulaşamadım ayrıca sütüm varken ilk ay kilo almadı diye mamaya başlattı bizi ama diğer doktorlar ilk ay zaten verir sonra almaya başlar ayrıca sütünde var dediler ben değiştirdim doktorumu şimdiki çok iyi ve uzun uzun anlatıyor her aylık kontrolde birde bişey sorcam dikişleriniz nasıl şuan

Bende 15 gün önce sincan koruda doğum yaptım doktorum günay hanım
Ben acıdan sezeryan istiyorum dedim ama beni sürekli normal için teşvik etti ebeler
Ama çok zaman geçmesine rağmen açılma ilerlemedi ve bebek aşağı inmeyince sezeryan oldum
O da benim kararım üzerine yani kimse sezeryan demiyor zorunlu hal olmadıkça
İlgiden memnun kaldım genel olarak
Sadece bi tane hemşire aşırı derecede sinir etti beni
Çok uzun tırnakları var ve gelip sürekli bebeğimin yanaklarını sıktırdı
Yanaklarını çizecek o cadı tırnaklar diye çok korktum
Sonra gelip mama verdi iki şırınga
Çocuğum gece boyu kustu bi daha emmek istemedi tekrar emmeye alıştırmak bir haftamı aldı neredeyse
Aklıma gelenler bunlar sorusu olan olursa fırsat buldukça yazmaya çalışırım

Bende 15 gün önce sincan koruda doğum yaptım doktorum günay hanım
Ben acıdan sezeryan istiyorum dedim ama beni sürekli normal için teşvik etti ebeler
Ama çok zaman geçmesine rağmen açılma ilerlemedi ve bebek aşağı inmeyince sezeryan oldum
O da benim kararım üzerine yani kimse sezeryan demiyor zorunlu hal olmadıkça
İlgiden memnun kaldım genel olarak
Sadece bi tane hemşire aşırı derecede sinir etti beni
Çok uzun tırnakları var ve gelip sürekli bebeğimin yanaklarını sıktırdı
Yanaklarını çizecek o cadı tırnaklar diye çok korktum
Sonra gelip mama verdi iki şırınga
Çocuğum gece boyu kustu bi daha emmek istemedi tekrar emmeye alıştırmak bir haftamı aldı neredeyse
Aklıma gelenler bunlar sorusu olan olursa fırsat buldukça yazmaya çalışırım
Normal için teşvik etmesi çok iyi bir haber sevindim doğrusu :KK6: doktor doğum sürecinin hangi aşamasında geldi.. Suni sancı verdiler mi?
Bu arada gözünüz aydın bebişinizle mutluluklar :KK200:

Normal için teşvik etmesi çok iyi bir haber sevindim doğrusu :KK6: doktor doğum sürecinin hangi aşamasında geldi.. Suni sancı verdiler mi?
Bu arada gözünüz aydın bebişinizle mutluluklar :KK200:

Teşekkürler :KK200:
Suni vermediler
Pazar günü olduğu için doktor son anda geldi
ebeler ve başka doktor baktı hep açılmama
Sezeryana karar verince onu aradılar öyle geldi Son kez o baktı açılmaya

Sezeryandan sonra çok ağrınız oldu mu.nasıl gecti operasyon ve sonrasi.

Ağrı oluyor ama ağrı kesicilerle dayanılır hal alıyor ilk hafta oturup kalkarken zor oldu sonra geçiyor

arkadaşlar merhabalar Günay hoca ile sezaryen doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?

Kızlar selam bende koruya başladım yeni iki hafta önce gittim ilk defa hüseyin beye ve çok çok memnun kaldım orada devam edeceğim inşallah bir sorun olmazsa banada burdan arkadaş seda önermişti herkese tavsiye ederim :)

Back